1+1=3

ALT UTSTYRET VI HAR KJØPT TIL BABY

11. mai 2021

Reklame: Produkter er kjøpt selv, men innlegget inneholder annonselinker for Jollyroom og Babyshop

Ok, la oss gjøre dette! Det mest etterspurte innlegget gjennom tidene: Utstyrslista vi har handlet til baby. Jeg skrev egentlig dette innlegget ferdig i januar – en måned før jeg fødte. Men det føltes så tomt fordi jeg ikke hadde erfaring med produktene. Når jeg nå skriver innlegget på nytt, med de samme produktene og de samme linkene, kan jeg nå fortelle om min erfaring med produktene gjennom tre intense måneder. Hva har vært en must have? Hva kunne vi ventet med? Og har det vært noen skikkelige bomkjøp?! Watch and learn. Neida, hehe 🤓 Alle babyer er jo forskjellige – så alt jeg kan gjøre er å fortelle om min erfaring.

La oss komme i gang, for lista er lang. Det rimte, hurra!

🤍 Vippestolen fra Babybjörn er jo world famous – jeg ønsket meg den uten å gjøre research, og har vært veldig fornøyd så langt. Ikke vår mest brukte dings helt i begynnelsen, så min erfaring er at vippestol er en ting man kan vente med eller ønske seg i gave. Den siste måneden har vi begynt å bruke vippestolen hyppigere. Den har vært en «life saver» når jeg har hatt med meg bebis på badet. Han sitter gladelig i den mens jeg tar en rask dusj og sminker meg. Når jeg sminker meg, står jeg og vipper på stolen med den ene foten, og da er alle happy 😂❤️ Jeg valgte å kjøpe denne (2495,-) varianten, da jeg syns materialet så luftigere og mykere ut enn på «originalen».

🤍 Seng fra Stokke baby. Vi gikk for en seng som kan utvides når baby vokser. Og så er den på hjul, slik at den enkelt kan trilles rundt i hjemmet. Liker utseendet på den veldig godt også. Egen seng er ikke vår mest brukte dings, ettersom baby sover klint inntil meg. Men han bruker den av og til, og skal nok bli glad i den etterhvert 😀 Du finner sengen her(4199,-). Måtte selvfølgelig ha himmelseng, hehe, så kjøpte kappe og stang i tillegg. Sengekanten har jeg valgt å ikke bruke, da det er frarådet med tanke på krybbedød. Dyna er forresten kjøpt hos Princess – og husk at nyfødte ikke skal bruke pute. Sengetøy og bamse fra Lexington fikk vi i julegave!🤍 Bæresele fikk vi i fødegave av mamma og pappa, og la meg bare si: Jeg hadde dødd uten den. Den er nok vår aller mest brukte dings 🙏🏼 Baby i dårlig humør? Bæresele. Overtrøtt baby som burde sove? Bæresele. Alene og må veldig på do? Bæresele. Jeg gjør husarbeid med bæreselen også, og det kvalifiserer jo nesten som trening nå som baby nærmer seg 6 kilo 🤓 Vi har denne (1899,-) og jeg er veldig fornøyd. Lite minus for at stoffet trekker til seg en del støv, men det er jo bare å rulle over med klesrulle.

🤍 Badebalje har nok vært vår mest ubrukelige investering hittil. Baby hater å bade, vi må rett og slett ha ham med inn i dusjen. Men baljen er så stor at den passer når han blir større, så jeg håper han kan bli glad i å bade etterhvert. Du finner baljen her(499,-). Ikke glem nyfødt-delen som settes oppi, den finner du her(199,-).

🤍 Ammeputa fra Cozyfix fikk jeg av mamma til jul, men for ordens skyld: Jeg har samarbeidet med dem på Instagram. Dette er også en must have, og et produkt du burde kjøpe eller ønske deg før du føder. Jeg sier ikke at du trenger den for å få til ammingen, men det er en grunn til at mange sykehus har den hengende til låns på fødeavdelingen. Den gjør det mer komfortabelt å amme på flere forskjellige måter, man anstrenger seg rett og slett mye mindre i kroppen. Jeg brukte den fra dag 1, og bruker den fortsatt. Men nå brukes den mer når jeg «rigger meg til» for å amme, jeg går ikke og henter den når jeg må slenge ut puppen i farta. Du finner den her (1290,-).

🤍 Bleiebøtta fra Ubbi er en dyr bleiebøtte. Likevel et smart kjøp, med tanke på at du kan velge selv hvilke poser du vil bruke oppi. Det finnes en del rimeligere bleiebøtte-produsenter som «lurer» deg fordi du må kjøpe dyre poser hvis du skal bruke den. Ubbi er smart på flere måter altså. Den er stor, og du kan låse den slik at den ikke sprer noe vond lukt på badet. Du finner bøtta her(1199,-).

🤍 Vi gikk for dette (1795,-) stellebordet, fordi det passet perfekt inn på badet. Det er et helt OK stellebord, verken mer eller mindre. Det er godt mulig jeg selger og kjøper et annet hvis det blir en baby nr 2 i et annet hjem. Kunne egentlig tenkt meg å ha noen åpne hyller under stellebordet, i stedet for lukkede skuffer.🤍 Bilstol fra Cybex. Denne bilstolen er bare helt genial, og uten å ha testet noen andre, så tror jeg at vi gjorde et riktig valg her. Denne bilstolen gjør ting så praktisk og enkelt at til og med jeg slipper å kvie meg for å reise avgårde med baby på egenhånd. Sikkert klønete forklart, men man kan snu bilstolen mot seg, slik at det blir enkelt å ta baby inn og ut av bilen. Man kan også klikke bilsetet direkte på vogna, slik at man slipper å vekke en sovende baby hvis man for eksempel skal en snartur inn på butikken. Og så har det en helt genial solskjerming integrert, som jeg oppdaget etter at jeg hadde sittet i baksetet og skygget for sola med hånda i nesten tre måneder. HAHA! Bilstolen finner du her(2999,-). Og så må du ha basen som gjør at det kan snus mot deg, den finner du her.

🤍 Babycall har vi vært så heldige og få i gave av svigers! Vi ønsket oss denne (2099,-) etter å ha gjort en del research, og er veldig fornøyde det lille vi har rukket å teste den. Jeg trodde vi kom til å få masse bruk for babycall i starten, men baby har jo vært en (søt liten) klegg. Gleder meg til vi kan legge han på eget rom og nyte et seriemaraton med babycallen ved vår side, hehe.

🤍 Vognpose er ikke akkurat noen billig affære, men etter mye research endte vi opp med å kjøpe denne (1690,-) fra Voksi til vinterpose. For vår og sommer velger vi foreløpig å bruke dyne i vogna, og heller kle på etter været.

🤍 Garderobe valgte vi å kjøpe fra IKEA, jeg syns Pax er helt genialt. Du finner Pax-systemet her. Tenk over om du vil ha åpen løsning slik at alle de fine klærne synes, eller om du vil ha lukket med dører foran. Vi har åpent, men kommer nok til å gå for lukket neste gang vi skal innrede. Hos oss ble garderoben rotete da baby ble født, hehe. Kleshengerne til barn er også fra IKEA, du finner dem her.🤍 Tripptrappstol fra Stokke er en klassiker, og jeg vil ikke si at det er et bomkjøp selv om den ikke er blitt brukt så veldig mye enda. Jeg vet vi kommer til å få glede av den i maange år! Stolen finner du her (1999,-) og nyfødt-delen finner du her(899,-).

🤍 Nattlampe er et must når man skal amme uten å vekke hele husstanden. Jeg fant denne (79,-) billig på IKEA og den fungerer helt utmerket.

🤍 Det er mer gull fra IKEA her! Kjøpte disse (2 stk for 49,-) gulpeklutene og elsker dem, og disse (10 stk for 39) klutene til vask og til å ha under rumpa når vi skifter bleie. Litt enklere med renhold hvis det kun kommer bæsj på kluten, og ikke på hele stellematten.

🤍 Det lille trollet, som vi kaller den, skulle jeg ønske at noen fortalte meg om før. Baby ligger ikke mye for seg selv og sover, men når han gjør det så er det takket være trollet. En norsk liten oppfinnelse som du setter på vogna, og så vugger den vogna for deg i 30 minutter. Man kan også skru den på slik at den begynner å vugge når den merker at baby blir urolig. Denne oppfinnelsen fortjener Nobels fredspris, spør du meg! Verdt hver krone, og fåes kjøpt her (1395,-).

🤍 Til slutt: vogna. Den har jeg skrevet et helt innlegg om her, i samarbeid med Cybex. Vi bestemte oss for denne vogna «på privaten» før vi sa ja til å poste innhold om den, og ingen av oss har angret et sekund. Utrolig digg, praktisk, klassisk og fin vogn!Puh, da tror jeg vi var gjennom det meste av utstyr! Mye greier. Husk at ikke alt er dødens nødvendig. Ikke trenger du alt med én gang heller. Og kanskje enda viktigere: Det går an å ønske seg ting i gave! Med gaver og alt vi har kjøpt selv, tror jeg det er blitt brukt rundt 40.000 på baby. Da snakker vi utstyr og klær altså, men jeg syns likevel det høres mye ut. Det er egentlig ingen av kjøpene jeg kunne tenkt meg å droppe, men det er absolutt flere kjøp jeg kunne ventet med. Slik kan man jo spre utgiftene litt utover, og det blir ikke SÅ voldsomt.Jeg får mange spørsmål om uroen og giraffen. Det er jo ikke akkurat utstyr så det hører ikke hjemme i dette innlegget, men: uroen er kjøpt på Etsy og giraffen hos Mimmis!

Hvis du som leser har erfaring med noen av disse produktene, på godt og vondt, del gjerne i kommentarfeltet 👇🏼 Det kan være nyttig for andre mamas der ute! Kanskje du til og med har tips til et rimeligere men like bra alternativ?

65 Comments

 • Reply Mia 11. mai 2021 at 20:03

  Mulig du allerede er klar over det, men ville bare tipse deg om at bilsetet kan snus mot deg, ved å kun dra i «spaken» på den ene siden av setet. Så på videoen din at du lente deg over for å løsne begge, men det er ikke nødvendig 🙂

  • Reply Ida Wulff 12. mai 2021 at 13:54

   Åh, fått såå mange meldinger om det. Men da blir det jo enda enklere, TAKK 😀 <3

 • Reply Sara 11. mai 2021 at 21:25

  Så gøy å følge deg som mamma ❤️ Enig i veldig mye. Har samme bilstol, og om du liker at du kan snu den nå, vil du elske det når du skal i krigen mot en trassig 1,5 åring. Babycallen er super også, kunne ikke klart meg uten kamera, eneste er litt dårlig batterikvalitet. Lovpriser også babynest og sterilisator som du kan bruke i mikro til flasker, smokker etc.! Sengekanten kommer også godt med når baby blir barn og øver til sirkus før natta.

  • Reply Ida Wulff 12. mai 2021 at 13:55

   Så hyggelig at du syns det <3 Haha, gleder meg allerede til krig på morrakvisten!

 • Reply Nona 11. mai 2021 at 23:22

  Kjøpt noe brukt?

  • Reply Ida Wulff 12. mai 2021 at 13:54

   Jeg har foreløpig ikke kjøpt noe brukt, ville gjort det annerledes hvis jeg skulle gjort det på nytt 🙂 Finnes mye bra der ute som neesten ikke er brukt, fordi mye brukes i så korte perioder.

 • Reply Julie 12. mai 2021 at 05:01

  Vi har mye av det samme utstyret, men har kjøpt 90% av det vi har brukt på Finn! Til og med klespakker. Vi har sikkert spart 20000 totalt, uten å overdrive. Det er så mye der ute som nesten ikke er brukt. Det har kommet ekstra godt med som dobbeltpermittert:

  Mine smarteste kjøp (så langt med en 7 uker gammel baby):
  Najell sleep carrier baby nest. Vi bor i fjerde etasje uten heis og det er genialt å kunne bære baby ned til både vogn og bil i den. Nestet passer i vognen så om hun sover når vi er ferdig så forstyrrer vi ikke for mye når vi går inn igjen. Den kan og brettes ut som lekematte og dermed brukes lenger en nestalder.

  Najell easy bæresele. Så fin, pustende og praktisk med magnetspennene som du fester på skulderen. Gjør det mye enklere å få baby i sela.

  Har og chicco next2me seng med vuggefunksjon. Ikke så nødvendig for vår baby, men muligheten til å kunne vugge ved siden av senga er nok gull for veldig mange!

  Vi har og gratis bleiebøtte fra Barnas Hus, men for å slippe unna dyre refills kjøper vi rull på ebay til en brøkdel av prisen og fyller i de originale kassettene når de er tomme 🤓

  Gleder meg og veldig til å køpe KAOS Klapp, den er et absolutt must her i hus, men vi måtte låne en Stokke siden vi ønsket newborn sete og kaos sitt ikke slippes før til høsten 😊

  • Reply Ida Wulff 12. mai 2021 at 13:53

   Veldig smart å finne nærmest ubrukte ting på Finn – der kunne jeg vært flinkere selv 🙂 Og hallo, poser på ebay! Håper de som har den bleiebøtta leser tipset ditt her <3

  • Reply Helene 13. mai 2021 at 00:16

   Link til posene?? Please😍😍

 • Reply Silje 12. mai 2021 at 08:16

  Haha, godt det ikke bare er meg som fant solskjermingen på bilstolen litt ut i babylivet. Tror baby var 5 mnd her 🙈

  • Reply Ida Wulff 12. mai 2021 at 13:52

   Haha, burde hengt en stor lapp på, for oss som er skikkelig i ammetåka ;p

   • Reply Frida 13. mai 2021 at 23:11

    Hadde et annet sete, men samme her! Herregud som jeg styrte med tepper som skulle stenge solen ute uten å koke eller kvele baby. HVORFOR er det ikke markert noe sted?? 😂

    • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:59

     Haha! Burde vært et skilt ja ;p

 • Reply Beate 12. mai 2021 at 11:04

  Stellebord med åpne hyller hadde vi til eldste, det var praktisk og greit – frem til poden ble en bevegelig liten rotekopp og alt innholdet endte alle andre steder enn i stellebordet… Vi kjøpte stellebordet fra Stokke Home når baby nr 2 kom, den har en åpen hylle øverst på stelledelen som er praktisk til tørre engangskluter, kremer og olje 🙂

  Ellers minner jeg om at bilstol ikke bare er bilstol 🙂 hellingen på babybilstolen må passe til den aktuelle bilen for at babyen skal ligge trygt og få nok oksygen 🙂

  • Reply Ida Wulff 12. mai 2021 at 13:52

   Da skal jeg sjekke ut det stellebordet 🙂 Gleder meg til han begynner å ommøblere her hjemme, haha…

 • Reply Mona 12. mai 2021 at 11:58

  Hvis en får en supergulper av en baby og ikke vil bli ruinert på gulpekluter, anbefaler jeg gazbleier fra Sparkjøp (https://www.sparkjop.no/gazbleier-6pk_525219?level_1=61713) 👍🏻

  Uansett hvilken bilstol en velger så pass på at den passer i bilen dere har, også uten nyfødt-delen i. Det brant vi oss på… passet helt fint med nyfødt-delen, men da den ble tatt ut så var det alt for mye helling på setet og baby klarte ikke holde hodet oppe… så det var noen lapper ut av vinduet for oss😫

  Og det trollet😍😍😍😍 både som forelder og barnehageansatt så ELSKER JEG DET!!!!

  • Reply Ida Wulff 12. mai 2021 at 13:51

   Så flott med tips på gulpekluter 😀 Selv har jeg vært heldig der, men kanskje noen andre som lusker rundt i kommentarfeltet får bruk for det. Kan ikke leve uten trollet!! Hehe <3

 • Reply Elise S 12. mai 2021 at 13:05

  Tusen takk for et veldig nyttig innlegg! 🙂 Jeg har lest bloggen din i alle år, og setter pris på hvert eneste innlegg du skriver 🙌 Ekstra gøy er det når jeg selv nå er førstegangsgravid med termin i September, så mange nyttige tips og refleksjoner fra deg ❤ Takk!
  Men hvilken farge endte dere opp med på soverommet? Ser ut som en veldig fin farge 😍

  • Reply Ida Wulff 12. mai 2021 at 13:50

   Å, så spennende Elise 😀 <3 Vi endte opp med Polar Adventure fra Fargerike. Veldig fornøyd, da vi ikke er helt på den typiske skandinaviske stilen. Fin hvis man feks vil sprite opp med oransje på bilder etc. Lykke til på reisen, stor klem <3

 • Reply Guro 12. mai 2021 at 13:32

  Slenger meg med på alle gode ord om bilstolen – den er helt genial!

 • Reply anonym 12. mai 2021 at 14:13

  Vi har også kjøpt barnestolen fra Cybex etter tips fra deg og de ansatte hos Siljes i Fredrikstad. Vi hadde egentlig tenkt til å kjøpe den fra stokke/besafe. Men ble heller en adapter. Men jeg bare lurte på en ting. På instagram så skriver du at du gir barnestolen terningkast 7. Jeg leser mange ting som er positivt med den, men ikke hva som eventuelt har trukket den ned til 7. Skjønner at du kanskje ikke var i en posisjon hvor det er helt heldig å nevne eventuelle negative ting siden det var en reklame. Men følte bare at terningkastet var litt malplasert og nå lurer jeg veldig på hva som kan være negativt med den. Gleder meg til å erfare selv også, men må vente en liten stund til. Skjønner om du ikke kan svare på det altså, du trenger ikke godkjenne kommentaren.

  40.000kr på barneutstyr, ja gud det er ekstremt mye. Men det virker jo riktig. Eneste grunnen til at vi har brukt lite på utstyr, er nok fordi jeg har handlet det meste brukt eller arvet. Men verdien er nok et sted der som du sier, spesielt om man vil ha merkevarer. Veldig kjekk informasjon om hva man kan vente med forresten. Jeg skal iallfall utsette kjøp av tripptrappstolen med mindre det popper opp en bra annonse på finn. Lurte forresten også på dette med ammeputen. Jeg hadde tenkt til å bruke bbhugme til ammeformål også. Vet at du har den. Hva var det helt konkret som gjorde at denne ammeputen ikke var like egnet som cozyfix?

  Vil bare nevne siden jeg er fra samme området som dere nå bor i, at det er veldig skuffende at hurtigtestene på karlnes ikke er på plass enda. Mange venninner av meg har fremdeles hatt far ventende i bilen i uhorvelig mange timer under fødselen. Jeg har ikke født enda, men jeg ble sendt på føden etter målt veldig høyt blodtrykk hos jordmor og da var det forferdelig for mannen min at han ikke kunne bli med. Føler at helseministerens lovnader bare var en måte å roe ned debatten. Man hører ikke så mye mer prat om det lengre. Men har det egentlig blitt bedre?

 • Reply Julie 12. mai 2021 at 14:42

  Hei, har du hatt bruk for brystpumpe og babygym?:)

 • Reply Stine 12. mai 2021 at 21:31

  Elsker bloggen din så høyt at jeg leste hele innlegget uten noen som helst planer om baby i nærmeste fremtid! Håper du holder på en stund til, selv om jeg vet Instagram tar over for de fleste.. <3

  • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:59

   Haha 😀 <3 Prøver på det! Stor klem

 • Reply Stine 12. mai 2021 at 22:50

  Min sønn hatet også alt som hadde med bading å gjøre. Helt til en dag en venninne kom med en badebøtte. Da satt han som en prins og pludret i vannet. Google «badebøtte baby», så kan du se. Er visst noe med at de sitter i en god stilling, også får de samtidig ut masse luft fra magen. Vinn vinn.

  • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:59

   Interessant, det må jeg sjekke ut 😀

 • Reply Kris 13. mai 2021 at 08:51

  I stedet for dyre (og ofte litt kjipt utseende) stellebord er å kjøpe en kommode eller hylle du liker, som er dyp nok til å legge en løs stellematte på, så har du et fint møbel som fungerer som stelleplass de årene du trenger det 🙂 Utstyr kan ligge i skuffen under og det du trenger fremme i en søt kurv-sak. Vi har hatt stelleplass på soverommet vårt eller i en stor mellomgang (når vi kom i hus), så løsningen fordrer jo at du ikke er avhengig av dusj/vask hver gang du skifter. På badet har vi en løs stellematte som tåler vann ekstra godt, og da sitter vi bare på gulvet med mini (det gjør vi jo hele tiden uansett). Tips til de det passer for, smak og behag 🙂

 • Reply Anette 13. mai 2021 at 20:00

  Easygrow lite vårpose 👌

 • Reply Mar 14. mai 2021 at 10:07

  Sitter her tre dager over termin😄 sånn blir man fattig av. Er alltid noe man tror man trenger sikkert. Veldig glad du er fornøyd med vogn og bilsete, jeg har nemlig kjøpt samme😄 Kunne du sagt noe om klær? Hvor mye trenger man egentlig? Og ikke minst, hvilken kvalitet er du mest fornøyd sett opp mot pris? Har med vilje kjøpt lite klær i 62 og 68, da mange sier man får disse størrelsene i gave. Men må sikkert ut på shopping likevel 😄

  • Reply Ida Wulff 23. mai 2021 at 18:51

   Oi, du har vel født nå?! 😀 Jeg er så treg med kommentarer! Her hadde jeg nesten kun kjøpt i 56, men fikk behov for 50. Og ja, man får gjerne klær fra 62 i gave. Viste seg at jeg er skikkelig dårlig på klær, så jeg er faktisk den aller siste å spørre på det området. Ønsker kurs! Haha. Men heia deg, håper fødsel går/har gått strålende <3 Stor klem

 • Reply Mari 14. mai 2021 at 10:07

  Elsker også ergobaby omni 360 bæresele, men vi har Air varianten i blå og den tiltrekker ikke støv i det hele tatt! 🙂

  Min erfaring med åpne hyller på stellebord er derimot at de blir helt sinnsykt støvete, skulle ønske vi hadde skuffer på vår.

  Slår ellers et slag for å kjøpe brukt! Mye barneutstyr selges ganske så rimelig på finn/facebook, så her er det mye penger å spare. Veldig mye barneutstyr blir så absolutt ikke utslitt og det brukes pent av andre, samt er vaskbart for ny eier. Fint for miljøet og for lommeboka 🙂

 • Reply Trine 14. mai 2021 at 11:58

  I koronatida har jeg følt meg litt nedfor av fomo, mangel på sosial kontakt, singelhet, alt og ingenting, og min måte å føle meg bedre har ofte vært å lese. Noe av det som har hjulpet mest, er å bla i arkivet gjennom dine gamle innlegg hvor du deler dine tanker om forventninger, venner i voksen alder, hvordan du møtte gravlyset, singelhet, familie og hverdagsliv. Du har ikke vurdert å samle disse i en bok? Jeg hadde lett kjøpt! Du skriver så bra, lettfattet og oppfriskende.

  • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:43

   Takk, så hyggelig at du syns det <3 Har dog ingen planer om det! Kjenner meg forøvrig igjen i det, gleder meg til å få den vaksinen og leve mer normalt. Stor klem

 • Reply Linn 14. mai 2021 at 13:34

  Mitt aller beste kjøp til baby tror jeg faktisk må være Leander stellematte. Har så liten stellebenk så var avhengig av at stellematten holder seg på plass og er stødig. Har ikke angret! Anbefaler den til ALLE! 🙌

 • Reply Hanne 14. mai 2021 at 15:59

  Tenk at jeg nå sitter her og leser babyutstyrliste. Var det ikke i går jeg fulgte livet ditt da du flyttet til Oslo?! Då mye har skjedd siden da, allikevel føles det som et blunk siden😅 Koselig❤️

  • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:40

   Hehe ja, det har det virkelig! Koselig at du har fulgt meg SÅ lenge <3 Klem!

 • Reply Linn 14. mai 2021 at 20:58

  Anbefaler veeeldig sterkt nattposen fra easygrow fra baby er ca. 3 mnd!!
  Vi har en helt vanvittig apekatt,men med nattpose har han klatret mye mindre enn han ville gjort uten!
  Er veldig lurt å begynne med det tidlig, da de kan bli ganske frustrert om de har blitt skikkelig apekatter før man begynner med det..Har nettopp bestilt neste str til vår lille apekatt.
  Er litt «trist» å ikke re opp med dyne med fine dynetrekk,men takke meg til å ha et barn som ikke har like store muligheter til å klatre ut av sprinkelsengen + slippe å bekymre seg for dyne over hode samt måtte gå å legge på dyna flere ganger hver kveld☺️

  Sleepytroll prøvde vi en periode,mulig for sent for den hadde ikke så mye effekt syntes vi, men han begynte å sove lengere lurer rett etter vi ga den opp..kan jo ha hatt noe å si,men tror det var tilfeldig🤪

  Signerer 100% cozyfix ammeputa!!Ubrukelig å bruke den pølsa jeg ikke husker hva heter til amming,den er bare brukende til før fødsel for vondt bekken!
  Cozyfix tror jeg reddet mye av ammingen for min del,da jeg slet masse med sårhet før jeg fikk den!

  Babycallen har vi også som babycall på natt(mini sover kun i vogn på dagtid).
  Synes den er grei,men ville helst hatt Philips,men den var ikke mulig å oppdrive når vi skulle ha..batteriet er helt håååpløst dårlig,men den står jo koblet til strøm på natten,så samme det..vi har neonate uten kamera til vogn og når vi er avgårde/mini er på overnatting,den holder i ukesvis!
  Skulle egentlig ikke ha med kamera,men når lille snudde seg i sengen når han var 3,5mnd var saken ganske klar om at kamera var nødvendig!

  • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:49

   Takk for tips om sovepose, det skal jeg virkelig sjekke ut <3

 • Reply Britt 14. mai 2021 at 21:44

  Frøkna vår hatet å bade i baljen sin, men det løsnet da vi la en stor vaskeklut på magen hennes når hun lå i baljen. Da føler de seg litt tryggere 🙂

  • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:46

   Funket dessverre ikke hos oss 🙁

 • Reply Kjersti 15. mai 2021 at 13:20

  Hei Ida! Så fint innlegg. Høres ikke ut som noen har fortalt deg om en lifesaver på stellebordet, og alle andre steder i huset det skiftes bleier eller «luftes». Har også alltid en med i stelleveska. Disse engangsunderlagene fra apoteket:

  https://www.apotera.no/tena-bed-normal-60-x-60-cm?gclid=EAIaIQobChMIyv2_i8bL8AIVDGAYCh1BfwByEAQYAiABEgJG__D_BwE

  Hilsen guttemamma til en på 1 år

  • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:48

   Veldig smart! Men føler kanskje jeg produserer litt for mye søppel på stellebordet da? :O <3

 • Reply Marte 15. mai 2021 at 21:07

  Vår jente hatet også å bade og vi måtte dusje med henne – helt til hun klarte å sitte selv. Da elsket hun det! Kan virke som om hun synes det var ekkelt å bli duppet ned i vannet «liggende» som man jo gjør når man bader små babyer, hvis det gir mening. Kanskje det samme gjelder for dere 🙂

 • Reply Marte 15. mai 2021 at 23:58

  Det er så utrolig fint å lese innleggene dine som mamma, for en fin og ekte fremstilling av livet med baby!!

  Selv har jeg en baby som liker bevegelse, og helst bæresele, så jeg er også veldig fornøyd med sleepytroll for å ha muligheten til å legge babyen fra meg litt. Men der aller, aller beste er slyngevugge med en motor som gynger vuggen i valgfritt tempo. Fra å konstant bære på babyen kan han nå sove i flere timer for seg selv! Anbefaler til alle!

  • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:45

   Hørtes fantastisk ut, hvilken kjøpte du og hvor? 😀

   • Reply Marte 19. mai 2021 at 19:13

    Jeg har slyngevugge fra Natures sway, og membantu motor. Kjøpte det brukt på Finn! Verdt hver krone!

 • Reply Kristine Larsen 16. mai 2021 at 13:21

  Såå utrolig mye fint <3

 • Reply Marte 16. mai 2021 at 19:21

  Anbefaler også bæresjal, for dem med baby som trenger mye nærhet. Hadde selv ergobaby til nr 1 og likte aldri den, hverken jeg eller baby dessverre.
  Men til nr 2 kjøpte jeg elastisk sjal, og etterhvert vevd sjal. Komforten var så digg, og den beste investeringen til lille klistremerke mitt som er blitt 2 år🙈 Bare vær obs på at det kan bli dyrt, hvis man setter ned i kaninhullet bæreverden kan være 😅

 • Reply Kristin 18. mai 2021 at 21:40

  Heii!
  Har du en rabattkode hos fuelbox? Holder på å planlegge sommeren, og en fuelbox hadde vært perfekt å ha med på norgesferie med kjæresten:)

  • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:06

   Nei dessverre, har det ikke på planen heller akkurat nå. Et tips er å følge med på hashtaggen deres på Insta, så kanskje du får opp andre som deler rabattkode for dem 😀 <3

 • Reply Mia 18. mai 2021 at 21:43

  Kan jeg spørre hvilken høyde og dybde dere gikk for på pax skapet? 😃

 • Reply Jorunn 19. mai 2021 at 06:11

  Du skrev et innlegg i samarbeid med Farmasiet, skulle gjerne hatt en oppdatering på det nå som du har fått barn og fått en tilbakemelding på hva du bruker og hva som ikke var nødvendig 🙂

  • Reply Ida Wulff 19. mai 2021 at 14:45

   Kan gi deg en kjapp tilbakemelding her 😀 Har brukt alt bortsett fra tannbørste, tannkrem og Pinex. Men det kommer jo til å bli brukt etterhvert det også <3

 • Reply Nora 19. mai 2021 at 09:38

  Solskjermen på bilstolen skal alltid dras over for å beskytte baby mot glassprut hvis man kræsjer.

 • Reply Jannike 19. mai 2021 at 21:10

  Vi er to venninner som har fått barn omtrent samtidig. Hun kjøpte stokke tripp trapp stol og jeg kjøpte stokke steps stol. Nå når begge barna sitter merker vi stor forskjell på stolens utforming i setet til barnet, steps er foreløpig bedre for våre barn. Har faktisk blitt snakket om på helsestasjonen vår, ryggen på stokke steps er høyere og passer bedre for små barn – er vår erfaring. Kun ment som et tips til «de der ute» som er i tvil 😌

 • Reply Kathrine 20. mai 2021 at 16:58

  Takk for nyttig iinnlegg Jeg har akkurat sluttet på p-piller med på om en 2022 baby, så jeg skal gjemme vekk dette innlegget i underbevisstheten min, og hente det frem når det trengs!

 • Reply Andrea 22. mai 2021 at 16:10

  Tips om baby hater å bade; klut over mage og bryst når han er oppo 😊 mange som trives bedre da

  • Reply Ida Wulff 23. mai 2021 at 18:44

   Funket ikke her, men har hørt det samme <3

 • Reply christina brynildsen 28. mai 2021 at 13:30

  Hei😊

  Hvilken str har du i dyna til det fine sengetøyet du har fra lexington?

  Ser at sengetøyet er i str 60×80 mens minste dyna er 65×80.

  Passer dette?

  Christina

 • Leave a Reply