Familieliv

NOE AV DET HYGGELIGSTE JEG VET OM

24. oktober 2021

Reklame Goboken – Bestill din gratis velkomstpakke HER

LESESTUND FØR LEGGETID 🤍

Denne lille krabaten er blitt lest for nesten helt siden den dagen vi tok ham med hjem fra sykehuset. Da jeg var gravid, hørte jeg nemlig på en podcast at det å lese for barnet helt fra det er nyfødt, kan være viktig for hjerneutvikling og språkferdigheter senere. Det sier jo egentlig seg selv: Jo flere ord barnet hører, jo større vokabular vil hen få!

Å lese for Albert er ikke bare noe jeg gjør fordi det er «lurt», jeg gjør det også fordi det er hyggelig. Å ligge på gulvet og lese bøker før leggetid, kommer nok til å være et av de fineste minnene jeg har fra babytiden 🥺❤️ Og bortsett fra å lese før leggetid, må jeg innrømme at lesing har vært en fantastisk måte å underholde på når jeg er sliten og lei, og ikke orker å gi så mye av meg selv. Noen kan kanskje kjenne seg igjen i å ha tenkt: Nei, kjære baby, nå vet jeg ikke hva mer vi kan finne på. Gå en runde til rundt i leiligheten, kanskje?! Snike oss til en runde Peppa Gris på Netflix selv om det er skikkelig fy fy?! De gangene har jeg nå begynt å dra frem bøker istedet. Så kan vi lese, peke, kjenne – og putte bøkene i munnen, om det er det som frister der og da.Dette synet er jo bare til å smelte av.

Men tilbake til bøkene. Har du hørt om Goboken? Hvis ikke, så er det en helt fantastisk bokklubb for barn i alderen 0-6 år. Deres visjon er at foreldre skal lese mer for barn, og at lesegleden skal skapes fra første stund.

Det geniale med Goboken er at de gir medlemmene nøye utvalgte bøker som passer til alderen på barnet – rett bok til rett tid, rett og slett. Og jeg må bare si… Det passer meg utmerket at noen andre forteller meg hvilke bøker som passer for barnet mitt. For jeg har faktisk nok med å finne ut hva han kan spise, når han skal sove og hvilken dag det er 😅Bøkene fra Goboken er av god kvalitet, og fulle av fine, fargerike og spennende detaljer. De har fargerike illustrasjoner fordi barnet ser kontrastfarger best, og myke detaljer fordi barnet har begynt å ta på ting og liker å kjenne på forskjellige teksturer. Denne boka er en favoritt her hjemme! God morgen, god natt kan leses både morgen og kveld. Inni den er det mye deilig å kjenne på! 😍 Hvis du melder deg inn i Goboken, får du en gratis velkomstpakke som du kun må betale 69 kroner i frakt for. På dette bildet ser du et eksempel på en slik velkomstpakke – så fine ting. Det finnes da flere pakker du kan velge mellom, men jeg anbefaler denne.

Og så anbefaler jeg å forbli medlem i Goboken, sånn at du aldri glemmer å lese for barnet ditt. Og ikke minst fordi du får skiftet ut bøker etterhvert som barnet blir eldre og trenger ny input. Selv om jeg nyter stadiet hvor det er spennende å putte bøker i munnen, så gleder jeg meg også til vi kan peke på dyr og lage de lydene de lager 😂

Er du medlem av Goboken, sparer du i snitt 30% i forhold til bokhandelpris. Et vanlig abonnement koster i snitt 210,- pluss porto som koster 49,-. Det er ingen bindingstid eller kjøpeplikt, og alle bokpakkene lanseres via e-post. Som medlem kan du selv administrere medlemskapet ditt – avbestille eller utsette neste forsendelse, og endre hvor ofte du får tilsendt bokpakkene 🤗Håper du også koser deg med å lese for barnet ditt ❤️ Det gjør det jo ekstra gøy når man vet at det er bra for barnets utvikling i form av nærhet, trygghet og ikke minst ordforråd.

Du kan melde deg inn i Goboken HER!

No Comments

Leave a Reply