Hverdagsliv

MIN FARGERIKE TRILLETUR-GARDEROBE

13. juni 2021

Reklame for Bergans

UTE PÅ TRILLETUR 🧡

Ja, jeg gjorde det! Jeg klikket hjem den tredje Bergans-jakka i nøyaktig samme modell som jeg har i både sort og turkis. Gravlyset er ikke fornøyd 😭😂 Men jeg syns at når man tenker på et plagg i flere uker, litt her og litt der, så er det innafor å kjøpe det. Denne fargekombinasjonen er en vinner i livet, spør du meg. Føler meg så frisk og sporty i den, til tross for at jeg er alt annet enn det. Men jeg holder på.

Jakka heter Røros Down Light W Jacket, og du finner den HER.

Dette er den mest allsidige jakka jeg har, jeg bruker den gjerne sommer, vår og høst. Den kan brukes alene, eller som et ekstra lag under skalljakke eller kåpe. Dunet er resirkulert (🙌🏼) og jakka er vattert med det vind- og vanntette ytterstoffet Pertex® Quantum. Nå skal jeg verken bli alt for teknisk eller snakke for mye om jakka – jeg er bare veldig begeistret for den, hehe.

i 🌸🌸🌸

I tillegg til storfavoritten, har jeg fått meg to andre lette Bergans-jakker. Tanken er å bruke disse til utendørs trening. Eller – jogging og gåturer, som det egentlig heter.

FLØYEN W ANORAK 👆🏼

Dette er den ene, og den heter Fløyen W Anorak. En fjærlett og tynn anorak, som for min del passer perfekt til en joggetur eller power walk. Den er laget av 100% resirkulert polyamid, og er dermed slitesterk, hurtigtørkende og vindavvisende. Den har også god pusteevne, noe som er vesentlig når man skal ut og slite litt.

Du finner Fløyen W Anorak HER.

MICROLIGHT W JACKET 👆🏼

Denne fargeklatten heter Microlight W Jacket, og er også en veldig tynn jakke som er perfekt å bruke når man er i aktivitet ute. Den er både vindtett og hurtigtørkende, og har 4-veis stretch som gjør at den er veldig komfortabel å bevege seg i.

Du finner Microlight W Jacket HER hvis du også syns den var fin!

Så, det var noen tips til tynne og lette jakker som du kan bruke utendørs i sommer (og til høsten og våren). Tidligere har alt turtøyet mitt vært sort og beige, men noe har skjedd. For nå elsker jeg den fargerike yttertøy-garderoben min. Det er nesten så den gjør det litt enklere å komme seg ut på tur. Det blir kanskje litt det samme som med trening?! Det er jo en kjent sak at nytt og fresht treningstøy gjør det enklere å komme seg ut 😀

Nå skal jeg *trommevirvel* ut og gå tur. Fredrikstad er virkelig en nydelig by å gå tur i nå om sommern 👋🏻 Ikke glem å sjekke ut Bergans hvis du mangler klær til trilletur eller fjelltur. De har ryggen din – bokstavelig talt! 😉

4 Comments

 • Reply Ellinor 13. juni 2021 at 21:22

  Hvor mange jakker har du nå?😂😂Åh jeg vil ha den! Men vil ikkje kjøpe den enda for jeg er gravid i uke 12 nå❤️ Kommer nok til å
  Bli en flodhest så får kjøpe meg en stund ette fødsel! Nå har jeg vært kvalm nesten hver dag siden uke 6 og kaster opp ( ikke hver dag). Har klart å jobbe 100%. Alle ære til deg som lå i sengen så lenge å bare kastet opp! Jeg klager å synes det er slitsomt å jeg har det ikkeså ille som
  Deg😅 hva spiste du egentlig?

 • Reply Kristin 14. juni 2021 at 10:00

  Så fine jakker! 😍
  Har du tips til noen fine, ammevennlige topper og kjoler, som ikke nødvendigvis er ammeklær? 😅

 • Reply Elin 14. juni 2021 at 10:13

  Du er så fiiin Ida <3 Og jakkene, nydelig!

 • Reply Ellpropell 14. juni 2021 at 11:01

  Ingen rabattkode denne gangen? 🥰

 • Leave a Reply