Hverdagsliv

ET NYTT HJEM PÅ 1-2-3

6. mai 2021

Reklame Desenio // Rabattkode IDAW30 gir deg 30% rabatt til og med 9. mai

VÅRSTEMNING I HJEMMET 🌻

Den siste uka har jeg freshet opp i hjemmet, litt her og litt der. Til Gravlysets store begeistring, har jeg kjørt en rimelig makeover denne gangen, og laget vårstemning i hjemmet ved hjelp av blomster, duftlys og nye postere fra Desenio. En makeover trenger ikke alltid å være så dyr – noen hundrelapper kan faktisk gjøre susen, og gi et rom en helt ny vibe.

Se her, for eksempel! Her er spisestua vår før og etter. Jeg liker jo før-bildet også, men nå trengte vi noen farger inn i livet vårt.

FØR & ETTER 👆🏼

Oransje er tydeligvis min nye yndlingsfarge, hehe! Og valget av poster sier nok litt om hva jeg lengter etter om dagen. Å reise til Hellas, gjemme meg under en stor solhatt mens jeg leser en spennende krim, kaste i meg tzatziki og pitabrød til alle måltider, og å grave tærne ned i den varme sanden mens jeg ser på at den oransje sola heises ned fra himmelen. En poster gjør ikke opp for at man ikke får reist, men den ga meg iallfall en god følelse 😀

Posteren heter Reach For The Sun Plakat, hvis du vil søke den opp i nettbutikken. Posteren på før-bildet er også fra Desenio, og har vært en favoritt lenge. Jeg kommer garantert til å ta det frem igjen senere, eller finne en annen spot til det. Drawing Circles, heter det hvis du vil finne det i nettbutikken til Desenio. Det finnes to varianter. I vår forrige leilighet hadde vi begge to ved siden av hverandre, og det var superfint.Bortsett fra barnerommet, har vi ikke tatt oss sammen og malt noe av leiligheten. Jeg vet ikke om vi kommer til å gjøre det heller, med tanke på at vi egentlig er på husjakt. Men jeg må jo si at posterne hjelper veldig på de hvite, sterile veggene vi har her. Det blir mye mindre sykehus med én gang, og det er digg.

Soverommet har også fått inn litt vår/sommer:Disse to posterne heter Amonnite Fossil Plakat og Indian Ocean Waves 🤍 Her har jeg valgt de samme rammene i lys tre som jeg bestilte til barnerommet. Elsker dem!Et lite bilde på nattbordet er et supert triks for å freshe opp soverommet. Her har jeg lent et bilde i størrelsen 30×40 opp mot veggen. Bildet heter Blooming White!

Det var det jeg hadde å vise frem i dag. Hva syns du? Jeg er kjempefornøyd, og gleder meg til å få enda mer farger og sommerstemning inn i hjemmet fremover 😍

Med rabattkoden IDAW30 får du nå 30% rabatt hos Desenio, til og med 9. mai. Rabattkoden gjelder på alt bortsett fra rammer og postere som er handpicked og personlige.

Desenio har virkelig noe for enhver smak, så ta en titt hvis du trenger å freshe opp hjemmet som du sikkert bruker aaalt for mye tid i om dagen!

Besøk Desenio HER! ❤️

14 Comments

 • Reply Sara 6. mai 2021 at 23:16

  Hvor er kampen fra? Og hvilke lyspærer er det du har i dem ? 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2021 at 18:49

   Lampen er fra Bolia, lyspærene vet jeg dessverre ikke noe om <3

 • Reply Marie 7. mai 2021 at 08:40

  Det ble kjempefint 🙂 Hvilken farge var det dere endte opp med på barnerommet?

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2021 at 18:48

   Takk 😀 Polar Adventure fra Fargerike <3

 • Reply Victoria 7. mai 2021 at 14:20

  Så fine, må rett inn og bestille meg noen nye! Hvilken strl er bildet som henger over spisebordet? 🙂

 • Reply Carina 8. mai 2021 at 18:59

  Hvor har du kjøpt den fine kjolen?🤩

 • Reply Pernille 9. mai 2021 at 15:15

  Hvor er kjolen din fra? Helt nydelig er du😍

 • Reply Kristin 9. mai 2021 at 20:04

  Hvor er nattbordet fra? Det var skikkelig fint! Akkurat slik jeg leter etter 😊

 • Reply Tess 11. mai 2021 at 05:27

  Den uroen mååå jeg ha!! Hvor er den kjøpt?

  • Reply Ida Wulff 11. mai 2021 at 12:10

   Etsy 😀 Søk på emily decor!

  Leave a Reply