Hverdagsliv

HUDEN KAN INGEN TA FRA MEG

27. mai 2021

Reklame Oslo Skin Lab / Rabattkode ida60 gir 60% rabatt her

MAMMALIVET… 😅👆🏼🤡

Du kan vekke meg syv ganger i løpet av natta. Rive meg i håret med små babyfingre. Sørge for at jeg alltid drikker kald kaffe. Gi meg dager hvor jeg så vidt rekker å komme meg ut av pysjen før den skal på igjen. Fargelegge hjemmet mitt med babyleker og rot i alle regnbuens farger. Få meg til å føle at det ikke er orden på noe som helst.

Men huden – den kan du ikke ta fra meg. Jeg skal ha trillinger med kolikk før jeg gir fullstendig opp og legger fra meg de godt innarbeidede hudpleierutinene mine.

«Bare vent, du kommer til å begynne å legge deg med sminke fordi du er så utmattet», sa mamma til meg da jeg gikk gravid. Jeg visste allerede da at hun tok feil.

For huden er så viktig. Huden man skal ha resten av livet. 

Derfor renser jeg slavisk huden hver morgen og kveld. Starter hver dag med kollagenpulver. Går ikke ut uten solkrem.

THE SOLUTION FRA OSLO SKIN LAB

Det er lenge siden jeg har skrevet om (og reklamert for, la oss kalle en spade for en spade) Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver. Men det betyr ikke at jeg har sluttet å ta det. Tvert i mot. Kollagenpulver er en fullverdig del av hudpleierutinen som jeg aldri viker fra.

I februar 2019 bestilte jeg min første pakke kollagenpulver etter tips fra nyfrelst venninne som glødet som en irriterende sol. Grå og gussen som jeg var, følte jeg vel ikke at jeg hadde noe å tape på å røre smakløst pulver i vann og drikke det. Før jeg begynte å bruke produktet, tok jeg hudanalyse hos en hudpleieklinikk i Tønsberg. Du vet, en sånn maskin som du stapper hodet inn i, og så tar den bilder av alle hudlagene dine og avslører stygge hud-hemmeligheter. Grusomt! Maskinen kunne avsløre at rynkedybden min var 57%, på en skala hvor 100% er «plettfritt». Ikke det verste resultatet, men heller ikke det beste.

Fire måneder etter at jeg begynte på kollagenpulver, dro jeg til en uavhengig hudlege (på Volvat hvis noen lurte) og tok en ny hudanalyse. Jeg holdt på å falle av stolen da resultatet viste at rynkedybden min var 78%. SÅ mye bedre, etter fire måneder. Det var ikke botox, Dermapen, og alle disse «pennene» som folk booster huden sin med når de skal reklamere for hudpleie. Det var kun kollagenpulver, slavisk hudpleierutine og god beskyttelse mot sola.

Jeg har ikke tatt noen ny hudanalyse siden 2019. Det blir litt som å drive og gå på vekta. Jeg er generelt ikke fan av å veie, måle, analysere og følge med på ting som har med utseende å gjøre. Men jeg følte at jeg måtte gjøre det én gang for å få bekreftet at det hadde noe for seg. Jeg elsker rutiner som har noe for seg!Hvis du ikke kjenner til The Solution fra Oslo Skin Lab fra før, så er det (som du kanskje har skjønt) et kollagenpulver. Kollagen er noe vi har naturlig i kroppen vår fra før, altså helt ufarlig. Men kollagennivået i kroppen svekkes med alderen, og begynner å synke gradvis når vi nærmer oss 30. Da kommer linjer og rynker – som selvfølgelig ikke er noen krise. Men som kvinne snart 31 med en ganske voksen målgruppe, må det vel være lov til å si det: Jeg har lyst til å se ung ut så lenge som mulig.

Forskning har vist at et daglig inntak av kollagenpeptider som finnes i nettopp The Solution, kan redusere og forebygge synligheten av linjer, rynker og slapp hud. Ikke bare i ansiktet, men over hele kroppen. Du kan lese studiene HER.

Det er lenge siden jeg har gitt en god rabatt på kollagenpulver, så her kommer det: 60% rabatt på første pakke hvis du bestiller HER med rabattkode: ida60 🧡

Koden gir deg 60% rabatt på første levering som kommer rett i postkassen. Deretter får du 30% på leveringene dine – og det er ingen bindingstid på abonnementet. Si opp når du vil, hvis du finner ut at kollagenpulver ikke er noe for deg!

Et smart tips er forresten å ha porsjonspakkene stående fremme i en kopp eller skål, slik at du ikke glemmer å få det i deg hver dag 👇🏼 PS. Gravide og ammende bør snakke med lege når det gjelder kosttilskudd og kollagenpulver, selv om det ikke er rapportert bivirkninger.

Ønsker deg en nydelig og kollagenrik (haha) dag videre 😀❤️

25 Comments

 • Reply Anita 28. mai 2021 at 12:37

  Jeg skjønner ikke hvorfor så mange unge reklamerer for dette. En ting er at forskere mener produktet ikke funker, men uansett må det da være bedre å bevare huden ved sunt kosthold og nok væske? Skulle likt å sett noen slå et slag for kosthold fremfor pulver, hårvitaminer og betakaroten..

 • Reply S.H 30. mai 2021 at 17:45

  For et mer troverdig og korrekt resultat fra hudanalysen din så må den selvfølgelig foretas på samme sted.

  Blir som å ta før og etter slankebilder hos forskjellige fotografer. Det kan være menneskelige forskjeller/feil ved behandleren, forskjellig type utstyr, forskjellig type tolkning etc. Blir ikke etterprøvbare resultater du sier du har fått da.

  • Reply Ida Wulff 3. juni 2021 at 13:51

   Hei S.H 🙂 Det er nøyaktig samme maskin og modell, med samme rutiner før analyse.

 • Reply Charlotte 1. juni 2021 at 22:01

  Virkelig! Dette her igjen ? Undrer meg på om noen av dine lesere har prøvd dette og kan gi like gode erfaringer? Jeg kjenner nemlig ingen, som har opplevd noe som helst forandring på huden av dette. Når jeg tenker meg om, så har jeg ikke hørt om tilbakemeldinger fra noen om at dette funker, bortsett fra de som er betalt for å skrive om det da.

  • Reply Ida Wulff 3. juni 2021 at 13:01

   Åh, det har jeg 😀 Har hørt om mange som er fornøyd, både følgere og venner. Det virker som om det går sport i å «hate» på reklame for dette produktet – er det egentlig noe verre enn å reklamere for hudpleie? Det syns ikke jeg. Ville aldri løyet for penger heller, så dårlig råd har jeg ikke. Ha en fin dag!

   • Reply Linn 4. juni 2021 at 11:40

    Hudpleie gir jo fukt/solfaktor eller annet med dokumenterbar effekt. Pulveret du spiser kunne derimot like gjerne vært mel eller sukker. Så ja, det er en forskjell.

   • Reply Heihei 5. juni 2021 at 13:22

    Hei Ida, ja, det er noe verre enn å reklamere for hudpleie, fordi hudpleie fungerer jo faktisk. Grunnen for mye hate på dette er fordi forskere og biologier nemlig kan fortelle at collagen ikke kan inntas, det er et stoff kroppen produserer selv, og ikke har sjangs å ta opp selv. i motsetning til for eksempel vitamin c som kan tilføres via kost og gi effekt. Det at de som lager dette pulveret legger ut forsking, er så lite troverdig da høy utdannede fagfolk sier det er biologisk umulig.

    • Reply Ida Wulff 10. juni 2021 at 14:31

     Høyt utdannede fagfolk kan tydeligvis være uenig. Det finnes også forskning på at det har effekt. Det kombinert med at jeg selv opplever effekten, gjør at jeg tror på produktet. Jeg tvinger dog ingen andre til å bruke det! 🙂

    • Reply Linn 10. juni 2021 at 22:49

     Rart at en som tar mastergrad kan være så blottet for forståelse for grunnprinsippene i forskning. Det du skriver om egne erfaringer og at det finnes studier som taler din sak er jo nettopp det man lærer om allerede i forskning 101 og exfac. Dårlige studier er ikke forskning, fordi man kan alltid finne det man vil. Det samme med egne erfaringer. Anbefaler deg å se episoden om forskning i Folkeopplysningen.

  • Reply Emilie 7. juni 2021 at 22:50

   Er ikke akkurat lett for privatpersoner å reklamere for dette produktet når man ikke har en offentlig blogg eller IG med nok følgere. Jeg er superfornøyd og huden min har det veldig bra med kollagen som jeg drikker! Anbefales så absolutt!

   • Reply Ida Wulff 10. juni 2021 at 14:28

    Så bra at du er fornøyd! 😀 <3

 • Reply Ida 3. juni 2021 at 23:45

  Hei Ida. Jeg er sykepleier som tar master og forsker ved siden av. Jeg er fast leser egentlig, men ettersom jeg har irritert meg over denne reklamen og driver å leser masse forskning selv, så har jeg gjennomgått studiene til the solution, samt studiene de refererer til i deres kildehenvisninger.

  Jeg vil bare si at «forskningen» som the solution har lagt ut på sine sider ikke holder mål overhode. De er ikke etterprøvbare, er ikke publisert i en fagfellevurdert tidsskrift, kriteriene for validitet og reliabilitet er ikke oppfylt, de har heller ikke brukt noen sjekklister for å kvalitetsvurdere resultatene sine, and the list goes on and on.

  Helt greit at du som privatperson har tro på produktet og mener det hjelper DEG, men det er urovekkende og feil å reklamere for at det hardnakket fungerer, når leger, sykepleiere og professorer som driver med forskning og medisin igjen og igjen sier det ikke gjør det? (personer med master og doktorgrader innenfor feltet). Dette blir bare mitt ord i en kommentar som du enten vil svare halvfrekt på eller slette, men the solution fungerer faktisk ikke – ikke basert på «at man bare vil legge sitt hat på et produkt», men fordi all ordentlig forskning og litteratur innenfor biomedisin og ernæring tyder på det. Jeg synes det er så merkelig at dere bare snur ansiktet andre veien og nektet å ta til dere kritikken, og argumenterer for at «men jeg har gode erfaringer med produktet, og det har også hele familien og vennegjengen min også», også dirigerer leserne til FAQ sidene til the solution hvor de svarer på kritikken (svarer veldig dårlig hvis du ser det gjennom øynene til en som driver med medisin og forskning). Jeg har ignorert disse reklamene flere ganger når jeg har lest bloggen din, som jeg egentlig liker veldig godt fordi du er drivende dyktig til å skrive ; men vær så snill å la vær å reklamere for noe som i all hovedsak er skikkelig svindel!

  Jeg vil anbefale alle som leser denne kommentaren om at hvis du er i tvil om the solution faktisk virker, ikke gå på solution sine nettsider som ser ganske så proff ut med «forskning» som bevis på at kollagenpulver virker (og alle som ikke kan kvalitetsvurdere studier har ikke sjans til å vite om de er til å stole på eller ei) . Oppsøk en lege, en sykepleier innenfor hudpleie eller en professor på et universitet innenfor feltet hvis du har mulighet, og se hva svaret blir der, heller.

  • Reply Ida Wulff 10. juni 2021 at 14:35

   Hei Ida 🙂 Jeg har besøkt flere hudpleieklinikker (hvor det jobber hudleger) som selv har valgt å ta inn og selge kollagenpulver. Det virker som om folk som er utdannet på feltet også er uenig. Jeg er all for at folk skal lese seg opp og gjøre seg opp en egen mening, men å beskylde andre for svindel syns jeg blir usaklig i denne sammenheng. Ha en fin dag!

 • Reply Victoria 5. juni 2021 at 16:36

  Synes det er synd at du setter navnet ditt på dette, da det er så mye bevis for at dette overhodet ikke fungerer. Kan du ikke heller reklamere for solkrem? Det gjør du jo forsåvidt fra før;)

  • Reply Ida Wulff 10. juni 2021 at 14:29

   Det du skriver stemmer jo ikke. Det finnes ikke bevis for at det ikke fungerer. Derimot så finnes det forskning som viser at det gir resultater. Har du lest gjennom dokumentasjonen?

 • Reply Synne 8. juni 2021 at 18:27

  Jeg blir 27 år i høst, er det for tidlig eller en passelig tid å begynne med pulveret? Har ikke rynker ennå, men litt fine linjer.
  Og – hva skjer om man slutter å ta pulveret etter noen år?

  • Reply Ida Wulff 10. juni 2021 at 14:37

   Slutten av 20-årene er et fint tidspunkt å begynne på har jeg hørt 🙂 Og angående det å slutte, så stilte jeg spørsmålet til Oslo Skin Lab i en Q/A, og fikk dette svaret:

   Hva skjer når man slutter å ta kollagenpulver?
   Når man slutter å bruke The Solution, vil effekten etterhvert avta. Du kan se det på lik linje med å holde kroppen i form. God form og en sterk kropp må vedlikeholdes med trening og kosthold skal det vedvare.

 • Reply Lucas 18. februar 2024 at 02:12

  I was curious if you ever considered changing the layout of your site?

  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could
  connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having
  1 or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

 • Reply Odalys 18. februar 2024 at 02:39

  I read this post fully on the topic of the resemblance
  of hottest and previous technologies, it’s remarkable
  article.

 • Reply Tyia 18. februar 2024 at 03:45

  I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the
  following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly
  the same nearly very often inside case you shield this increase.

 • Reply Onix 18. februar 2024 at 03:51

  Pretty! This has been an incredibly wonderful post. Many thanks for providing this info.

 • Reply Deeanna 18. februar 2024 at 04:59

  I think the admin of this web page is actually working hard
  in favor of his site, as here every information is quality based data.

 • Reply Carols 20. februar 2024 at 05:22

  I needed to thank you for this good read!! I definitely enjoyed every bit of it.

  I’ve got you bookmarked to look at new stuff you post…

 • Reply Ashly 20. februar 2024 at 05:48

  Nice post. I learn something totally new
  and challenging on blogs I stumbleupon everyday.
  It’s always interesting to read through articles from other authors and
  practice something from their sites.

 • Reply Socorro 23. februar 2024 at 05:54

  I’m not sure why but this blog is loading incredibly slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it a problem on my end?
  I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 • Leave a Reply