Hverdagsliv

3 FOR 2 PÅ ALLE MINE FAVORITTER

17. juni 2021

Reklame Cliniderm / 3 for 2 hos Boots Apotek

Meg når noen sier at de ikke smører seg med solkrem fordi sola ikke er like sterk i Norge som i syden 👆🏼🤓 Neida. Jeg ble angrepet av en flue. Jeg er ikke redd for veps og edderkopper, men fluer derimot, syns jeg er skikkelig ekkelt 😂

HVOR deilig er det at man endelig kan ligge på stranda? 😍 Å forlate leiligheten med pledd, solkrem og noe godt å spise føles som livets nest største gave akkurat nå. Nesten uten å overdrive, så har jeg sittet inne i snart ett og et halvt år. Hadde det ikke vært for en baby som får nok, så hadde jeg rullet rundt i naturen døgnet rundt 😌

Å ta seg en kveldstur på stranda er også veldig digg. Da er ikke sola like sterk, og det er enklere å holde den lille unna sola. Yes, jeg skal klikke hjem et UV-telt i dag. Har skjønt at vi kommer til å trenge det.

3 FOR 2 PÅ ALLE CLINIDERM-PRODUKTER HOS BOOTS APOTEK ☀️

Cliniderm-produktene er selvfølgelig med i strandveska også. Akkurat nå får du 3 for 2 på alle Cliniderm-produkter hos Boots Apotek. Klikk deg inn HER for å handle mens det er tilbud!

I dag vil jeg si noen ord om å smøre seg riktig med solkrem. Jeg tror nemlig det er veldig mange som smører seg med solkrem om morningen, og legger den igjen hjemme når de går ut i byen eller på stranda. Det har jeg jo gjort selv, og vært fornøyd med meg selv. Men man lærer så lenge man lever, og nå har jeg lært at det finnes gode råd for hvor ofte og hvor mye man bør smøre seg.

Her er en enkel og grei oversikt over hvordan du bør smøre deg med solkrem i sommer 👇🏼Du kan også lese mer om solfaktor hos Kreftforeningen som Cliniderm samarbeider med, HER!

I tillegg til mengde solkrem du bør påføre, er det et veldig godt tips å smøre seg cirka tjue minutter før man går ut i sola. Og så trenger man jo ikke alltid ligge og steke når sola står på som verst/best? Ta en såkalt siesta og en skikkelig pause fra sola når den er sterkest! Det vil huden din takke deg for 🤗Så, hvilke produkter bør du hamstre (eller i det minste kjøpe) nå som det er tilbud? Jeg har jo mange Cliniderm-favoritter, men det er helt klart noen som topper lista. Felles for produktene er at de har en deilig konsistens, trekker veldig raskt inn i huden, ikke gjør deg klissete, lukter digg og fungerer godt med sminke/selvbruning/hva det måtte være. Det er jo en grunn til at jeg har brukt Cliniderm fast i så mange år – også leeenge før jeg begynte å samarbeide med dem!

Her er noen av favorittene jeg virkelig anbefaler:Disse to er fantastiske til kroppen. Hvis du liker solkrem så anbefaler jeg den store tuben med Caring Protection Sun Lotion SPF 25. Denne bruker jeg også i SPF 50 hvis jeg for eksempel er på stranda midt på dagen, eller på ferie i utlandet. Jeg har gått mer og mer over til den etter at jeg ble en husstand med flere i. Menn er jo sånn at enten så bruker de ikke krem i det hele tatt, eller så bader de i kremen. Så, da var det kjekt med en stor tube 😂 Hvis du foretrekker spray, så er Sun Protection Water SPF 25 HELT fantastisk. Behagelig å ha på og vannresistent. Jeg elsker begge to, og bruker dem litt om hverandre.Hvis du vil være så snill og varsom med ansiktet ditt som du kan få blitt (uten å unngå sola), så vil jeg anbefale denne ansiktssolkremen. Den heter Sun Face Cream Age Defence SPF 50, og forebygger og motvirker pigmentering. Solgudene skal vite at graviditeten krydret meg med pigmentflekker – selv om jeg var flink til å bruke solfaktor. Og jeg vil selvfølgelig unngå å få mer av det! Sun Face Cream Age Defence kommer forresten også i SPF 30.

De som har fulgt ekstra godt med i timen, vet at Light & Mattifying er min store favoritt til ansiktet. Men Age Defence er jammen god den og. Den fungerer også godt sammen med makeup, og jeg liker foreløpig ikke den noe dårligere enn Light & Mattifying 😀  Disse to er en super kombo! Stiften med SPF50+ kan brukes til å rulle på ører, nese, på overflaten av hendene og ikke minst på arr som trenger ekstra beskyttelse. Jeg har den alltid lett tilgjengelig, for en livredder. Eller hudredder, da!

Ikke glem å sjekke ut tilbudet hos Boots Apotek. 2 for 3 på alle Cliniderm-produkter HER ❤️

9 Comments

 • Reply Line 17. juni 2021 at 23:34

  Hei:) Dette spørsmålet passer ikke under dette innlegget,men jeg lurer på om du har en ammebh å anbefale? Jeg hadde store pepper fra før,altså før graviditeten,men de har naturlig nok blitt større/tyngre og henger mer. Skulle gjerne hatt en ammebh som kan løfte puppene litt 🙈😊

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2021 at 14:12

   Har ikke noen gode tips, er på jakt etter det selv <3

 • Reply Anne 18. juni 2021 at 08:12

  Så bra å minne på riktig bruk av solkrem. Men er det ikke slik at man bør være ute i sola uten solkrem en tid for at kroppen skal ta opp vitamin D? Altså smøre seg etter å ha vært ute en tid? Finnes kanskje noe forskning på det. Vitamin D er viktig for opptak av kalk for å forhindre benskjørhet, immunforsvaret og den psykiske helsa. Ønsker du en god helg 🌷

 • Reply Janne 18. juni 2021 at 15:03

  Må bare si at du ser fantastisk ut etter at du fikk barn!
  NÅ skal jeg kjøpe Cliniderm solkrem, har igjen litt etter ifjor,men trenger mer så dette passet bra 🙂

 • Reply M 18. juni 2021 at 20:54

  Hei! Hvilken solkrem skal du bruke til lille A? (når han blir over 6 mnd)

 • Reply Maria 19. juni 2021 at 23:49

  Hei. Jeg har et veldig godt tips. Jeg har kjøpt to ammebher på change. Det er med spiler, men det stopper ikke melka 😉 ANBEFALES!!!!
  Kjempe gode og kjempe fine! Litt dyre, men verdt hver krone!👏😁

 • Reply Tonje 20. juni 2021 at 11:18

  Knis, to for tre? 🙊😂 Det var ikke et spesielt godt tilbud…

  Sverger for øvrig selv også til disse solkremene, de er så bra! Bruker også Age Defense og Light and Matifying om hverandre, men tror jeg foretrekker konsistensen til den siste..🤔🙃

 • Reply Tonje 20. juni 2021 at 15:54

  Tror jeg glemte å skrive at det kun var den siste setningen det ble litt krøll på;)

 • Leave a Reply