Paraplyer

EN RUNDE PARAPLYER

26. august 2021

Hissig mamma ute og tramper med vogna. Neida! Men en ny runde med paraplyer, dét har jeg! Notatene på telefonen har fylt seg opp igjen, her er det som har irritert og gnagd på meg siden sist:

☔️ Å sitte på restaurant og få maten servert på fjøl. JA. Da får jeg vel bare drite i å spise jeg, da. Sitter heller og skyver maten rundt på denne dumme fjøla som om det var hobbyen min. Kanskje jeg er så heldig at jeg får slikket i meg noen smuler som ikke havner på bordet.Til alle restauranteiere der ute: Det er ikke fett med fjøl. Det er heller ikke kult med kurv. Tallerken er bra greier!

☔️ Denne har kanskje gått litt ut på dato, men: corona-hilsen med albuen 🆘 Hvilken idiot fant opp det? Er det ingen som tenker over at en hilsen med albuen gjør at man kommer NÆRMERE hverandre enn man gjør ved å gi håndtrykk? Hvis man absolutt må ta på fremmede, gi hverandre hånda og vask hånda etterpå, for faen. Hvis én jævel til stikker albuen frem til meg, så biter jeg den.

☔️ At jeg de få gangene jeg handler i en fysisk butikk ALLTID havner bak en som skal ha pakket inn til gave. Why man 🤦🏼‍♀️ Vær som meg og ha en rull med gavepapir hjemme hos deg selv.

☔️ Når du tyvlytter til en interessant samtale på hjemmekontoret, og akkurat når de kommer til poenget, så kjører det en bråkete bil forbi eller baby begynner å knirke. Så blir du gående og lure på hva du gikk glipp av…

☔️ Snitter. Snitter er fader meg det ekleste jeg vet, og hver gang jeg havner i en situasjon hvor det blir servert snitter, ser jeg for meg folk med dårlig hygiene som står og smører dem. Det smaker og ser ut som død og fordervelse 😓 Tørre elgekarbonader, reker hvor bæsjen ikke er fjernet, egg som har tilbragt natten i kjøleskap, majones som er ekkelt i seg selv og sylteagurk. Jeg kom på mer, så jeg fortsetter: Spretten, kompakt eggerøre, soggy brød og bløt løk. Sånn, nå er jeg ferdig.

☔️ Rakuten TV. Bare de som har det vet. Eller, hva er det egentlig? 🤷🏼‍♀️

☔️ Mengden overparfymerte håndkremer jeg har stående i skuffen på badet. Du vet, de som alltid følger med håndsåpen! Så bruker man håndsåpen, men la oss være ærlige: Svært lite håndkrem. Og så føles det liksom feil å kaste dem.

☔️ At Gravlyset bruker hårbørsten min, og nekter å forstå at han ikke kan gjøre det. Ikke rart jeg får fett hår, når han grer seg med all verdens hårvoks, gelé, hårspray og hva enn han putter i moppen sin.

☔️ Og her kommer en mamma-paraply på tampen: Når du bærer rundt på en i utgangspunktet drittrøtt og sur unge som neeesten har klart å sovne i armene dine, og noen prater til ham. Besteforeldre, for eksempel. HEIIII duu *apelyd*, titt titt 🤪 Og så må jeg starte forfra igjen. Jeg har sendt noen morderiske blikk de seks siste månedene 😂

Det var det fra meg. Som vanlig lytter jeg gjerne til deg i kommentarfeltet, hvis du har en irritasjon du bare MÅ FÅ UT 👇🏼❤️

82 Comments

 • Reply Sara 26. august 2021 at 21:54

  Paraplyen om Rakuten TV😂😂.
  Min mest irriterende paraply om dagen er folk som skryter av at babyen er så snill og sover hele natten. Min baby på 3 mnd trenger å spise i løpet av natten, men er ikke mindre snill for det.

 • Reply Malin 26. august 2021 at 23:06

  Rakuten TV!🤮 Traumatiserer ungen som nettopp har lært seg å lete frem til NRK appen på smart tv’en, men som i stedet blir møtt av en eller annen nyhetssending med bombing og krig, eller en western film hvor de dreper hverandre så de faller som fluer av hestene, umiddelbart når man slår på TV’en🙄 Heder og ære til den som vet hvordan man kobler fra dette forferdelige makkverket 🙌

 • Reply Malin 26. august 2021 at 23:14

  Det med hårbørsten har vært en greie her i hus også! Nå har han fått sin egen, som han ikke veit om at er kjøpt på Kiwi i sinne og er storfornøyd med det 😂

 • Reply LO 27. august 2021 at 00:15

  SNITTER!!! Beklager at jeg skriker, men det er så himla deilig å lese at det er noen andre som misliker snitter like mye som jeg misliker dem. Jeg har sagt til mine nærmeste at nåde dem om de serverer snitter i min begravelse. Selv om noen er død, så trenger de ikke servere død til de gjenlevende.

 • Reply Anette 27. august 2021 at 08:31

  Kjøp deg en ny hårbørste som du gjemmer, så kan Gravlyset bruke den han tror er din uten problemer 🙂

 • Reply Camilla 27. august 2021 at 08:41

  Jeg ble umiddelbart irritabel da du minte meg på satans Rakuten TV. Vi irriterer oss grønn her hjemme, og har prøvd alt for å forsøke å fjerne det, til ingen nytte… Det blir ikke Samsung neste gang vi skal ha oss tv for å si det sånn.

 • Reply Hanne 27. august 2021 at 08:51

  Dette innlegget likte jeg. Mer av det:-).

 • Reply Trine 27. august 2021 at 09:05

  Hahahaa, rakuten!!!! Trodde det bare var oss. Hva er det, liksom?! 😂

 • Reply Helene 27. august 2021 at 09:14

  Rakuten TV!! Hva er dette, og hvorfor kan jeg ikke lengre skru på tvn uten å få dette på?

  Mannen på IKEA som spurte meg «skal den ha gjenger da» og måtte dobbelt sjekke det på pcn før han trodde meg. når jeg sa jeg hadde fått en skrue uten gjenger.

  Mannen som spør om VI skal gå å pakke ut flere esker i det nye huset, for så å gå å gjøre sine egne ting 🤷🏼‍♀️

 • Reply Stokkness 27. august 2021 at 09:20

  Haha! Å som jeg elsker paraplyene dine. 😀 Keep them coming. <3

 • Reply Camilla 27. august 2021 at 09:29

  Det må være at jeg føler meg kriminell når jeg tar noe i butikken, f.eks sko eller en genser for å se om det er noe jeg kan tenke meg.

 • Reply Marte 27. august 2021 at 11:33

  SNITTER! Takk, Ida. Dette er faktisk det verste i hele verden. Lista mi er uanstendig lang på ting jeg heller spiser. Nåde de som serverer snitter i begravelsen min, sier jeg bare.

 • Reply Karoline 27. august 2021 at 11:42

  Herregud den siste der!!! HOLD DERE FOR FAEN UNNA NÅR DERE SER AT UNGEN HAR TRØTTE ØYNE! Eller stryker på babyen som sover i vugga etter at jeg har brukt veeeldig lang tid på å få han til å sove. Ikke rør en sovende unge!!

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:16

   Nei, det er faktisk ikke lov :O

 • Reply Mari 27. august 2021 at 11:47

  Når du er i konfirmasjon og det fordeles hvilket bord som skal forsyne seg av maten først, og du ender selvfølgelig opp med å være der bordet som skal forsyne seg sist… og når du endelig har tallerken med mat foran deg er tålmodigheten til den lille oppbrukt, du spiser så raskt du klarer, med brent gane som resultat, for å deretter trekke deg tilbake for å amme, skifte og stelle. Når du er tilbake for å forsyne deg en gang nummer to er tallerken din ryddet av. Skjønner nå hvor grei med «kvinner og barn først» kommer fra… ☔️

 • Reply I 27. august 2021 at 11:48

  Rakuten TV ja, hva faen er det spurte jeg samboer for typ tre dager siden.

 • Reply Nathalie 27. august 2021 at 11:48

  Omg Rakuten tv!! Hva faen, jeg trodde jeg var alene

 • Reply Hege 27. august 2021 at 12:01

  Omg. Rakuten tv!!! Den traff…

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:16

   Haha 😀 Skulle man gitt kanalen en sjanse da tro…

 • Reply Pia 27. august 2021 at 12:02

  Apropo besteforeldre som snakker til ungen: jeg vet ikke hvor mye spytt som har landet på meg og ungen de siste ukene…………

 • Reply Erica 27. august 2021 at 12:10

  Har jobba i butikken i hele sommer, og har en haug paraplyer.
  – de som står i nærheten av kassa og kikker på alt rundt seg så de ikke ser ut som de er klare for å betale, så jeg forsetter med varer, også står de å skriker: «kan jeg få betale snart eller?».. kan ikke kunder bare forstå at når de faktisk står foran kassa så kommer vi. Vi kan ikke stå å henge bak kassa i tilfelle de er klare hele tiden😅
  – eller de som kommer inn i butikken, peker på seg og bare: «kom her, jeg trenger hjelp»… helt fint at de trenger hjelp, men jeg trenger hverken pekefinger eller en sur tone, jeg er der for å hjelpe jeg 🤷🏻‍♀️
  – å ikke minst de menneskene som tar med seg 54647 varer i prøverommet også ser det bomba ut når du skal inn å rydde etterpå. En bukse over veggen ja, en i gardina, klær over hele gulvet, krakken, på knagger og litt utafor prøverommet også, because why not. Gjør folk sånn hjemme?

  Tror jeg kunne fortsatt ganske lenge, får mange paraplyer av å jobbe i butikk kjenner jeg 🤭🤣

 • Reply Benedicte 27. august 2021 at 12:13

  Elsker den med rakuten tv 😂 vet ikke hva det er, men mini klarer å få satt den på HVER dag

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:14

   Haha! Her slås kanalen automatisk på når vi skrur på TV’en!

   • Reply Caroline 31. august 2021 at 11:08

    Hahaha. Ja, hva er greia med snakkende hunder egentlig!?

 • Reply Lise 27. august 2021 at 12:19

  Den JÆVLA Rakuten TV-knappen på fjernkontrollen 🤬

 • Reply Ine 27. august 2021 at 12:21

  Haha jævla Rakuten!!

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:14

   Altså jeg trodde ikke noen kom til å skjønne Rakuten, men folket HATER tydeligvis Rakuten! Det liker jeg 😀

 • Reply Trude 27. august 2021 at 12:22

  Har så mange ganger fått lille til å sovne, så kommer noen og bare «jeg mååå bare holde han litt». Så begynner han å grine, og DA vil de plutselig ikke holde :-)))))) vekker man ungen skal man fader meg stå i grinetoktene også!!

 • Reply LH 27. august 2021 at 12:53

  Endelig noen som hater snitter like mye som meg, klarer ikke å forstå at folk ELSKER snitter?! Jeg forbinder det bare med minnestund etter en begravelse, tørt brød og gammelt pålegg? Nei takk.

  Ellers en paraply: Når du deler postkasse med noen, og de ALDRI tømmer postkassa, så når du har bestilt pakke med leveranse i postkassen, så får de ikke levert i postkassen fordi den er så forbanna full, så du må ut i butikk likevel.

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:13

   Arrrrg så irriterende det med postkassa!!

 • Reply Elisa 27. august 2021 at 12:59

  Når du endelig har fått bebis til å sove, og møter en skoleklasse eller barnehage på tur, og sliter med å finne en utvei før det er for sent.

  Når du er sent ute og endelig har fått baby i bilen, kjører i 2min og hører presselyder bak.

  Når du endelig har fått byttet klær og dusjet, og får en megagulp ved første matingen etter. Slår aldri feil.

  Når bebis endelig sover, men du må flytte litt på han for han ligger i «dårlig» stilling etter min mening, og flytter forsiktig på han og du får noen klinkekuler av noen øyer på deg og innser nederlaget…

  Folk som klipper plen eller sager Kl 20-22 på kvelden. Hyggelig når vinduet må være oppe for å få grei luft på soverommet til bebis…

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:16

   Skriver under på alt dette! Satan så irriterende.

 • Reply Anette 27. august 2021 at 14:12

  Dama på IKEA som kom bort til der jeg sto med en gardin i hånda og tok fast i den SAMME gardina som meg og bare smilte og sa «unnskyld» mens hun ble stående. Om hun ikke hadde hørt om Covid før fikk hun en 101 fra ei stk hissig dame nå.

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:13

   Å herre!! Håper du sa skikkelig hardt ifra!!

 • Reply Mali 27. august 2021 at 14:29

  HAHA, rakuten tv!!! Jeg ler meg ihjel! Trodde bare det var vi som irriterte oss døde over den forbanna knappen! Hvorfor ha en egen knapp til den??? Altså, this made my day 😂😂 Digger deg, og digger at jeg ble nybakt førstegangsmamma bare tre mnd etter deg, så jeg kan leve gjennom alle innlegg, tips og realiteter du kommer med ♥️

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:13

   Vi har ikke knapp, men hver gang vi skrur på TV’en havner vi automatisk på Rakuten TV :O Orker ikke!

   • Reply Siri 30. august 2021 at 02:32

    Samme her!! Trodde det var en feil med min tv, kan man gjøre noe med der for det er DRITIRRITERENE!?!

   • Reply Si 31. august 2021 at 23:24

    Hvis Samsung tv, prøv å slå på autokjør siste app i innstillinger, så vil TVen starte i samme app som når du slo av 😊

 • Reply Kristine 27. august 2021 at 14:40

  Jeg DAUER av punktet om snitter!!! Så sykt enig, haha. Snitter er på nivå med sånne slafsne baguetter med roastbiff som ligger i kjøleskapet på bensinstasjoner… USJ!

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:12

   Hahaha jeg vet! Vil heller sulte enn å kjøpe en sånn! 🙁

 • Reply Sandra 27. august 2021 at 14:48

  Folk som skal sitte OPPÅ meg og ikke minst TA PÅ lillegutt mens det ammes. Også blir furt når jeg mer høflig enn nødvendig spør om de kan la være? Altså, hallo? Give me and my boy some privacy please. Han blir jo forstyrret og begynner å kave når folk skal grafse på han midt i middagen.

  Kjente jeg ble irritert på nytt av å skrive det 😂

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:15

   Hæææ gjør folk det, det må være noe galt med dem!

 • Reply Linn 27. august 2021 at 14:52

  Ikke minst – her skal man liksom hilse med albuen, men det er også plassen man skal lyse eller hoste 🤦🏼‍♀️ Da er det faktisk bedre å hoste/nyse i albuen og håndhilse slik man gjorde før. For hendene spriter og vasker vi jo hele tida!

 • Reply Mari 27. august 2021 at 15:59

  Altså den albuehilsingen! Først anbefales alle å hoste og nye inn i albuen også skal vi fader meg hilse med den også🤦🏼‍♀️

 • Reply Linn 27. august 2021 at 16:51

  Jeg er så altfor enig i paraplyen om snitter! Jeg har sagt til mine nærmeste at det er totalt uaktuelt å servere snitter i min begravelse. Gjør de det, skal jeg hjemsøke de! 😅👻

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:09

   Haha 😀 Samme her. Noe digg asiatisk i min begravelse, takk!

 • Reply Aline 27. august 2021 at 16:55

  Å herregud . Den albuehilsnen! Spot on! Har ALDRI skjønt hvorfor man skal bruke den…nettopp der man er opplært til å nyse og hoste?? Er der mulig?? Hvem fant opp den idiotiske hilsnen??

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:06

   Ja, det er også et godt argument for å la være!

 • Reply S 27. august 2021 at 17:06

  Ja, Rakuten TV – hvaa er det?😩🤷‍♀️ Har en tendens til å alltid komme på skjermen 🙃

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:06

   Hveeer gang jeg skrur på TV’en her!

 • Reply Line 27. august 2021 at 17:18

  Ooooh, kunne ikke vært mer enig i den siste der🙈🙊🐒! Svigers forandrer seg til Kristiansand dyrepark med det samme sønnen min (7 mnd) kommer inn døren. Vært sånn siden dag 1!

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:06

   Hahahaha <3 Det gjør mine foreldre også, når vi facetimer med dem. Virker som de glemmer at jeg er der jeg også!

 • Reply Marthe 27. august 2021 at 19:03

  Veldig gøy å følge deg, spesielt etter du ble mamma!! Kjenner meg så igjen! Og herlighet: RAKUTEN TV!!!! Hva er det liksom???

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:05

   Så hyggelig at du syns det <3 Haha, jævla rakuten!

 • Reply Anniken 27. august 2021 at 21:01

  Jeg grønnirriterer meg over folk som bjeffer når de nyser og de som er av det folkeslaget som klemmer midt på tannkrem/majones eller andre tuber. Takk.

  Ellers er jeg forøvrig veldig enig i albuehilsen. Så kleint at jeg får litt mer enn litt vondt inni meg.

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:05

   Hahaha ler <3 Jeg er nok skyldig i det med tubene fordi det ikke er noe jeg tenker over. Ellers er vi helt enige!

 • Reply Emilia 27. august 2021 at 22:23

  Altså den siste der…. Amen.

 • Reply Tonje 27. august 2021 at 22:38

  Døøde av rakuten TV. Prøvd å slette den en million ganger men den dukker ALLTID opp igjen. Klikkkkkeeeeerrr

 • Reply Veronika 28. august 2021 at 16:01

  Tips, gi mannen din hårbørsten din og kjøp deg ny, eller kjøp en egen til han😊 det funket her i huset hvertfall, for slet med det samme en periode😅

  • Reply Ida Wulff 30. august 2021 at 15:17

   Funker dessverre ikke her… Vi har hvert vårt bad, men han kommer på besøk på mitt bad og låner børsten der :-)))

 • Reply Anna 28. august 2021 at 20:09

  Må innrømme at jeg synes kommentarfeltene dine ofte er nesten like morsomme som innleggene! Så gøy å lese og alltid topp stemning.

  Du er den råeste influenseren som finnes. Måtte du aldri få en annen jobb 🤞🏻 (Med mindre du virkelig vil det – unner deg selvsagt alt, men Gud som du hadde vært savnet!!)

 • Reply Camilla 28. august 2021 at 23:42

  1. Slenger meg på snittene…. Når den eneste man kan greie å trøkke i seg er den med karbonade – så har den dessverre ligget inntil både en snitt med reke og en med laks.. For en som ikke liker noe som helst fra sjøen, så er det døden! Reke og laksekarbonade – no thank you… Til og med den blaute løken blir enda jævligere med tendenser til fiskesmak…

  2. Bekledningen på treningssenter – når i alle dager ble det bestemt at det er «om å gjøre å kle seg mest mulig utfordrende» på trening? Er vel for faen ikke der man skal se sexy ut? Virker som det er om å gjøre å dra tightsen så langt opp så man få cameltoe – samt at tightsen skal være så stram og med masse scrunch så man kan se hvordan rompesprekken ser ut… Det selges nesten bare Crop tops og one-shoulder treningsbher… Pardon my french – men hva er poenget?!

  3. Stirrende mennesker… Unnskyld meg, men har De ikke sett ett menneske før?!?! Jeg haaaater det!

 • Reply Fertilitetsturisten 30. august 2021 at 08:13

  Hvorfor må eldre nabodamer absolutt ta på babyen min – har de ikke fått med seg at meteren også gjelder for babyer i andres kohorter, som attpåtil ikke er vaksinert??!

  Albuehilsen nekter jeg å være med på – det er jo også en form for berøring, hallo!

  Alle som vekker en slumrende baby fins det uten tvil et eget sted i helvete for, he, he.

 • Reply Fertilitetsturisten 30. august 2021 at 08:17

  Forresten er det håndsåpene jeg sitter igjen med fra disse eskene, mens håndkremene går unna. Har holdt meg unna håndsåper etter at jeg ble gjort oppmerksom på at de kan være smittebomber, særlig de til felles bruk …

 • Reply Veronica 30. august 2021 at 10:20

  Digger paraply dine 😂

  Kjører ein motorsykkel fordi deg og gir gass så ungen hopper i vogno (greit min unge er kanskje litt følsom men anyway) 🤬

  Du går på tur og da kjører nåken forbi som du kjenner og dei tuter på deg, grrr 🥴

 • Reply Julie 31. august 2021 at 05:38

  Jeg skyter snart mannen om han rører vannflaska mi igjen! Etter at jeg ble mamma har vannflaska mi blitt en familieeiendel. Både mann og 1,5 åring kan forsyne seg, med alle basilusskene det drar med seg. Jeg trodde jeg var sint helt til jeg oppdaget at mannen ga min vannflaska mi til ungen som 6 timer tidligere hadde spydd opp alt som fantes i den lille kroppen. TRENGER JEG Å UTDYPE NOE MER??!?? Jeg har brukt en månedslønning på egene flaske til det barnet, HOLD DERE UNNA MIN.

  • Reply Ida Wulff 31. august 2021 at 14:46

   Hahaha, den første setningen din fikk meg til å le høyt. Føler med deg <3

 • Reply Oda 3. september 2021 at 08:13

  Når du avtaler playdate med noen, og de mot slutten av besøket forteller deg at barnet deres holder på å bli frisk av forkjølelse … IKKE be folk på besøk når dere har sykdom i hus. Lekedaten resulterte i livets første forkjølelse for datteren min, og jeg måtte utsette vaksinedose nr 2 🤬 Etter at jeg ble mor har paraplyene doblet seg, folk er rett og slett håpløse

 • Reply ai undress 16. januar 2024 at 14:41

  I cannot thank you enough for the article post. Really Great.

 • Reply Pest control services in surat near me 25. mars 2024 at 16:45

  I really liked your article.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply vpn coupon code 2024 6. april 2024 at 15:30

  If you desire to get a good deal from this piece of
  writing then you have to apply these methods to your
  won website.

  my web blog; vpn coupon code 2024

 • Reply vpn coupon code 2024 6. april 2024 at 23:56

  Hi there! Do you know if they make any plugins to help with
  SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Many thanks!

  Here is my homepage: vpn coupon code 2024

 • Reply vpn special coupon code 2024 7. april 2024 at 21:48

  I am actually thankful to the owner of this site who has
  shared this great post at at this time.

  Check out my web blog; vpn special coupon code 2024

 • Reply vpn 2024 11. april 2024 at 16:11

  I constantly spent my half an hour to read this webpage’s articles
  all the time along with a mug of coffee.

  Also visit my web page :: vpn 2024

 • Leave a Reply