Hverdagsliv

NØDHJELP TIL SLITENT HÅR & EN GIVEAWAY

27. august 2021

Reklame Eleni & Chris – kode IDAWULFF25 gir 25% på alle hårprodukter til og med 5. september

Meldinger som dette! ❤️ Varmer hjertet mitt når produktanbefalingene mine treffer blink, og når dere er like glad i samarbeidspartnerne mine som meg. Hårsprayen denne jenta skriver om er DENNE, og den er seriøst så god. Jeg brukte den i et bryllup hvor jeg på et tidspunkt måtte løpe gjennom duskregn. Og likevel våknet jeg opp med antydning til fine lokker i håret dagen etter. Skjønner nesten ikke at det er mulig 😅 Men til og med mormor har klikka hjem denne hårsprayen og gitt den tommel opp, så da er den vel bare for god til å være sann, da?!

Og i tillegg til hårspray-tips of the year, så har jeg tigget meg til en ny rabattkode. Til jenta som skrev meldingen, og til alle andre som også elsker hårproduktene fra Eleni & Chris. Rabattkoden IDAWULFF25 gir deg 25% rabatt på alle hårprodukter til og med 5. september. Bare hyggelig 🥳

Men over til noe litt annet, for det jeg egentlig skulle snakke om i dag var hår som er slitent etter sommeren. Sommeren kan nemlig være en tøff årstid for håret. Sol, saltvann, klor, varme og aktiviteter som gjør at vi kanskje vasker og styler håret oftere enn ellers.Hvis du syns at du har fått hakket gulere hår etter sommeren, så er det ikke sikkert det er innbilning. Blondt hår har nemlig en tendens til å gulne hvis man er mye i solen. Og det er nettopp derfor det kan være lurt å ha noen lilla hårprodukter stående i dusjen!

Selv bruker jeg lillasjampo og lillabalsam cirka annenhver uke. Jeg har faktisk vært forbruker av lillasjampo så lenge jeg kan huske – jeg har jo stripet håret blondt i veldig mange år. Men det er ikke før de to siste årene at jeg har innsett at ikke alle lillasjampooer er «good news» – selv om man får kjøpt dem hos frisør! Selv har jeg opplevd både tørt og lilla hår med lillasjampo, og det er jo litt… Mot sin hensikt, kan man si.

Det er med store bokstaver og utropstegn (!) at jeg vil fortelle om lillasjampo’en og lillabalsam’en til Eleni & Chris 🤩 Serien heter ScandiMin, og er en prisvinnende serie som pleier håret samtidig som det nøytraliserer gultoner i håret ved hjelp av konsentrerte lilla pigmenter.

Produktene har vunnet flere internasjonale priser, blant annet Beauty Shortlist Awards 2021. Der vant den beste hårpleieserie for blondt hår. Og det er forståelig! For når man har vasket håret med dem, får man nesten følelsen av å ha vært hos frisøren. Det er som om stripene «popper» litt mer, hvis det gir mening? De blir kjøligere uten at man får det fæle, lilla skjæret. Og så føles det silkemykt, noe jeg sjeldent har opplevd med lillesjampoer. Med denne føler jeg ikke at jeg må kure håret etterpå, og for å være ærlig: Å kure håret er blitt en luksus, med tanke på tid 😅Nå er det jo slik at Eleni & Chris generelt har veldig gode produkter. De bruker norske, naturlige ingredienser, deriblant ekstrakt fra multer som inneholder masse C-vitamin. Så jeg burde egentlig ikke være så positivt overrasket over disse to, men det ble jeg fordi de er lilla.

Du finner lillasjampoo og lillabalsam HER.

Jeg vil også anbefale en ekstremt god hårkur som heter BoostaMin Hair Treatment. Den kommer i små porsjonspakker, sånn at du slipper å vurdere hvor mye kur du skal bruke. Og ikke minst: Slipper å sløse. Hårbehandlingen gjør håret silkemykt, og det helt uten parabener.En pakke inneholder 6 slike små poser, de er forresten også supre å ha med seg på reise.

Du finner 6-pakningen HER.

Med ScandiMin og BoostaMin burde det slitne sommerhåret få seg et løft og skinne på nytt 🥰 Ikke glem å bruke rabattkoden IDAWULFF25, så får du hele 25% rabatt på alle hårprodukter!Så, over til noe gøy! En giveaway. Eleni & Chris har nå en giveaway på sin Instagram som du finner HER.

Hvis du følger dem og liker dette bildet av meg, kan du vinne alle produktene som er i esken til deg OG til en venn 😍Her ser du alle produktene som er i premien. Den inneholder også en nyhet fra Eleni & Chris, nemlig hårskummet Fiber Foam. Jeg har ikke rukket å bli kjent med produktet enda, men gleder meg til å ta det i bruk. Jeg har nemlig hørt at det skal få full kontroll på de små babyhårene som flyr alle veier når jeg har håret i hestehale! 🥲

Lykke til i konkurransen, og enjoy rabattkoden 🧡

10 Comments

 • Reply Pernille 27. august 2021 at 17:15

  Sikkert et dumt spørsmål, men kan lillashampoo og balsam brukes på naturlig blondt hår også? Eller kun farget blondt? Hilsen nybegynner

  • Reply Ida Wulff 27. august 2021 at 22:06

   Oi, det vet jeg faktisk ikke! Må finne ut 😀

   • Reply Pernille 28. august 2021 at 20:13

    Tusen takk 😊

  • Reply marita eliassen 30. august 2021 at 17:47

   Det kan det absolutt! 😀 Fjerner gulskjær i naturlig blondt hår også.

 • Reply Julie 28. august 2021 at 18:53

  Jeg har akkurat lagt inn bestilling på keramin-serien som du fortalte om tidligere i sommer og jeg gleder meg såå til å teste!! Tusen takk for rabattkode 💗

  • Reply Ida Wulff 30. august 2021 at 15:17

   Så herlig, håper du blir like fornøyd som meg! <3

 • Reply Merete 29. august 2021 at 20:25

  Leste på instagram du skulle lage en fotobok om Albert 0-1år, kan du fortelle litt mer om det? Gi noen tips i ett innlegg? Tenker du å skrive mye?
  Hva du tenker å ha med i boka? Hvordan skal du gjøre det? Skal du ha med alle bildene?
  Har ei på noen måneder selv, og ønsker veldig å lage fotobok til hun- men ingen anelse hvor jeg skal begynne, hva jeg skal ta med, hvor mange bilder….

 • Reply Marita Eliassen 30. august 2021 at 17:48

  Ååå, den shampoen er den beste jeg har brukt! Er nettopp tom, så det hadde vært kjekt.
  Hvis ikke får jeg bruke rabattkoden din <3 Takk!

 • Reply Lise 1. september 2021 at 16:32

  Hei,

  20m/2 vaskerom er et stort rom. En studenthybel er 12 m/2 bare for å sammenlignet. Jeg ville brukt pengene mine anderledes der. Jeg ville også tenkt alternativt rundt gym og vaskerom. Barna blir større og ønsker kjeller stue, ungdommen vil også bruke gymmet. Dere bør også vurdere om kjelleren kan bygges slik at den kan gjøres om til en utleie del i fremtiden uten alt for store grep. Morro å følge deg, mimrer tilbake til da barna var små:-)

 • Leave a Reply