Serietips og musikk

DET ER JO IKKE SÅÅ LENGE TIL HELG

21. oktober 2021

Når jeg tenker meg om, er det egentlig ikke så mye jeg savner fra livet før jeg ble mamma. I såfall er jeg ikke de tingene bevisst. Men det er én ting jeg craver akkurat nå, og det er å ligge en hel kveld og se på serie. Uten at babycallen lyser opp sju ganger i løpet av en episode, og uten å måtte gå og amme midt i en spennende sesongavslutning 😂

Men men. På mirakuløst vis har vi nå endelig klart å se ferdig noen serier, og dem vil jeg tipse videre om i dag.

Foto: Viaplay & Netflix

Close to me: Psykologisk drama basert på en bok som heter det samme. Jeg har ikke lest boka, men nå har jeg sett serien. Og den ga meg en uggen følelse samtidig som den var ganske spennende. Handler om Jo Harding som våkner i bunnen av trappa med store skader og hukommelsestap. Hva skjedde – falt hun selv, eller var det noen som dyttet? Etterhvert som brikkene faller på plass, hopper skjelettene ut av skapet. Du kan se hele sesongen på Viaplay.

Furia: Viaplay, altså! Dere får det til om dagen. Dette er den beste norske serien jeg har sett på lenge. Beste serien jeg har sett på lenge generelt, egentlig. En spenningsthriller om radikalisering, terror og høyreekstreme. Vet ikke hvorfor, men jeg liker Pål Sverre Hagen så godt – han har en av hovedrollene 😍 Du kan se hele sesongen på Viaplay, og her anbefaler jeg en helaften.

Squid Game: Å tipse om denne føles litt som å fortelle folk at de må spise mat for å overleve? Har alle sett den allerede? Haha. En koreansk serie som har tatt verden med storm. Jeg må si at dette ikke er den beste serien jeg har sett, langt ifra, men den er absolutt underholdende. Kort fortalt handler den om en gruppe mennesker som er i stor gjeld, og som får mulighet til å delta i et spill hvor de kan vinne en gigantisk pengepremie. Den syke tvisten her, er at det viser seg at det er med livet som innsats. Hele sesongen kan du se på Netflix.

YOU: Den psycho stalkeren i YOU er tilbake, og denne gangen er han gift og nybakt pappa. Serien har tapt seg litt i forhold til de to tidligere sesongene, men sesong 3 skal selvfølgelig ned på høykant den også. Klarer Joe å oppføre seg som en helt vanlig familiefar i forstaden han og kona har flyttet til? Vi får se… Du kan se den på Netflix.

Der var noen serietips til helgen. Det er jo ikke sååå lenge til helg 🤩

Hva ser du på om dagen? Tips meg gjerne om noe nytt! Når det blir høst finnes det lite som er hyggeligere enn å krype opp i sofakroken med en bra serie 🤗

12 Comments

 • Reply Ingvild 22. oktober 2021 at 08:13

  Du må jo se Kastanjemannen på Netflix!! Utrolig spennende og akkurat passe skummel! Minner om Forbrytelsen og Broen, perfekt for høstkvelder.

  Også gleder jeg meg til ny sesong av Succession, den serien er helt rå!

  Begynte på My unorthodox life i går, underholdende og tåler mange avbrytelser fra mini ☺️

 • Reply Kristin 22. oktober 2021 at 18:37

  Scenes from a marriage på HBO, så hele med én gang. Starter litt tregt i første episode, men kjempefin, og hovedrollene spiller så bra at man tror det er ekte🥰😭

 • Reply Hanne 22. oktober 2021 at 18:54

  Behind her eyes på Netflix! Du tror den er crazy, også innser du på sesongavslutningen at den er helt sjuk! Anbefales veldig.

  • Reply Ida Wulff 24. oktober 2021 at 13:49

   Har sett den, ble helt sjokkert! :O Men veldig bra serie!

 • Reply Therese 24. oktober 2021 at 06:41

  Ok, denne MÅ du faktisk se Ida. «Hodet i klemme» på Nrk. Norsk dokumentar serie om brytemiljø i Norge. Bryting er ikke min greie tenker du, (det samme tenkte jeg) Haha, MEN dette er særiøst det beste jeg har sett på aldri så lenge!! Jeg LOVER deg, at allerede 3 min inn i serien vil du se ALT og du kommer til å elske den! Så brutalt, så ærlig og rett og slett en FANTASTISK BRA serie! Bare start den allerede i dag, du kommer ikke til å angre;)

 • Reply Rs 25. oktober 2021 at 22:42

  Likte utrolig godt post mortem på netfix,og hart of dixie på viaplay. Ellers på liker jeg godt medical dramas,og lignende serier😊håper du blogger så ofte som mulig,er et høydepunkt å komme innpå til nytt innlegg. Ellers så skjønner jeg grunnen til fraværet på bloggen,Albert er helt skjønn❤❤stor klems.

 • Reply Malene 26. oktober 2021 at 23:45

  Vi har akkurat sett alle de seriene du anbefaler her selv og der er det mye bra🤩
  Vi har blitt hekta på Gåsmamman på tv2 play, så hvis du ikke allerede har sett den, bør du absolutt gi den et forsøk🥰

  Forresten Du er bra❤️

 • Reply Anne 27. oktober 2021 at 11:15

  Nova Vita på TV2 – Syk og veldig bra serie som anbefales

 • Leave a Reply