Hverdagsliv

RUTINER ER IKKE ALLTID SÅ LETT

8. august 2021

Reklame Oslo Skin Lab

GOD MORGEN 🤍

Da har hu lugga av seg løsvippene igjen, hva tycks? Gravlyset sier at jeg ser renere ut, så det er jo et kompliment jeg velger å suge til meg… 🧐 Haha!

Uansett: Nye rutiner kan være noe herk. Også skjønnhetsrutiner, fordi man bruker penger på noe man tenker skal tilføre noe positivt, og så ender det opp med å stå urørt. Vi har vel alle bestilt en dyr krem eller en boks vitaminer som rett og slett ble for mye arbeid i tillegg til alt det vi skal følge opp fra før av 🤓

Jeg har både brukt og samarbeidet med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab i noen år nå, og en tilbakemelding jeg har fått fra noen følgere (og venninner) er at de har bestilt kollagenpulver, men at de har sagt opp abonnementet fordi de ikke får det inn i rutinen sin. Og det har jeg stor forståelse for!I dag tenkte jeg å dele noen tips til hvordan du kan jobbe kollagenpulver (og eventuelt andre ting) inn i skjønnhetsrutinen din 👇🏼

🤍 Bestem deg for et tidspunkt (morgen eller kveld) hvor du skal gjøre alle skjønnhetsrutinene dine. Du pusser jo tennene hver morgen og kveld, så kanskje koble rutinene på tannpussen?

🤍 Tar du andre vitaminer? Gjør unna kollagenpulveret i samme slengen! 🧡

🤍 Alarm på telefonen! Fint for både vitaminer, kollagenpulver og andre rutiner du vil få inn. Det beste er selvfølgelig å gjøre alt på én og samme alarm, sånn at ikke telefonen piper dagen lang.

🤍 Denne er fin, men kanskje ikke like sikker, hehe.. Legg posene på steder som irriterer den du bor med, så får du en gratis påminnelse av vedkommende. Kanskje ikke alle som har en like pirkete samboer som jeg har! 😂

🤍 Det aller enkleste, fordi det enkle ofte er det beste: Bland kollagenpulveret i vann. Du trenger ikke engang å røre rundt, etter noen sekunder er pulveret nærmest usynlig i vannet. Mitt lille triks er å helle pulveret i glasset før du fyller på vann. Hvis du tar vannet først, hender det at man kan se pulveret.

🤍 Bland pulveret i kaffe! Her gjelder det samme som for vann ☕️

🤍 Rør kollagenpulveret inn i grøt, chiapudding eller yoghurt. Det er helt smakløst, og vil ikke påvirke smaken på frokosten/lunsjen din.

🤍 Ha doseringsposene stående i en beholder ved siden av kaffemaskinen, så blir det vanskeligere å glemme.

Disse triksene har hjulpet meg. Og selv om jeg bommer en dag her og der, så er det sjeldent.Hvis du nærmer deg slutten av 20-årene og har lyst til å legge inn en ekstra innsats for huden din, så får du nå en rabattkode som gir deg hele 60% rabatt på din første levering av kollagenpulver fra Oslo Skin Lab.

Bruk rabattkode «ida60» HER.

Da får du altså 60% rabatt på første levering, og 30% rabatt på leveringene etter det. Man blir abonnent, men det er ingen bindingstid så det er bare å huske å si opp hvis du ikke vil fortsette. Men det anbefales å bruke pulveret i minst to måneder, for å se resultater. 1 pakke = 1 måned 🤗

Dette bildet er fra 2019, da jeg begynte å ta kollagenpulver. Er så glad for at jeg gikk og scannet huden min først, sånn at jeg kunne se resultatene. Rynkedybden min gikk fra 57% til 78% på tre måneder. 100% er «perfekt» hud og sikkert bare noe et barn kan ha. Men jeg ble ihvertfall blåst av banen – man er jo naturligvis skeptisk til alt som lover en bedre hud. Du kan lese innlegget mitt fra 2019 HER.

Ønsker deg en nydelig dag videre – håper du har husket aaalle skjønnhetsrutinene dine 😘

4 Comments

 • Reply Odele 9. august 2021 at 12:07

  Bør ikke dette merkes som reklame?

  • Reply Ida Wulff 9. august 2021 at 15:24

   Jo!! Tusen takk for at du sa ifra :O <3 Reklamemerking er nå på plass!

 • Reply Hege 12. august 2021 at 21:37

  Hvor får man scannet huden?

  • Reply Ida Wulff 15. august 2021 at 21:52

   Hos hudleger og hudpleieklinikker 🙂

  Leave a Reply