Hverdagsliv

GJENSYNSGLEDE & BLEIEKAKE

30. juli 2021

Store deler av pandemien har jeg valgt å ikke treffe venner. Jeg har jo stort sett vært gravid eller hatt en liten baby, så det har føltes helt riktig selv om det har vært kjipt. Men her om dagen var det endelig tid for en liten reunion, og jeg fikk besøk av Oslo-firkløveren min. 1,5 år siden vi så hverandre sist, og likevel føltes det som om det var i går. Alt var det samme – sånn bortsett fra to graviditeter, én baby, to forlovelser, et huskjøp, et tomtekjøp, en del forbipasserte bursdager og litt sånt… Hehe. Livet har virkelig skjedd for oss alle sammen mens vi har hatt «pause». Så koselig at de endelig fikk hilse på Albert! Og så hadde de med seg bleiekake, ballonger, quiz og babyleker. Så det ble en slags mini baby shower i tillegg til jentekveld 😍

Dette ble også min første kveld hvor jeg hadde barnefri og drakk alkohol. Jeg hadde begynt å pumpe et døgn i forveien slik at Gravlyset kunne gi morsmelk på flasker – men én ting hadde jeg ikke tenkt på. De 7-8 timene jeg var borte fra bebis… Jeg ofret ikke puppene mine en tanke. For en nybegynner-feil! Jeg burde jo pumpet 😂 Plutselig hadde jeg to harde steiner på brystet, og jeg tror spruten stod til værs 24 timer etterpå. Jaja, da har jeg lært!

Bortsett fra det – utrolig hyggelig med besøk, og fint å få vist dem bittelitt av Fredrikstad. Nå som jeg har bestemt meg for byen, og har sluttet å «kjempe imot», begynner jeg jo å bli riktig så stolt av alle de fine stedene vi har her 😄Mine fine ❤️ Gleder meg til å se dem igjen snart! Og som voksen har jeg innsett og akseptert at «snart» kan bety om 2 måneder. Men det er bedre enn ingenting!

I dag er det fredag, og jeg prøver desperat å fyre oppunder fredagsfølelsen. Men det er som om den forsvinner om sommeren, er det bare meg? Kanskje fordi hver dag egentlig er litt fredag, og så glemmer man å sette pris på det? Uansett: God helg 💞

2 Comments

  • Reply Frid 30. juli 2021 at 21:59

    Du trenger ikke å svare om det blir for privat, men har også lyst å dra ut en tur uten bebis. Hvordan gikk det med gravlyset alene med baby? Ble baby sint/lei seg osv? Og klarte du å nyte?😅

    • Reply Ida Wulff 5. august 2021 at 12:04

      Det gikk fint, bortsett fra at jeg stresset med at jeg ikke hadde pumpet nok melk. Pga covid, hjemmekontor og en del pappaperm jevnt over, er pappaen en like stor trygghet som meg her hjemme. Så der har vi vært kjempeheldige <3

    Leave a Reply