Hverdagsliv

TRILLETUR I VÅRSOLA & EN VIKTIG PÅMINNELSE

22. mars 2021

Reklame Cliniderm / 2 for 1 hos Boots Apotek

TRILLETUR I VÅRSOLA 💛

Det begynner å bli vår i lufta. Asfalten har sin helt egen lukt på denne tiden av året. Etter å ha vært dekket i snø, salt og grus i flere måneder, er det som om den titter frem og sier at: Hei, nå blir det bra igjen. Selv om vi fremdeles befinner oss i denne merkelige corona-situasjonen, er det som om folk blir litt blidere, stegene blir litt lettere og hele tilværelsen bare… Lysner? For fy søren for en høst og vinter vi har hatt. Nå har jo jeg vært tung og gravid. Men jeg vil tro at dagene har føltes ganske tunge for de fleste. Mørketid i kombinasjon med avstand og lite sosialisering, kan nok gå innpå selv den blideste gladlaksen. Men nå kommer våren, og jeg ser frem til å tilbringe mer tid UTE. Blå himmel, sol og synet av mennesker. Sosialiseringen må vi vente litt med, men bare det å komme seg mer ut vil nok gjøre godt.

I dag har det vært fantastisk vær. Den første vårfølelsen snek seg inn i kroppen min, som en varm vind. Vi har vært ute og trillet med en sovende Albert i vogna. Kjøpte med oss svart kaffe, og gikk rundt i byen og kikket. På mennesker, fugler og båter og trær som snart skal bli grønne. Så fint og så deilig ❤️

i☕️☀️🌸

For femte år på rad er jeg ambassadør for Cliniderm, solkrem-merket jeg sverget til og tipset om her på bloggen lenge før de oppdaget meg. Om jeg er stolt? Ja. Jeg er jo tidenes solkrem-forkjemper, så å få samarbeide med den beste på markedet er veldig stas. Å si at noe er «den beste på markedet» i en reklame høres jo veldig reklamete ut. Så la meg begrunne kjapt og gæli´ før vi går videre: Solkrem fra Cliniderm smelter inn i huden på nullkommaniks. Til og med kjæresten min som egentlig nekter å bruke solkrem, lar seg smøre med Cliniderm – det sier egentlig alt. Dessuten er Cliniderm + makeup = pent resultat. Hvor mange solkremer kan man egentlig si det om? Jeg vil bruke solkrem hver dag hele året. Men jeg vil sminke meg ganske ofte også. Det er digg med en solkrem som ikke tvinger meg til å velge.

Jeg tenkte at dagens trilletur i den ferske vårsola var en passende anledning til å minne folket på å fylle på solkrem-lageret sitt nå som vinteren er et tilbakelagt kapittel. Selv har jeg et fast lite «vår-kit» som jeg alltid har i veska. Nå går jeg jo ikke med veske lengre, jeg går med stellebag… Det nye livet, hehe. Men kitet mitt med solkrem er det samme, og det ser slik ut:Disse tre produktene har jeg alltid med meg i veska, de er mine must haves om våren (om sommeren også, men da adder jeg en solkrem til kroppen):

Light & Mattifying Sun Face Fluid SPF 50: Hvis du har fulgt meg en stund, vet du at dette er ansiktssolkremen jeg har sverget til i årevis. Ingen over, ingen ved siden av. Denne lar deg sminke deg som om du hadde en helt vanlig dagkrem under. Smelter inn i huden og gir fukt uten å gjøre deg fet og kakete i huden. ELSK. Du finner den HER.

Sun Stick SPF 50+: Denne lille sticken er jeg så glad i! Den gjør at det går kjapt å påføre ekstra solkrem på utsatte steder. For eksempel hvis du har en føflekk eller et arr som trenger ekstra beskyttelse mot sola. Også kjekk å rulle over ørene, som er et sted man gjerne glemmer å smøre. Muligens det smarteste solkrem-produktet jeg har vært borti, og du får tak i det HER.

Lip Protection Sun Gloss SPF 25: Rekk opp hånda alle som glemmer å bruke solfaktor på leppene sine, og som likevel lurer på hvorfor de har tørre lepper! Det pleide å være meg. Med få unntak er dette lipglossen jeg bruker hele tiden. For den beskytter ikke bare mot sola – den er dritfin også. Fargen heter Pink Pearl! Finnes HER.Har du disse tre produktene i veska/pungen/skuffen, er du rustet og klar for vårsola. Husk at huden er ekstra utsatt nå som vi kommer fra mørke tider med veldig lite sol. Please ikke tenk at du skal «brenne deg litt» og få litt farge før du begynner å bruke solfaktor. Unn deg heller en god selvbruning som gir deg tan, og pass på huden du skal ha resten av livet. Du vil ikke ha hudkreft, og du vil ikke ha sviskehud! Cliniderm samarbeider med og støtter Kreftforeningen som har masse nyttig info hva angår sol, solarium og hudkreft. Les her hvis du vil ha fakta og gode tips.

Så, over til en gladnyhet! Nå får du nemlig 2 for 1 på alle Cliniderm-produkter hos Boots Apotek. Tilbudet varer til og med 25. april 💛

Du finner alle Cliniderm-produktene hos Boots Apotek HER.

26 Comments

 • Reply Kristine Larsen 22. mars 2021 at 17:18

  Så herlig <3 nyt våren!

 • Reply Maren 22. mars 2021 at 17:54

  Gjelder det bare i fysiske butikker? Får ikke opp tilbudet i nettbutikken 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2021 at 16:09

   50% på nett, 2 for 1 i fysisk butikk <3

 • Reply Caroline 22. mars 2021 at 18:56

  Hei! Er ikke noe 2 for 1 på siden deres ihvertfall. Har prøvd å legge flere ting i handlelkurven men ingen rabatter

 • Reply Maja 22. mars 2021 at 21:07

  🌼💛

 • Reply ini 22. mars 2021 at 21:53

  Faen, den kåpen din! Elsker den!
  Funny story: jeg fant den på en utenlandsk nettbutikk, og bare «holymoly, denne siden så trash ut, men… jeg mååå»
  Hva skjedde ? Etter langt om lenge fikk jeg en liten pakke i postkassen, og skjønte ingenting.
  – hva er det ? spør mannen
  – det er kåpen jeg bestilte!?
  – en barbie-kåpe da eller..?

  Pakket ut: 3 stk fake burberry sokker 😆😩😂

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2021 at 16:08

   Hahaha whaaat, det er det rareste jeg har lest i dag 😂😂😂

 • Reply Silje 22. mars 2021 at 23:00

  Gratulerer med skjønn gutt!
  Når du triller, som man gjør myyyyye med baby, så husk å smør hendene også. Så lenge man ikke bruker hansker er de veldig utsatt for sol når man tasser rundt og niholder i vognen:)

 • Reply Thea 23. mars 2021 at 10:42

  Hei Ida 😊
  Jeg er også flittig bruker av cliniderm sine solprodukter! På lenken du har lagt ved ser jeg ikke ansiktskremen i spf 50, men kun spf 25. Er du kjent med status på dette, om Boots har spf 50 i nettbutikken sin?
  Ha en strålende dag!<3

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2021 at 16:07

   Hei! Åh, der kan jeg dessverre ikke hjelpe deg 🙁 Kanskje du kan se i fysisk butikk? Muligens utsolgt på nett. Klem!

   • Reply Thea 26. mars 2021 at 20:28

    Jeg så nå at de har lagt det inn i nettbutikken sin etter at jeg kontaktet de 😅😄 også så jeg at du nevnte her om dagen lipglossen fra cliniderm og at den har hjulpet deg med å ikke ha tørre lepper. Jeg har brukt denne lipglossen et par ganger når jeg er ute i sola men bestemte meg for bruke hyppig de siste dagene etter jeg leste kommentaren din, og for første gang på mange år har jeg ikke tørre eller «flakete» lepper. Helt utrolig! <3

 • Reply Sandra 23. mars 2021 at 13:48

  Hei Ida!
  Først og fremst: du ser helt nydelig ut <3 Så lurer jeg på: bruker du ansiktsolkremen som en dagkrem, eller bruker du dagkrem i tillegg?
  Klem!

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2021 at 16:07

   Hei 😀 Takk snille <3 Jeg bruker dagkrem først, men det er ikke noe problem å kun bruke solkrem. Denne gir masse fukt! Klem tilbake

 • Reply Isabell 23. mars 2021 at 19:06

  Takk for et veldig bra tips! Jeg har lett etter en solkrem til ansiktet som ikke føles seig eller fet, denne gjorde susen! Den trakk godt inn i huden og føltes så fresh på. Har masse pigmentflekker og vil ikke ha mer, fikk masse da jeg gikk gravid. Håper en laserbehandling kan hjelpe på sikt. Enn så lenge har jeg endelig funnet en krem som er god!

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2021 at 16:06

   Så bra du likte den 😀 <3 Klem

 • Reply Tora 23. mars 2021 at 20:09

  Oxybenzone/diethylamino hydroxybenzoyl er en av ingrediensene i solkrem fra Cliniderm. Det er et veldig bra filter som beskytter veldig godt mot solen, men som dessverre er oppdaget som medvirkende årsak til bleking av korallrev samt funnet i fisk og bløtdyr. Det vaskes av kroppen når vi bader eller ned i sluket når vi dusjer og havner i havet. Cliniderm er ikke testet på dyr, som er veldig bra, men på grunn av den ingrediensen unngår jeg merket til de har fikset det. Så ut som en fin tur i vårsolen!

 • Reply Marte 24. mars 2021 at 10:53

  Hei Ida! Er du fornøyd med vognen din? ☺️ Har du testet den i terreng?

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2021 at 16:04

   Hei! Er såå fornøyd, men har ikke fått testet den i terreng enda. Tror det er meningen at man skal kjøpe ekstra forhjul da!

 • Reply Guro 25. mars 2021 at 13:23

  Fine deg, Ida 🙂 Et spørsmål. Hva gjør du med hudpleieturinene når du har på solkrem? Har du først dagkrem på, så solkrem eller er dagkremen rett og slett byttet ut med solkremen? Håper dere koser dere gløgg ihjel med lille Albert, innimellom all amming og bleieskift! Har selv en liten en på litt over to mnd., så vet godt hvor kaos den første tiden kan føles! Var så deilig å lese dine storyer på IG som viste at det var kaos hos dere også, og at du ikke rakk stort annet enn å vie oppmerksomhet til den lille! Takk for at du deler, ikke bare det rosenrøde, men også det ekte! Stor klem <3

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2021 at 16:04

   Hei på deg, og takk for koselig kommentar <3 Jeg bruker dagkrem også, men passer på å ha på veldig lite sånn at det ikke blir for tykt lag. Men det er ikke noe problem å droppe dagkremen og kun bruke solkrem! Klem til deg

 • Reply Anita 30. mars 2021 at 19:43

  Hei, Ida!
  Hvor høy er Dennis? Synes han vogna er grei å trille? Og har du prøvd den på annet underlag enn asfalt? Typ hardpakket grusvei eller brostein.. Setter stor pris på om du tar deg tid til å dele noen erfaringer nå som du har prøvd vogna med Albert oppi:-)

 • Reply Artia 20. juli 2024 at 19:02

  Hi there, I enjoy reading all of your article. I wanted to write a little comment to support you.

 • Leave a Reply