Hverdagsliv

EN LITEN NATTAPRAT

15. juni 2021

MIN LILLE BESTEKOMPIS 🤍

Det har vært vanskelig å skrive personlige innlegg den siste tiden. Men nå syns jeg at jeg skylder denne bloggen å logge inn og bare hamre på tastaturet uten å tenke. Så. Hvorfor det har vært vanskelig å skrive personlig… Jeg vet ikke engang. Jeg har bare vanskelig for å definere livet. Dagene. Følelsene. Alt er bra, altså. Men jeg er fremdeles i babybobla kjenner jeg. Selv om tilværelsen naturlig nok er blitt enklere, så er det som om hodet er fylt med sprettballer, måkeskrik og rushtrafikk på én og samme tid. Ganske surrete med andre ord, hehe.

Siden sist har jeg hatt eksamen og dermed blitt ferdig med mitt siste «vanlige» semester. Fra høsten av er det masteroppgaven som gjelder, hvis jeg ikke velger å sette det på pause. Jeg må innrømme at jeg nok burde ta en pause, men det er vanskelig når man er så nærme mål. Eksamen gikk forresten skikkelig ræva – jeg er ikke engang sikker på om jeg står. Men hvis jeg gjør det… Så har jeg hatt min siste eksamen noensinne. Jeg skal aldri studere igjen når denne mastergraden er i boks.

Vi må jo snakke litt baby, selvfølgelig. Jeg er livredd for å jinxe det, men jeg har fått en baby som endelig sover. Spesielt om nettene. Det er nok en kombinasjon av at han er blitt eldre og av alle rundene hos kiropraktor – men fy søren som det har funka 🙏🏼 At babyer noen ganger trenger fysioterapeut og kiropraktor var heeelt nytt for meg, men det er et tips jeg er glad for at jeg fikk. Babyen min var jo skeiv som en banan i kroppen, uten at jeg så det selv. Nå er han rett som en pinne, smiler som en sol og elsker SØVN. Jeg begynner nesten å gråte når jeg skriver det, haha ❤️ Det har vært så vondt med en misfornøyd baby fordi man selvfølgelig vil gjøre alt i verden for at han skal ha det bra. Men så aner man jo ikke hva problemet er. Da er det en stor lettelse å finne ut av ting, og ikke minst at det blir bedre. Han har liksom gått fra å være en liten klump baby til å være min bestekompis. Vi tuller og ler og danser og koser oss så mye sammen. Og jada, han gråter og bæsjer fremdeles. Han er ikke blitt 100% bloggbaby enda!

Ellers er jeg så lei av corona at jeg fysisk kan kjenne at det vrir seg inne i magen. Jeg savner å slappe av rundt mennesker jeg er glad i, savner å klemme familien min, savner å reise på ferie, savner å være sosial og ja… Hva er det jeg ikke savner. Jeg vet at det meste er åpent og at mange har begynt å leve som normalt igjen, men med en liten baby i hus, prøver vi å vente litt til med det. Uansett så kommer vi til å begynne å leve som normalt når vi selv har fått vaksine. Jeg tør nesten ikke å tro på at det kommer til å gå etter planen. Skal jeg virkelig få vaksine i starten av juli?! Shit, som jeg håper 🤞🏼 Nå skal jeg legge meg inntil verdens beste bollekinn som allerede har sovet i flere timer. Det finnes ikke noe finere. Jeg blir nesten på gråten fordi jeg vet at han kommer til å være større og eldre i morgen. Den lille babyen jeg har i dag, er ikke den samme jeg våkner med i morgen. Hold kjeft, Ida! Nå er du klin gæren, sånt sier man faktisk ikke høyt.

Og med det sier jeg NATTINATT ❤️

24 Comments

 • Reply Maria 15. juni 2021 at 03:28

  Tenker du å ta vaksina selv om du ammer? Spør fordi jeg er i samme situasjon 😊

 • Reply Trine 15. juni 2021 at 09:09

  Jeg elsker personlige innlegg som dette jeg. Som handler om livet og alt rundt. Så søt han er Ida, lite sjarmtroll på alle måter. God klem fra Drammen

 • Reply Rebecca 15. juni 2021 at 09:10

  Nyt babybobla! Her føler jeg at hverdagen har falt mer på plass de siste 1-2 ukene, baby født desember og runder straks 6 måneder.
  Frem til nå har det vært kaos og det er helt greit tenker jeg 😊
  Krysser fingrene for eksamen!

  • Reply Ida Wulff 15. juni 2021 at 09:31

   Ja, det får være greit <3 Tusen takk!

 • Reply B 15. juni 2021 at 09:16

  Åååhhh.. « Jeg blir nesten på gråten fordi jeg vet at han kommer til å være større og eldre i morgen. Den lille babyen jeg har i dag, er ikke den samme jeg våkner med i morgen» Babyen min begynner snart i barnehagen og jeg klarer det bare ikke. Trodde aldri jeg skulle bli sånn som dette, men her sitter jeg å gråter.. lol

 • Reply I 15. juni 2021 at 13:25

  Jeg synes egentlig, selv om jeg gjerne vil lese bloggen din, at det er fint at du er litt fraværende. Det er sånn det er å være i permisjon. Ha en annen jobb enn jobben. Babyjobben. For noen er den så krevende at permisjon er den eneste jobben man får til, selv om det ofte føles som man på ingen måte mestrer det heller.

  Håper på flaks på eksamen og at med tiden kommer dagsøvn og rutiner og, så du får gjennomført ønsket om en normert studietid. Lykke til! Husk at du er den beste moren for ditt barn 😊

 • Reply Mari 15. juni 2021 at 15:29

  Elsker disse innleggene 😍
  Så gøy å se utviklingen fra dag til dag!! Håper dere koser dere og krysser fingrene for vaksine🤞🏻 Vi har ei på 7 uker og jeg kjenner igjen kaos og babyboble 😅 men det er jo veldig koselig da! Har bestilt time til manuellterapeut etter dette innlegget så takk for tips, kan jo være hun har stivheter eller skjevheter ettersom hun gråter ganske mye. Ha en fin uke!

 • Reply Nina L 15. juni 2021 at 20:23

  Ååå,han lignet på pappaen sin…😃
  Nyt tiden!🥰

 • Reply Helene 15. juni 2021 at 22:08

  Har du noen tips rundt fysioterapeut og kiropraktor? Har en baby som kunne ha godt av å «elske søvn». Sover godt når han først sovner, men kan våkne midt på natta, sette seg opp og bare gråte uten at noe hjelper.

 • Reply Kamilla 15. juni 2021 at 23:15

  Takknemlig for at du tar deg tid til hamre løs på tastaturet – og håper det gir deg også noe, å få ting ut 🙂 Jeg hadde også en skeiv-banan-baby, som kiropraktoren fiksa! Snakker natt og dag, assa – og sjølsagt verdt hver en krone! Håper på gode dager for dere framover <3

 • Reply Frida 15. juni 2021 at 23:53

  Hvordan vet man om babyen trenger hjelp av fysioterapeut eller kiropraktor? Hvordan gikk dere så frem? ☺

  • Reply Ida Wulff 16. juni 2021 at 20:31

   Ble henvist til fysioterapeut på helsestasjonen, og oppsøkte kiropraktor selv fordi vi ikke fant ut av hvorfor han virket så plaget 🙂

 • Reply Nette 16. juni 2021 at 12:18

  Hva sier din lege/helsestasjon ang. vaksinen med tanke på amming?:)

  Min jordmor og lege har begge rådet meg å ikke ta vaksinen mens jeg er gravid og heller ikke i perioden man ammer. Og dette er noe de ikke ønsker, at det blant annet ikke er tilstrekkelig dokumentert.

  • Reply Ida Wulff 16. juni 2021 at 20:30

   Det har jeg ikke snakket med dem om, jeg kommer til å følge FHI sine råd 🙂

 • Reply Helene 16. juni 2021 at 14:01

  Så nydelig og søte dere to er sammen <3
  Det er absolutt lov å si syns jeg, min baby er fortsatt inne i magen og jeg blir på gråten bare jeg kjenner henne.. Syns det er så koselig! Gikk forbi noen "store" jenter på ca 8-9 år i går, og ble på gråten av å tenke på at lille jenten i magen skal bli så stor en gang!
  Kos deg masse og nyt babytiden, vil ikke gi deg noe nytepress men det er faktisk en av beste tipsene jeg har fått er å nyte hver enkelt periode. Syns også det er veldig fint at du skriver at du ikke vet/visste ting fra før, er nok til god hjelp til alle som føler seg dum og hjelpeløse fordi de ikke vet ditt og datt!

 • Reply Caroline 16. juni 2021 at 20:26

  Så koselig å høre fra deg. Blir litt rørt jeg og kjenner jeg blir skikkelig babysyk…. :,)
  Sååå søt Albert er og håper jeg også får oppleve å bli mamma en vakker dag <3

 • Reply M 17. juni 2021 at 17:16

  Den mammarollen kler du godt😍

 • Reply Renate 17. juni 2021 at 19:58

  Hvordan fant dere ut at baby plages av melkeprotein i kosten din? Jeg lurer på det samme om min. Han griner og gulper som en helt og sover Max 1 time i strekk, selv om natt. Er så rådvill og sliten og frustrert. Hilsen baby mamma til en 8 ukers

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2021 at 14:14

   Vi vet ikke om han plages av det. Uten å utlevere for mye, så var det kiropraktor som tipset oss om å teste fordi hun mistentke noe. Klem og gratulerer med det nye familiemedlemmet <3

 • Reply Ida 23. juni 2021 at 19:05

  åååh så bra at lille Albert fikk litt hjelp og nå liker å sove, må være magisk for både dere og lillemannen <3 Albert er jo bare sååå søt, går det an <3

 • Leave a Reply