Hverdagsliv

ET BRYLLUP SOM SMELTET HJERTET MITT

16. august 2021

For ganske nøyaktig 4 år siden var jeg ute på powerwalk med en god venninne. Vi hadde (muligens) funnet hver vår fyr, og hadde alt for mye å prate om. I helgen var jeg så heldig å få være gjest i bryllupet deres. Med familien min! Tenk at de guttene vi snakket om for fire år siden plutselig er fedre til barna våre… Jeg klarer fortsatt ikke å skjønne at livet kan snu og endre seg så raskt!Se den vakre bruden 😭🤍 Jeg gråt da hun kom inn, da hun gikk ut, og av nesten alle talene. Så kanskje det er derfor jeg ser litt… Skakk ut. Haha! Sånn blir det når man har venner man føler så mye for. Thea har vært i livet mitt i 15 år, og selv om vi har hatt perioder hvor vi ikke har sett hverandre like mye, så er jeg så takknemlig for at vi har hverandre. Ting har merkelig nok skjedd ganske på likt i livene våre, og det er godt å ha noen å prate med som kan relatere til det man står i. Om det er en ny fyr, en graviditet eller å være nybakt mor.

Men tilbake til bryllupet: Fy søren for et opplegg! Og for et sted. Det var så romantisk at jeg 1. Fikk lyst til å komme i gang med bryllupsplanleggingen, jeg er tross alt forlovet. 2. Fikk blåst liv i min egen forelskelse ovenfor Gravlyset. 3. Aldri hadde lyst til å dra hjem. Men vi hadde med oss Albert, og derfor måtte vi naturligvis legge halen mellom beina og dra hjem før dansegulvet åpnet. Ingen vil vel være de med bæresele på dansegulvet, som gjør at andre gjester føler at de må beherske seg.Lille trultemann i skjorta si. Som forøvrig er den første skjorta jeg har strøket i hele mitt liv. Den var ikke glatt lenge, men men. Albert er så herlig om dagen. For hver dag som går, så blir han et mer og mer sosialt vesen. Han smilte, lo og hylte begeistret til alle som kom bort for å hilse på i bryllupet – en slags lettelse, for det er ikke til å skyve under en stol at han er en liten covid-baby. Han har ikke møtt spesielt mange mennesker. Men det gikk heldigvis fint ❤️

Nei, skulle man lagt husbyggingen på is og smelt i gang et bryllup, da?! Bare tuller.. Trenger bare noen dager på å komme over hvor hyggelig det var.

Nå skal jeg ta meg selv i nakken og prøve å få ryddet litt her hjemme. Jeg skjønner ikke hvordan det blir rotete, det bare blir det. Så det er hva mandagskvelden skal brukes til! Håper din mandag er hakket mer spennende 😌

2 Comments

  • Reply Karoline 16. august 2021 at 22:23

    Fikk også lyst å gifte meg, men er ikke engang forlovet🥺 Du så/ser forresten så vakker ut ❤️

  • Leave a Reply