Hverdagsliv

OG SÅ KOM PIGMENTFLEKKENE

26. juni 2021

Reklame Dr. Greve Pharma

Skvatt du? Dette er meg. Jeg posta bildet på Instagram, og tenkte som sant var: At det burde få 100 minus likes. Men det fikk over 8000 likes. Så kanskje folk kjenner seg igjen. I en trøtthet så vond at ansiktet blir ekstra asymmetrisk. I ammehåret som står til alle kanter. Den gule pistrete hestehalen, dobbelthaka, og ikke minst: Pigmentflekkene.

For da jeg var gravid, var det som om jeg ble spraylakkert med pigmentflekker. Til tross for at jeg er selvutnevnt solkrem-ekspert, våknet jeg opp en morgen og bare: Shit. Jeg er brun rundt øynene. Og siden har det vært sånn. Det er ikke verdens undergang. Men det får meg heller ikke til å se fresh og opplagt ut – jeg vil jo helst slippe hvis jeg kan.

Og derfor har jeg begynt å teste denne hudpleieserien fra Dr. Greve Pharma +.

Dr. Greve Pharma + 👆🏼

Kort fortalt, så er dette en Vitamin C-hudpleieserie, som skal gi deg en intens fuktighetsboost og glød. Jeg er langt ifra noen hudpleie-ekspert, men én ting har jeg skjønt: C-vitamin vil vi ha til huden vår. Det er en kraftig antioksidant, som reduserer aldringstegn, beskytter mot pigmentering og reduserer synligheten av pigmentering.

Serien består av 5 produkter som passer alle hudtyper og aldre: Toner, dagkrem, nattkrem, serum og ansiktsmaske til natten. Serien har ikke rens, så det er bare å kombinere produktene med favorittrensen sin 🤗Jeg har ikke brukt serien lenge nok til å si noe om langtidseffekten, men jeg kan si noe om hvordan produktene føles på. Og utenom at de alle sammen lukter himmelsk og gir masse fukt, må jeg vie litt ekstra oppmerksomhet til denne dagkremen som virker for god til å være sann når du ser på prisen. Den er nemlig lysreflekterende, og kvikner opp huden med det samme du påfører den. Så med den ser jeg hakket friskere ut uten sminke, og når jeg rekker å sminke meg, så sørger den for et underlag til sminken som gir en ekstra fin glød.

På bildet under ser du forskjellen. På venstre bildet er jeg usminket uten krem, på høyre bilde er jeg usminket med dagkremen på 👇🏼

UTEN DAGKREM VS. MED DAGKREM

Ganske stor forskjell, eller hva? Pigmentflekkene er der jo fremdeles. Men én dag vil de forhåpentligvis være mindre synlige 😊Hva skulle vi gjort uten gode skjønnhetsprodukter, folkens?! Mitt svar finner jeg vel egentlig på bildet øverst i innlegget, hehe…

Dr. Greve Pharma + selges eksklusivt i apotek, og du får produktene hos Vitusapotek+, Boots Apotek, Farmasiet og Ditt Apotek.

Du kan handle produktene HER 🧡

9 Comments

 • Reply Ane 26. juni 2021 at 22:55

  Hel 🙂 jeg har en datter på 5 år og jeg fikk mine første pigmentflekker vår/sommer etter graviditet jeg også. Selv med bruk av spf 50 hver eneste dag , og for hver sommer ble jeg bare verre og verre . Jobber i parfymeri og jeg har prøvd absolutt alt på marked uten noe som helst effekt . Tok det opp med lege i høst og fikk pigmanorm på resept – voila alle pigmentflekker borte. ☺️ Men det er en sterk krem så det er viktig å rådføre med hudlege og den er kun på resept

 • Reply Ina 27. juni 2021 at 14:34

  Fine Ida! Du spør «Hva skulle vi gjort uten gode skjønnhetsprodukter?», og henviser til bildet øverst i innlegget. Men du er bare helt nydelig på det bildet! Det er så ekte og fint! Hva vi skulle gjort uten skjønnhetsprodukter? Tja, vi kunne kanskje sluttet å bruke så mye tid og krefter på hvordan vi (og andre) ser ut, og bare vært oss selv med alle våre prikker og flekker og rynker? Det hadde vært helt fantastisk 🙂 Sier ikke at jeg ikke bruker skjønnhetsprodukter eller ikke bryr meg om hvordan jeg ser ut, men lengter etter å kunne slippe det fokuset. Og når jeg ser hvor nydelig du er naturlig, så blir jeg minnet på disse tankene.. 🙂

 • Reply Julie 27. juni 2021 at 16:52

  Men det store spørsmålet er HVORDAN får du så fin hestehale, selv med masse småhår?! Hilsen hu som har typ ammesveis uten baby, småhårene er overalt og det er umulig å lage fine frisyrer selv med en dunge hårspray 😩😂

  • Reply Ida Wulff 28. juni 2021 at 10:13

   Når jeg har vasket håret så grer jeg vått hår stramt bakover i hestehale og lar det tørke i noen timer før jeg tar det ut og føner det helt tørt. Da legger mesteparten av håret seg bakover, og resten tar jeg med en god hårspray med sterk hold 😀 <3 Er alltid et år eller to som spretter rundt, men det får være, hehe ;p

 • Reply Caroline 27. juni 2021 at 23:03

  Må testes ☺️

  Et tips fra en mamma til en annen ang dusjing når baby sover og man tror man hører skriking;
  Ta med babycallen på baderommet. Legg den i nærheten av dusjen og skru opp volumet på babycallen. Dersom du har babycall med video så legg den så du kan se den fra dusjen. Så når du tror du hører skriking så ser du bort på babycallen 🙌🏽

  Dette reddet min dusjing når jeg er alene med baby på dagen!

  • Reply Ida Wulff 28. juni 2021 at 10:12

   Det var smart, det skal jeg begynne å gjøre <3

 • Reply Sissel 28. juni 2021 at 21:33

  Hei! Vet du hva som skjer med gløden/effekten av dagkremen når man legger solkrem (cliniderm sin) over? Jeg digger hele serien og dagkremen, men synes det er kjedelig at den kommer uten solfaktor.

  • Reply Ida Wulff 30. juni 2021 at 19:21

   Det er ikke noe problem å legge Cliniderm over. Like fin glow <3

 • Reply Anita 8. juli 2021 at 15:45

  Tja, pigmentflekker? Fregner vil jeg kalle det! 🙂 <3 Og fregner er jo fint! 😀

 • Leave a Reply