Hverdagsliv

HYGGE PÅ HYTTA & RABATTKODE HOS BERGANS

19. mai 2021

Reklame for Bergans // Rabattkode ida_wulff#2021 gir 15% rabatt i 48 timer

Jeg har nettopp landet i sofaen hjemme, etter noen helt magiske dager på hytta med min lille familie. Familiehytta ligger på sørlandet, så nå som vi har flyttet til Fredrikstad, har vi faktisk doblet reiseveien dit. Men det er så deilig å være der at det er verdt turen. Gravlyset og jeg elsker å være på veien – det eneste som kan knekke stemningen er at Albert slår seg vrang. Men da stopper vi og lufter oss litt, ammer og koser – og så er vi på veien igjen.

Her kommer et lite bildedryss fra hygge på hytta. Klærne vi har på oss er fra Bergans, og rabattkoden ida_wulff#2021 gir deg 15% i 48 timer fra NÅ ❤️

FREMME PÅ HYTTA 🙏🏼

Jeg elsker utsikten fra hytta. Den er zen for meg. Å våkne om morgenen og tusle barbeint ut hit med en kopp kaffe: Kan man få en bedre start på dagen? Jeg har allerede bestilt en eller annen type sikring av pappa. Det er vel ikke lenge før Albert raser rundt på terrassen og står i fare for å rulle ned den bratte skråningen 😱 Det blir ikke like zen når jeg må passe på den slags, hehe…

JAKKE HER / GENSER HER / BUKSE HER

Hvor mange bilder tror du jeg tok foran dette treet under hytteoppholdet? Cirka 400! Haha. Jakken i verdens fineste farge heter Røros Light Insulated W Jacket, og er i fargen «forest frost». Jeg har den i sort også, og det er nok min aller best brukte jakke om dagen. Om jeg skal ut på trilletur, på butikken, sitte ute og drikke kaffe på terrassen. Den kan liksom brukes til ALT, og den er sjukt fin. Hette har den også, det er et stort pluss!

NAM NAM 🤩

Reker til kvelds er blitt fast tradisjon når vi kommer på hytta. Alltid like gode. Og fordi jeg som regel må amme når maten kommer på bordet, får jeg nå hjelp til å pille rekene mine. Luksus! Desserten er ikke mer komplisert enn en pose Nidar Favoritter. Det enkle er ofte det aller beste!

JAKKE HER / GENSER HER / BUKSE HER

Bålpanne på kvelden er så koselig! Her har jeg på meg Røros-jakka i sort. Som nevnt, min mest brukte jakke nå på våren. Genseren jeg har under er Ulstein Wool W Jacket, som jeg sverger til som mellomlag. Den er, som navnet tilsier, en genserjakke i ull. Og ull er gull! Digger at jeg kan dra den helt opp til haka, for da slipper jeg å ha på meg skjerf.

PIZZA IN THE MAKING 🍕

Vi lagde selvfølgelig pizza også. Vet ikke om jeg har fortalt det før, men Gravlyset er tidenes pizzanerd. Han lager bedre italiensk pizza enn de fleste restauranter jeg har spist på her i Norge. Heldige meg!

GENSER HER / SKO HER

Jeg fikk prøvd meg i robåten for første gang! Og jeg var selvfølgelig et naturtalent… Mamma har kjøpt egen redningsvest til Albert også, så når det blir litt mer sommer, skal han få være med ut på rotur med mor. Ullgenseren jeg har på meg heter Ulriken Lady Jumper, og er i tidenes mest perfekte farge. Angrer på at jeg ikke var litt mer bloggete og droppet ullsokker langt oppover leggen – men da fikk jeg også vist frem favoritt-ullsokkene fra Bergans 😎👍🏼 Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

JAKKA MI HER / GENSER HER / JAKKA TIL GRAVLYSET HER / BUKSE HER

Ut på trilletur. Innafor med kjærestepar som matcher? 🤭 Jeg stemmer ja. Selv om det ikke var helt planlagt. Men vi ble så begeistret for Oslo 2L Coat at vi måtte ha den begge to. Det er en skalljakke som er både vindtett og vanntett – stort pluss for at den dekker rumpa og har en himla fin grønnfarge 😍

Husk at rabattkoden ida_wulff#2021 gir deg 15% rabatt hos Bergans i 48 timer. Du finner alle mine Bergans-favoritter på én og samme side HER!

7 Comments

 • Reply Marte 20. mai 2021 at 10:14

  Ønsker meg gjesteinnlegg med pizzaoppskrifter og alle tips og triks fra Gravlyset!

  • Reply Ida Wulff 23. mai 2021 at 18:50

   Det skal jeg melde videre 😀

 • Reply Ida 20. mai 2021 at 20:44

  Ååh dere er så fine! Og for en liten hjerteknuser Albert er! Sååå søt <3

 • Reply Malin 20. mai 2021 at 22:09

  Oppskrift, vær så snill 🤤

 • Reply Charlotte 15. juni 2021 at 13:01

  Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i jakken? Skal bestille meg en sånn, og utifra mine bedømmelser er vi «like i kroppen» 😅

 • Leave a Reply