Hverdagsliv

MATKASSEN SOM FORANDRET HVERDAGEN

7. september 2021

Reklame HelloFresh / Rabattkode: CHEFIDA

HELLOFRESH REDDER (SERIØST) HVERDAGEN 🥗💚

Det finnes et før og etter HelloFresh.

Men før jeg forteller om det, så må jeg jo fortelle at HelloFresh er en matkasse-tjeneste som endelig har kommet til Norge etter stor suksess i mange andre land. Konseptet er fresh mat (og da mener jeg fresh) som gjør det veldig enkelt å lage middag.

Enkelt forklart: Du går inn i appen til HelloFresh, og velger hvor mange personer og hvor mange retter du ønsker mat til. Så velger du blant 17 oppskrifter – som regel frister alle sammen, så det eneste som er vanskelig er å velge 🤪 Her hjemme velger vi annenhver rett, så her gjelder det å være taktisk, hehe. Deretter trykker du bestill, og maten kommer på døra den dagen du har valgt.

HER SLIPPER MAN Å TENKE SELV 👆🏼

Kassen du mottar, inneholder én pose til hver rett. Posene har hver sin farge, som passer sammen med hver sin oppskrift. Oppskriftene er veldig detaljerte og enkle – ikke engang jeg har klart å gjøre feil enda. Vår husstand har vel snart hatt HelloFresh i 10 uker – og ja, jeg bestiller det utenom samarbeid også.Dagens middag er vegetar! Karibisk bønnegryte laget på et blunk. Laget av Gravlyset… Jeg skal ikke lyve og si at jeg plutselig elsker å lage middag, for det kommer nok aldri til å skje. Men enklere er det blitt 🙌🏼

Det fører meg tilbake til dette med at det finnes et før og et etter HelloFresh. For det har endret handlevaner, matvaner og pengebruk helt drastisk her hjemme hos oss. Vi har matkasse mandag-fredag, og utover det bestiller vi mat eller spiser ute. Altså handler vi nesten aldri inn til middag lengre. Det har vi spart mye penger på! HelloFresh er bra på pris i utgangspunktet, og med rabattkode er det selvfølgelig enda bedre (Rabattkode CHEFIDA hvis du trenger). Vi har ikke bare spart penger, vi har også spart en del kalorier. Jeg orker ikke engang å skrive i et reklameinnlegg at et produkt har fått meg til å gå ned i vekt, så jeg sier bare: Det er blitt mindre junkfood og mer varierte og sunne middager. Vi har også kastet null mat. Matsvinnet vårt har gått fra å være tilstedeværende til å nesten ikke eksistere. Og da mener jeg som i at vi ikke har en bitteliten hvitløk til overs i kjøleskapet. HelloFresh fokuserer nemlig på å gi deg nøyaktig det du trenger til porsjonene. Og der mener jeg de treffer blink. Siste store forandring her hjemme, er at vi aldri bruker tid på å finne ut hva vi skal lage til middag utover uken, skrive lange handlelister og susing rundt på butikken. Vi har verken tid eller ork til å gruble over middag for tiden, så det passer oss  bra.Jeg simpelthen elsker HelloFresh. Og hvis du lurer på hva som skiller dem fra andre matkasse-tjenester? Det har jeg vel egentlig sagt allerede. Det er ferskt, fargerikt og variert. Jeg er så imponert over hvor mange spennende retter man kan lage! Min kreativitet når det kommer til middag er jo ikke-eksisterende. Før HelloFresh tror jeg at jeg ville slitt med å ramse opp 10 retter. Men nå har vi tatt vare på alle oppskriftene som har fulgt med, slik at vi kan dra frem favorittene og lage dem igjen senere. For rettene er både kreative og gode! Vi er så nørder at vi skriver terningkast på alle rettene. Det blir jo mange etterhvert, og man glemmer! Så det er et lite life hack til alle HelloFresh’ere der ute 😋

Noe som er litt søtt er at HelloFresh har satt sine spor hjemme hos mamma og pappa også. De har ikke laget middag sammen på 30 år, men nå som de har begynt med HelloFresh, lager de middag sammen hver dag 🥺 Kanskje fordi mamma (som jeg har arvet kokkekunnskapene mine fra) også syns det ble enklere å lage middag. Mamma og pappa er forresten vegetarianere, og HelloFresh har masse de kan bestille også.Hvis du vil teste HelloFresh, så kan du bestille HER. Det er ingen bindingstid – du kan si opp eller pause matkassene dine når som helst. Bare husk å gjøre det senest onsdager! Det er også senest onsdag du må velge hvilke retter du ønsker å motta uken etter.

Rabattkoden CHEFIDA gir deg 30% rabatt på de 2 første kassene dine, og så 20% på kasse 3 og 4. Det betyr at du kan få opp til 1099 kroner i rabatt på de fire første kassene dine. Rabatt på mat gir meg liv!! 😍😭

Du finner appen link til appen nederst på nettsiden, men kan også bestille på nett via PC her.

26 Comments

 • Reply Lina 7. september 2021 at 20:10

  Syns det så veldig spennende og praktisk ut! Så jeg var på vei til å bestille. Men droppa det hele når man må betale før man kan velge middager som man ønsker, det syns jeg var veldig teit.

  • Reply Ida Wulff 8. september 2021 at 12:05

   Hei – du må ikke betale før du velger middager, du kan velge å ikke bestille når du ser rettene 🙂

   • Reply S 8. september 2021 at 18:44

    Det stemmer ikke helt🙃 man må registrere seg for å se rettene, og så kan man, som du sier, avbestille abonnementet etterpå. Men da fryser man kun abonnementet slik at man ikke får ukentlig, MEN (!) man får ikke avbestilt første bestillingen til tross for at man gjør det med det samme. Da er den bestilt, gitt. Det skjedde med meg. Man kan selvsagt sende Mail eller ringe dem og høre om det er mulig å kansellere, men det er litt tungvint. Opplevde å bli litt lurt, skulle egentlig bare sjekke menyen😄 ellers var det godt altså☺️

    • Reply Ida Wulff 10. september 2021 at 01:06

     Nå har jeg bestilt som «vanlig kunde» selv, og etter hva jeg opplevde, så stemmer det at jeg måtte legge inn kortinfo før jeg fikk se rettene, men at jeg deretter kunne velge å bestille. Nå er dette flere måneder siden, så kan godt være at jeg husker feil eller at det er blitt endringer 😊

   • Reply Lene 8. september 2021 at 21:32

    Man må betale før man bestiller i følge nettsiden. Prøvde jeg også

   • Reply Lene 9. september 2021 at 23:00

    Du godkjente ikke kommentaren min? Hvorfor,? Sa bare at jeg også hadde prøvd og fikk beskjed om å betale først.

    • Reply Ida Wulff 10. september 2021 at 01:03

     Jeg godkjenner alle kommentarer, det tar bare litt tid 😊

  • Reply Hanne 10. september 2021 at 22:21

   Jeg stusset på det samme, men fant alle rettene her uten innlogging og kjøp: https://www.hellofresh.no/menus/

   Der står alle rettene en kan velge mellom hver uke.

   Nå gleder jeg meg til første uke med matkasse her i hus 😊

 • Reply Tine 8. september 2021 at 11:47

  Hei,

  Bare lurer, oppbevarer du alle posene i kjøleskapet? eller kun innholdet i kjøleposen? 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. september 2021 at 12:05

   Jeg legger alle posene rett inn i kjøleskapet, for at det skal være enklest mulig! 🙂

 • Reply H. 8. september 2021 at 17:19

  Jeg har fått levering tredje uke på rad med din rabattkode, men ved hver levering har noe vært glemt. Alt fra hvitløksfedd til kjøttdeig. Har klagd å fått igjen penger, men så unødvendig og tungvindt når du i matlagingen finner ut at du mangler ost eller et eller annet. Ser også at flere av oppskriftene utelater ingredienser du har fått og som står oppført, så de er ikke helt på plass enda.
  Ellers er rettene gode, men tror ikke jeg kommer til å fortsette.

  • Reply Ida Wulff 10. september 2021 at 01:07

   Så dumt at noen ting har vært glemt! 🙁 bra de rydder opp, men skjønner likevel at det er frustrerende når man står midt i matlagingen.

 • Reply Eline 9. september 2021 at 10:21

  Jeg kan godt forstå at du er fornøyd og ønsker å reklamere for HelloFresh, men stiller spørsmålstegn ved at du ikke nevner noe om opprinnelsen til råvarene? Jeg synes du har et ansvar for å formidle hele informasjonsbildet. På HelloFresh sine sider ser jeg at «DET MESTE av kjøtt og kylling HOVEDSAKELIG kommer fra norsk landbruk», samt at ting som «salatost» importeres fra Hellas fordi «den smaker bedre». Jeg leser det som at både kyllig, kjøtt, ost og andre produkter importeres fra andre land. Jeg synes det er synd for norsk matkultur og -produksjon at slike konsepter (som ikke nødvendigvis støtter, men motarbeider norsk matproduksjon) skal ta over markedet, og jeg synes det er synd at du ikke nevner det når du reklamerer for det. Jeg mener at folk selvfølgelig bør søke informasjon selv, men synes som sagt at du har et ansvar for å informere om dette når du reklamerer for produktet. Bare til ettertanke.

  • Reply Ida Wulff 9. september 2021 at 16:42

   Hei! Så hvis jeg hadde reklamert for en genser som er produsert i et annet land, så syns du jeg burde nevne at man ikke støtter norsk næring 100% ved å kjøpe den? Jeg er helt uenig med deg hva angår min «opplysningsplikt» her. Jeg syns heller det er kjempebra at HelloFresh streber etter å bruke norske råvarer og støtte norsk landbruk!

 • Reply Isa 9. september 2021 at 12:39

  ELSKER hellofresh, hele familien er frelst og jeg prakker det på alle haha. Ikke vært på rema siden helgen 😀

  • Reply Ida Wulff 10. september 2021 at 01:04

   Så bra, haha 😍 deilig å slippe å gå på butikken!!

 • Reply Trine 9. september 2021 at 13:28

  Elsker hello fresh!! Er på siste uke med rabattkode fra deg, men kommer til å fortsette for alt du skriver stemmer! Mannen er helt enig 🤩

  • Reply Ida Wulff 9. september 2021 at 16:39

   Så bra at du er fornøyd 😀 <3 Elsker at middagslivet er blitt enklere!

 • Reply Andrea 9. september 2021 at 18:55

  Hei. Jeg tenkte at Yes. Kanskje det endelig var en matkasse som kunne levere til Sogn og fjordane, men nei. Igjen en total skuffelse.. Måtte lage bruker også før man får vite det. Skuffende. Her på Vestlandet skal vi ikke få oppleve sånt. Det finnes steder utenfor Storbyene også

  • Reply Ida Wulff 10. september 2021 at 01:08

   Det finnes så absolutt steder utenfor storbyene også! Vis aktørene at det er etterspørsel – hvis mange nok viser interesse så kanskje det kan gjøre en forskjell? 😀

 • Reply Line 11. september 2021 at 22:30

  Synes genseren din var så fin jeg <3
  Hvor er den fra?

 • Reply Silje 15. september 2021 at 22:04

  Vi har bestilt og liker det godt 😊 Litt litt lite kjøtt og mye tilbehør – nok totalt 😊

 • Reply Anni 17. september 2021 at 23:33

  Uff vi var så skuffa her… men godt å se at konseptet funker for noen ☺️

 • Reply Stine 14. oktober 2021 at 11:36

  Fantastisk innlegg!
  Jeg var nettop nede på https://velbehagklinikk.no og som bedrift så kan det være litt rart, men de hadde matkasse fra Hello fresh til lunch.

  Ellers ha en flott dag videre ❤

 • Reply ms flange manufacturer in kolkata 25. mars 2024 at 01:39

  I really like and appreciate your article.Really looking forward to read more. Cool.

 • Leave a Reply