Hverdagsliv

EN COMFY JAKKE & DEN PERFEKTE LUA

17. oktober 2021

Reklame Bergans – OsloxIda#2021 gir deg 20% rabatt Oslo Insulated-jakker i 24 timer

OSLO URBAN INSULATED W PARKA 👆🏼

Jeg har fått meg ny jakke fra Bergans, og jeg visste ikke hvor mye jeg hadde savnet den før den kom i posten 😭❤️ Det er den mykeste, deiligste jakka jeg har tror jeg – kjennes rett og slett ut som en ordentlig god dyne. Og det uten å være tykk! For Oslo Urban Insulated W Parka er nemlig ganske tynn, samtidig som den varmer utrolig godt. Vet ikke om noen husker at jeg promoterte Oslo Unisex Down Parka i fjor? Jeg elsker den fremdeles, men må innrømme at den rykket ned på en 2. plass da jeg tok på meg dette mirakelet. Den er nok ikke like varm, men den passer perfekt for den urbane vinteren. Og så er den lang! Ingen fare for å sette seg ned på en våt benk uten at rumpa er sikret, og lårene er også varme og glade.

I tillegg til å være varm og lett, er den vanntett (vannsøyle min. 10 000) og fôret i Primaloft Black Insulation Eco, med 80% resirkulerte materialer. Rett og slett en bærekraftig jakke, noe som er en bonus.

OBS: Denne jakka er stor i størrelsen. Jeg har grei plass i min størrelse small, selv om jeg for tiden er en stor M.Fiiin, eller hva? 😍 Jeg influencet mamma til å kjøpe den i sort, haha! Fin den også, men beigefargen er jo bare… 🥺

Her har jeg den på i sort:

SAMME JAKKE I SORT HER 👈🏼

Selv om jeg skulle ønske, så er jeg ikke så luksusdyr at jeg skal ha den i to farger altså. Eller, skal jeg det 🤓

Uansett. Noen har kanskje lagt merke til at jeg har funnet den perfekte lua (også kalt beanie) som voksne kvinner kan bruke uten å se ut som en 12 år gammel skater?! Haha. Bergans Beanie er unisex, og den perfekte luen etter min smak. Og så kommer de i utrolig mange fine farger. Jeg har valgt ut disse som mine favoritter:Et viktig budskap gjemmer seg inni lua ❤️

Du finner beige HER, cantaloupe HER, grønn HER og gul HER.

Du finner alle mine Bergans-favoritter samlet HER. Med rabattkoden OsloxIda#2021 får du 20% rabatt på Oslo Insulated W Parka i 24 timer fra nå! 😍🙌🏼 Er du på jakt etter ny jakka for den lange vinteren som snart kommer, så anbefaler jeg VIRKELIG denne. Og pssst.. Bergans har ikke Black Friday, så denne rabattkoden er din beste sjanse!

4 Comments

 • Reply Kamilla 20. oktober 2021 at 13:21

  Får du til noe rabatt på fuelbox igjen snart? 🙂

  • Reply Ida Wulff 21. oktober 2021 at 11:49

   Ikke som jeg vet om, dessverre <3

 • Reply Elise 22. oktober 2021 at 14:54

  Åhh, bare 24 timer! 🙁 Noen sannsynlighet for ny rabattkode?

  • Reply Ida Wulff 24. oktober 2021 at 13:49

   Hvis du gikk glipp av rabattkoden så kan du sende meg en mail, så skal jeg se hva jeg kan ordne for deg <3 idahewulff@gmail.com! Klem

  Leave a Reply