Familieliv

PAPPA-PAUSE GONE WRONG

12. oktober 2021

EN DEILIG HØSTDAG 🍁

Albert og jeg er i Tønsberg for å besøke mamma og pappa i noen dager. Eller mormor og morfar, som nå er navnene de går under. Rett og slett for å gi Gravlyset en skikkelig pause hjemme i Fredrikstad. Ro til å jobbe fra hjemmekontoret med 100% fokus, og ro til å bare ligge i senga og se en film. Den siste tiden som foreldre har vært skikkelig fin, men også skikkelig krevende. Og når det kun er mamma og pappa som duger for den lille, så må vi heller gi hverandre pauser.

Du vet det er lite søvn på baby når du ikke har ladet babycall på tre dager. Babycallen som vanligvis må lades hvert kvarter 😂 Og du vet at livet har forandret seg, når du, den største serie-elskeren på jord, har sett 14 sekunder av Squid Game. Jeg kødder ikke, 14 sekunder!!! Dere som følger meg på Insta har fått med dere hendelsesforløpet… Hehe.

Men, åh… Denne pappa-pausen til Gravlyset slo litt feil ut. For i går kveld, mens vi lekte på gulvet… Så nådde Albert plutselig en stor milepæl som vi har ventet lenge på. Vi skyndte oss å ringe Gravlyset på FaceTime så han kunne «være med», men det ble jo ikke det samme. Kunne se skuffelsen i øynene hans på lang vei 😭 Er det ikke TYPISK? Det neste blir vel at han tar sine første skritt når jeg er hos frisøren eller noe 🤓 Jaja. En forhåpentligvis uthvilt pappa kommer og henter oss i kveld, og det gleder vi oss til ❤️Første møte med ender i dag! Veldig spennende.

Jeg tror forresten jeg har glemt å fortelle at mamma og pappa også bygger hus? De solgte jo unna barndomshjemmet mitt og ble leilighets-folk for noen år siden. Men nå som vi begynner å bli flere, ble det plutselig behov for større plass igjen. Nå er huset deres straks ferdig, og vi gleder oss sånn til å komme til hus og hage når vi er på besøk her 😍

Lillemann sover, og jeg skal hive meg rundt og få gjort unna litt jobb. Hei så lenge 🥰

9 Comments

 • Reply Hilde 12. oktober 2021 at 20:27

  Her lærte mini seg å krabbe den uka jeg starta på jobb.
  Det var kjipt, satt og grein på jobb😂
  Men, pappaen som fikk henne til å gjøre det. Ved å legge en snusboks fremfor henne 🙈
  Heldigvis var jeg der da hun tok sine første skritt❤️

  • Reply Ida Wulff 13. oktober 2021 at 09:46

   Åh, stakkar <3 Da var det bra at du var der da hun begynte å gå 😀 Det må vel være det største!

 • Reply Kristine 13. oktober 2021 at 10:44

  Vår fem år gamle sønn mistet for et par uker siden sin første tann på kino med bestekompisen fra barnehagen og mammaen hans! Ingen av oss foreldrene var til stede! Hjerteknus for oss!

 • Reply Caroline 13. oktober 2021 at 15:18

  Åh for en liten fining <3

 • Reply Tine 14. oktober 2021 at 18:55

  For en skjønnsomt! Jeg var i Austin på jobbreise når min jente begynte å gå😭

  • Reply Ida Wulff 18. oktober 2021 at 16:26

   Ååå er det sant! Er så typisk altså <3

 • Reply Tia 15. oktober 2021 at 14:20

  For en hjerteknuser 💙

 • Leave a Reply