1+1=3 Nybygg, hjem & interiør

BILDER PÅ BARNEROMMET + EN RABATTKODE

11. februar 2021

Reklame Desenio – Rabattkode: IDAW30 gir 30% rabatt

HEI FRA BARNEROMMET 🧡

For det første: Hæ, er dette virkelig meg?! Jeg skvetter skikkelig til, både når jeg ser bilder av meg selv og når jeg går forbi et speil. Jeg er liksom så veldig gravid nå. Kanskje ikke så rart, ettersom det er 25 dager igjen til termin 😂 For det andre: Velkommen inn på barnerommet igjen! Her har det skjedd litt forandringer siden sist. Både på veggene og med tanke på bruk. Vi har nemlig sett oss nødt til å dele rommet i to, og lage kontor til Gravlyset. Han har straks hatt hjemmekontor i et år, og nå var det på tide å lage en egen stasjon. At han tar opp stue/kjøkken med sine høylytte telefonsamtaler og videomøter dagen lang, er virkelig ikke bra for husstanden vår. Så, ja. Lille A må dele rom med pappa – men det tror jeg ikke han har noe imot. Han skal tross alt sove inne hos mammaen sin, hehe.

På veggene har vi hengt opp de fineste posterne fra Desenio. Vanligvis bruker jeg lang tid på å velge plakater, men disse tre var bare schmack – rett i handlekurven, tusen takk for at noen leste tankene mine og lagde nøyaktig disse trykkene! De passer perfekt til det beskjedne safari-temaet jeg ønsker. Og så elsker jeg kombinasjonen dus veggfarge + sterke farger på bildene. Gravlyset spurte om jeg hadde gått for litt sånn Hermes look, og da imponerte han stort 😏

i🐒🦓🦒

Hvis du har lyst på disse tre bildene, så er det bare å søke opp navnene i nettbutikken. De heter Vintage Monkey, Vintage Zebra og Vintage Giraffe. Jeg har valgt dem i størrelsen 30×40, og lagt på en passepartout i målene 40×50 for å få mer hvitt rundt bildene. Jeg syns det gir en veldig fin effekt! Rammene er i lyst tre, og måler 40×50 cm. Elsker de nye rammene i lyst tre! Det er faktisk første gang jeg har bestilt en ramme som ikke er sort eller hvit. Det blir liksom litt mykere?!Nå har jeg satt opp barneseng og giraff her, men jeg går faktisk og venter på en dagseng som skal stå under de tre bildene. Tanken er at det kan bli en hyggelig ammekrok, og at sengen kan brukes til å ta igjen søvn. Hvis det blir behov for det… Og så kan den gjøres om til dobbeltseng når vi får gjester – er det bare meg, eller blir dette tidenes mest praktiske barnerom?! Hehe.Måtte klikke hjem dette verdenskartet også, syns det var så søtt. Hvis du vil ha det samme, heter det World Map Animals, og jeg har det i størrelse 50×70.Nå får du 30% rabatt hos Desenio, med rabattkoden IDAW30. Den gjelder på alt bortsett fra rammer og postere som er handpicked/collaboration/personlige, og er gyldig til og med 14. februar. 

Du kan shoppe hos Desenio HER!

Husk at Desenio har et verktøy på hjemmesiden sin som heter bildevegg-bygger, hvor du kan lage bildevegg på nettet før du klikker posterne hjem. Det er veldig kjekt å kunne se bildene på veggen hvis det er vanskelig å bestemme seg 😍

Hva syns du om barnerommet? 😀🤍 Jeg tror det blir et hyggelig sted å henge!

30 Comments

 • Reply Jessica 11. februar 2021 at 11:05

  Så fint det blir!! 🙂 Kan jeg spørre hvordan tights du bruker, og er du fornøyd med den?

  • Reply Ida Wulff 11. februar 2021 at 15:40

   Takk 😀 Har på meg Align pant fra Lululemon. Elsker den, bortsett fra at den nupper!

 • Reply Ingrid 11. februar 2021 at 12:22

  Så fint rom! og du er nydelig <3 masse lykke til med siste innspurt 🙂

 • Reply Janne B. 11. februar 2021 at 13:02

  Kjempefint rom, bildene var prikken over i-en!
  Og du er altså SÅ fin med kulemagen din 🙂
  Ha en finfin dag!

 • Reply M 11. februar 2021 at 14:16

  Du er så fin🤩 Gleder meg til å gå gravid igjen, til tross for 3 mnd med oppkast😅 Hvor er buksa/tightsen fra?

  • Reply Ida Wulff 11. februar 2021 at 15:41

   Åh, takk <3 Hehe, det gjør ikke jeg! Klarer ikke se for meg at jeg skal gjøre dette igjen :O Tightsen er fra Lululemon!

 • Reply Henriette 11. februar 2021 at 14:51

  Det ble kjempefint! Har du lyst å dele bilder når alt er ferdig så man kan få litt inspirasjon til hvordan man løser komboen hjemmekontor/barnerom/gjesterom? Tipper det er mange sånne rom der ute for tiden 🙂 masse lykke til i innspurten og med fødsel <3

  • Reply Ida Wulff 11. februar 2021 at 15:40

   Ja, det skal jeg absolutt lage et innlegg om 😀 Må si jeg er litt spent på hvordan det kommer til å bli, om det vil føles fooor trangt. Men håper det blir bra! Klem

 • Reply Renate 11. februar 2021 at 17:01

  Elsker at dere er superseriøse, skal gifte dere og bebis rett rundt hjørnet men han blir fortsatt omtalt som et gravlys på bloggen😂🥰

 • Reply Monika 11. februar 2021 at 17:11

  Så fint det ble!
  Hvilken seng går dere for som kan gjøres om til dobbeltseng?

 • Reply Kristine 11. februar 2021 at 18:00

  Wow, du stråler!! 🤩 Lykke til med innspurten 🤍

 • Reply Aline 11. februar 2021 at 18:28

  Kjempefint! Spent på om du kommer med en innkjøpsliste snart?:)

 • Reply Silje 11. februar 2021 at 20:22

  Skikkelig fint rom til den lille😊 Og du ser jo helt flawless ut. Jeg må step up the game ser jeg😅 6 mnd på vei og vagger litt allerede🙈Jeg lurer på hvor du har kjøpt uroen over sengen? Den var så fin🤩

  • Reply Ida Wulff 5. mars 2021 at 17:37

   Sikker på at du er nydelig <3 Uroen er kjøpt på Etsy! Bare søk på Baby mobile 😀

 • Reply Julie 11. februar 2021 at 20:35

  Jeg måtte lese to ganger om det faktisk sto «hvis det blir behov for det» om soving i dagsenga. For det kommer absolutt til å bli behov for det, spørs mer om det blir anledning til det 🙈👶🏼💙

 • Reply Jossi 11. februar 2021 at 20:37

  Å herre, for ei flott, høygravid dame! Ser jeg halvparten så bra ut så nærme termin anser jeg det som en gudegave 😍

  Kjempefint barnerom ❤️

  Lykke til med innspurten!

  Klem /9 uker på vei 🥰

 • Reply Maria 12. februar 2021 at 08:41

  Utrolig fint rom! Og så nydelig gravidmage du har 🥰 Lykke til med fødsel når den tid kommer, gleder meg til å følge deg videre på bloggen!

 • Reply Kristine Larsen 12. februar 2021 at 10:14

  Wow så fint det blir <3

 • Reply Sil. 12. februar 2021 at 18:49

  Men altså hallo! For all del, lekkert rom, men du ser jo ut som en millon dollars! Virkelig flott!

 • Reply Martine 12. februar 2021 at 21:07

  Hva tenker du om tredelingen av foreldrepermisjon? Slik den er nå tvinges mange kvinner til å ta ulønnet permisjon da de i utgangspunktet må tilbake på jobb når barnet bare er syv måneder gammelt. Selv syns jeg at det burde være opp til hver enkelt familie å bestemme hvordan de fordeler permisjonen, slik at man feks kan følge anbefalingen om å amme i 12 måneder. Slik som i denne saken:

  https://www.nrk.no/innlandet/foreldre-fortviler-over-ny-permisjonsordning-1.14417650

  • Reply Ida Wulff 14. februar 2021 at 12:41

   Enig med deg i at det bør være opp til hver enkelt familie å bestemme selv!

 • Reply Andrea 12. februar 2021 at 22:53

  Altså du bare gløder på bildene du legger ut om dagen! Nå vet vi at du ikke føler deg på topp (og takk for at du er ærlig om det) for du ser virkelig amazing ut, og jeg håper jeg ser like bra ut som høygravid <3 lykke lykke til med innspurt og fødsel!

 • Reply Sunniva 13. februar 2021 at 12:00

  Helt utrolig hvor fresh du ser ut, til tross for at du er høygravid! Jeg har knapt nok orket å sminke meg siden pandemien startet 😂 Barnerommet ser kjempefint og koselig ut! Lykke til med «siste innspurt» i graviditeten! 🥰

 • Leave a Reply