Nybygg, hjem & interiør

HOUSE TOUR À LA DESENIO

31. august 2021

Reklame Desenio – Rabattkode IDAW30 gir 30% rabatt til og med 2. september

PÅ TIDE MED NOEN FORANDRINGER 🍁

Det er allerede begynt å bli kjøligere om kveldene. Det betyr at høsten sprinter mot oss, så sjukt deilig! Det betyr også at det er på tide å gjøre noen lommebok-vennlige forandringer i hjemmet. I hele sommer har jeg hatt en poster av en dame i et basseng over spisebordet – dødskult, men nå må vil jeg ha sommeren ut herifra.

Som du kanskje kan se, så har ikke opphenget mitt på fargen oransje gitt seg. Ser jeg noe som er oransje, så legger jeg det i handlekurven 😂🧡

Nå tenkte jeg å kjøre en liten house tour à la Desenio her, for jeg har nemlig vært så heldig og få kloa i en rabattkode 😍 Rabattkoden er IDAW30, og den gir deg 30% rabatt til og med 2. september. Gyldig på alt hos Desenio, bortsett fra rammer og postere som er handpicked og personlige).

OVER SPISEBORDET

Her er posteren jeg har valgt å henge over spisebordet. Den er oransje, surprise! Hehe. Posteren heter «Ockra Door» hvis du vil søke den opp i nettbutikken, og jeg har størrelsen 70 cm x 100 cm. Rammen heter «wood frame light». Har nesten alltid hatt sorte rammer, og syns dette var en fin forandring!

PÅ KJØKKENBENKEN

Kjøkkenet vårt er grusomt hvitt, både vegger og fronter. Nå vet vi jo at vi kommer til å bo her i minst ett år til mens huset bygges, så jeg har bestemt meg for å male til høsten. Men inntil videre har jeg spritet opp med to bilder på kjøkkenbenken. De er begge i målene 21 cm x 30 cm, og heter «Fruits d’été No2» og «Fruits d’été No3».

I GANGEN

Disse tre posterne henger i gangen. De er faktisk ikke nye. De to øverste har jeg med meg fra forrige leilighet, og jeg er så glad i dem at jeg ikke ser for meg å bytte dem ut. Den nederste har flyttet fra soverommet og ut i gangen, fordi Gravlyset mente det passet sammen med «skjell-stemningen» jeg har der. Han følger nå litt med da, stakkar… 😂

De to øverste bildene er i størrelse 50 cm x 50 cm, og heter «Monstera Deliciosa Plakat» og «Palm Tree Leaf». Den nederste plakaten er 50 cm x 70 cm, og heter «Ammonite Fossil».

PÅ BARNEROMMET

På barnerommet henger fremdeles disse tre. Apekatten, zebraen og giraffen! De blir nok ikke byttet ut før Albert eventuelt kommer og insisterer på at han heller vil ha biler på veggene. Mammaen håper selvfølgelig ikke det, prøver jo å ha et pent hjem 😜 Bildene er i størrelse 30 cm x 40 cm, og heter «Vintage Monkey», «Vintage Zebra» og «Vintage Giraffe».

PÅ SOVEROMMET

Elsker de to nye posterne jeg har valgt ut til soverommet. De er i målene 50 cm x 70 cm, og heter «Autumn Dawn» og «Misty Lake». En liten hyllest til den beste årstiden jeg vet om: Høsten! 🥰Er det én ting jeg har lært, så er det at når man er litt lei av hjemmet sitt, så hjelper disse 3 tingene MYE: 1. Skifte ut postere. 2. Kjøpe et par blomsterbuketter. 3. Tenne levende lys. Merkelig hvor stor forskjell det kan gjøre. Det gir litt den samme følelsen som en vaskedame som flytter rundt på pynteputer og rer opp på en annen måte. Det blir nytt uten at det er helt nytt. Gir det mening?! Flere som er enig, eller surrer jeg rundt på mitt eget jorde? Haha.

Uansett så håper jeg at du så noe du likte. Og hvis du ikke gjorde det, så har Desenio så stort utvalg av postere at jeg er 100% sikker på at alle kan finne noe de liker der.

Sjekk utvalget HER, og ikke glem rabattkoden min IDAW30 som gir deg 30% rabatt til og med 2. september. Gjelder på alt utenom rammer og postere som er handpicked og personlige! ❤️

4 Comments

 • Reply Nina 31. august 2021 at 22:41

  Takk for rabattkode! Det var midt i blinken, jeg er selv i «høstdekor» modus og har idag gått til innkjøp av putetrekk, gardiner, pledd.. og nå posters 😅
  Nå kan høsten og mørke kvelder bare komme, gleder meg til levende lys og kakao til kvelds 🥰🍂

  • Reply Ida Wulff 2. september 2021 at 23:21

   Åh, så bra 😀 Håper det ble fint! <3

 • Reply Karoline 2. september 2021 at 13:29

  Har dere kjøpt leilighet eller leier dere bare nå i Fredrikstad? Synes leiligheten ser så fin ut. Vil gjerne se mer😍

  • Reply Ida Wulff 2. september 2021 at 23:21

   Vi har kjøpt som vi skal selge når huset står klart 🙂 <3

  Leave a Reply