Hverdagsliv

HVIS HÅRET DITT TRENGER FUKT & PROTEINER

15. juli 2021

Reklame Eleni & Chris – Rabattkode IWJULI30

80-TALLS SOVESVEIS VS. ELENI & CHRIS-HÅR 👩🏼

Før- og etterbilder er en av mine guilty pleasures, og derfor hender det jeg lager noen selv. Mine er kanskje ikke så ekstreme som jeg skulle ønske, men vi kommer ikke unna at sveisen til venstre er stygg som juling. Jeg våkner ofte opp som McGyver på huet, og det krever litt arbeid å få temmet sveisen. Ser du hvor mye mer glansfullt håret er på høyre bilde? Det ser nesten lysere ut også? Det er kun takket være KeraMin-serien til Eleni & Chris som jeg nå skal fortelle litt om.

FUKT & PROTEINER TIL SLITENT HÅR 🙏🏼

Min kjærlighet til Eleni & Chris strekker seg helt tilbake til 2019. Har du fulgt meg siden det, vet du at jeg har vært helt frelst av hudpleien deres. Og hårproduktene er ikke noen skuffelse de heller, for å si det mildt. Eleni & Chris er et norskt merke som bruker norske, naturlige ingredienser. Det ble startet av en mor og datter som har lang erfaring i frisørbransjen, og det merkes på produktene. En av ingrediensene de bruker mye er multer, som har en høy konsentrasjon av C-vitaminer og antioksidanter. Det gir igjen en sunn hodebunn og et sterkt og glansfullt hår.KeraMin-serien som jeg har brukt den siste tiden, er perfekt for de som føler at håret er slitt eller svakt. Noe det for eksempel kan bli etter bleking, eller hvis man ammer. Selv driver jeg både med bleking og amming, og jeg tar derfor ingen sjanser. Gode hårprodukter er et must. Keramin-serien inneholder en ekstra cocktail av proteiner som bygger opp håret innenfra. Du har kanskje hørt frisøren din si at du trenger fukt og proteiner og så glemt det etterpå? Samme her, hehe. Men nå gir jeg altså håret mitt all den maten den trenger, og det føles bra. Jeg går ihvertfall ikke rundt og venter på at håret mitt skal knekke tvert av.

Dette er hårproduktene jeg bruker når jeg vasker håret (noe jeg prøver å kun gjøre 2 ganger i uka):

🤍 KeraMin Strengthening Shampoo: Denne shampooen har faktisk vunnet en beauty award! Men enda viktigere: Den er sjukt digg, og inneholder Keratin som er kjent for å ha gjenoppbyggende egenskaper for håret. Jeg vasker alltid to runder med shampoo, og Keramin-shampooen skiller seg fra veldig mange andre shampooer ved at du føler at hodebunnen og håret er renset. Du finner shampooen her.

🤍 KeraMin Strengthening Conditioner: En balsam full av proteiner, som styrker skadet hår etter kjemisk behandling og varmebehandling. Med vennlig hilsen et halvt liv med farging og glattetang… Jo, og så er denne super for oss som er født med stålull på hodet! Den har nemlig anti-frizz egenskaper som FUNKER. Det er en grunn til at jeg ikke ser ut som Lambi på venstre bilde helt øverst. Selv om det er før-bildet.Balsam finner du her.

🤍 KeraMin Leave-In Treatment Cream: Så, den store «hemmeligheten». En Leave-In krem som du påfører etter dusjen, før du begynner med føning, glattetang og alt det der. Den beskytter mot varme opp til 220 grader, og er i tillegg rik på fuktighet. Den er også med på å redusere frizz. Hvis det er lov til å gråte littegrann over et produkt, så gråter jeg over dette. Gledestårer, altså! 😍😂 Vil du ha kremen, så finner du den her!

EN HÅRSPRAY SOM HOLDER PÅ ALT 👆🏼

I tillegg til de 3 hårproduktene jeg bruker når jeg dusjer, må jeg tipse om to til som bare er så utrolig gode. Det ene er denne hårsprayen som gir sjukt bare hold i opptil 24 timer. Men det er ikke en av de som gjør håret ditt så stivt at det nesten knekker – denne har sterk hold samtidig som den pleier og gir fukt til håret. Og så verdens største bonus, for en sol-hater som meg, hehe: Den beskytter håret mot UV-stråler! Så med dette produktet gikk hårspray fra å være noe jeg ikke liker å bruke, til noe jeg nesten bruker hver dag. For du vet – sola skader håret også, ikke bare huden.

Du finner tidenes hårspray HER 🤩

OLJE TIL TØRRE TUSTER

Dagens siste, men veldig gode tips: Pure Treatment Oil. Denne har jeg ikke testet like lenge som de andre produktene jeg skriver om, men jeg må likevel si: Har du stålull på huet som meg – skaff deg denne oljen! Jeg kan forstå at den er en prisvinner, for å si det sånn. Ikke bare gir den varmebeskyttelse opp mot 90 grader og gir håret UV-beskyttelse – den kan brukes i både tørt og vått hår, og gir selv det kjipeste håret glans. Dét kan jeg skrive under på, med den stålulla jeg har på hodet. Jeg er egentlig ikke så fan av oljer i håret, men denne er såpass lett at det funker. Du får altså ikke tungt og fett hår av den, den er bare utrolig god. En stor bonus er at oljen er klar. Man kan visst bli gul i håret av en del håroljer, men det blir man altså ikke av denne.

Du finner oljen HER.

Eller så kan jeg melde det glade budskap at du nå får 30% rabatt på alle hårprodukter hos Eleni & Chris hvis du kjøper mer enn 1 produkt. Rabattkoden er IWJULI30 😍

Enjoy rabattkoden og god sommerdag videre ☀️

11 Comments

 • Reply LH 15. juli 2021 at 16:26

  Jeg elsker Eleni & Chris sine hårprodukter, har brukt både leave in kuren, sjampo og balsam i flere år nå 🙂 Så gjett hvem som skal bruke litt rabattkode! 😀

 • Reply Marianne 15. juli 2021 at 16:38

  Skulle bestille «hele pakka», men fant ingen steder å legge inn rabattkoden på siden deres (bruker iPhone)🤔 Da ble det ingen kjøp😥

 • Reply Guro 17. juli 2021 at 23:05

  Mens vi er inne på hår; du har vel ikke tips til gode hårstrikker eller store klyper? Ekstra pluss hvis de ikke sliter så fælt på håret. Gleder meg til å prøve denne serien 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. august 2021 at 12:13

   Jeg kjøper random strikker og klyper, typisk på H&M. Syns alt blir borte eller ødelagt, haha :O

 • Reply Maria 18. juli 2021 at 10:57

  Hva bruker du for å krølle håret ditt?? Så nydelig og fresh!

 • Reply Erica 20. juli 2021 at 19:35

  Hvor er de fine putene fra? 😅

  • Reply Ida Wulff 5. august 2021 at 12:07

   Kjøpt i en butikk i Bygdøy Allé, klarer ikke huske hva den heter i farta. Merket på putene er Colline!

 • Reply Siw 29. juli 2021 at 16:08

  Rabattkoden fungerer ikke, selv om jeg har lagt til 3 produkter i kurven 🙁 Jeg får følgende beskjed: «Vi kunne ikke finne en gyldig rabatt som matcher den angitte koden».

  • Reply Ida Wulff 5. august 2021 at 12:05

   Da har den dessverre gått ut, håper jeg kan komme med en ny rabattkode senere <3

  Leave a Reply