Paraplyer

PARAPLYER SKREVET I DÅRLIG HUMØR

29. oktober 2021

Er det en årstid paraplyer hører hjemme, så er det på høsten! Som forsåvidt er min favoritt-årstid, men det betyr ikke at ikke folk og fe irriterer driten ut av meg likevel 😂

Her kommer noen paraplyer som har samlet seg opp i sjela mi siden sist. Jeg har skrevet i sinne (fordi jeg er dritsur på Gravlyset i skrivende stund) og orker ikke å lese over innlegget når jeg er ferdig. Enjoy!

☔️ Når man går inn i selvinnsikts-hjørnet, og kjefter litt på seg selv – typ: Åh, jeg ser det selv, jeg er helt elendig når det kommer til å blablabla. Og istedet for å få høre at: Neii, nå må du ikke være så streng mot deg selv, så får man BEKREFTELSE fra sidelinjen av en idiot som slenger seg på og bare: Ja, det er du virkelig ikke god på. Gravlyset, I am looking at you. Ikke kjeft på meg når jeg kjefter på meg 👀

☔️ Når det skjer tragedier, som for eksempel den i Kongsberg. Og overskriften på VG er: Kronprinsparet har ankommet Konsberg. Altså, det DRITER vel vi i? Og hva gjør de der? Det er folk som har mistet sine nære og kjære, det er et eller annet som føles feil med at kongefamilien skal komme og fortelle at de syns det er fælt.

☔️ Når du etter en uendelig lang ammeøkt endelig har fått baby til å sove, og når du skal reise deg opp så knekker det så høyt i skulderen din at baby våkner igjen 🥶

☔️ Å gå på postkontoret nå som «verden har åpnet igjen». De har jo bestemt seg for at vi endelig kan signere på den skitne, fettete lille skjermen igjen. Og så bare irriterer det meg så jævlig når mennesket bak disken skal slå av en corona-vits og være morsom rundt det. Det skjer hver gang, og jeg har sluttet å le høflig.

☔️ Når du har bestilt en pakke på nett, og i esken ligger det en lapp som gir deg 20% rabatt på NESTE kjøp. Altså, hvorfor? Så irriterende. Nesten så jeg vurderer å sende pakken i retur og bestille på nytt med 20% rabatt. Neida. Joda 🤪

☔️ Adele har kommet med ny musikk. Jeg får gnagsår i ørene av den ropingen.

☔️ Denne paraplyen kopierer jeg fra Instagram-profilen Malinmellow, men den traff meg rett og slett midt i hjertet: Når lokalavisa skriver en gladsak om en kjendis eller influencer som overhodet ikke har bedt om å bli skrevet om, og nettrollene i bygda tar til tastaturet. Saken er for eksempel: Ida Wulff (30) er blitt mamma. Og i kommentarfeltet fylle det opp med kommentarer som: Og jeg spiste kjøttkaker til middag i går og Hvem er hun? 😂 Jeg ler like mye hver gang det skjer med meg, men det bekymrer meg at disse folka finnes. Og at de har barn.En siste paraply: Når paraplyen vrenger seg 😅

Hvis du er irritert på noe eller noen, del det gjerne med meg i kommentarfeltet. Det er overraskende godt å få det ut ❤️

Nå skal jeg gå og bli venner med Gravlyset igjen. God fredag!

21 Comments

 • Reply N 29. oktober 2021 at 15:43

  Når folk ikke viser hensyn. Som her om dagen, når jeg så en katt og ville klappe den, begynte typen å bråke med noe planker. Sa hysj, du skremmer bort katten. Prøvde å nærme meg katten, så bråker han med det igjen – og katten løper bort. Er det så vanskelig å høre etter?

  Eller når vi akkurat har tatt oss nye håndklær, dagen etter så tar han mitt og glemmer hvem som var hans, selv om hans var hvitt og mitt var blått.

  Eller når han dusjer, han skumper barberhøvelen min ned på gulvet og bare lar den ligge der. Så hele bladet mitt og geleen som er på bladet blir bløtt og ødelagt.

  Eller når jeg har pynta meg, vi tar en selfie sammen – han ser på bilde og sier «jeg ser mye bedre ut enn deg, egentlig.»

  Kunne sikkert skrevet opp 30 ting til som irriterer meg.

 • Reply Ida 29. oktober 2021 at 15:46

  Enig i alle. Men det verste er faktisk signeringen på posten. Såå, landet har åpnet opp? Jeg vil likevel ikke ha coronavirus, RS-virus, influensa eller magesyke. 1,5 år og vi har lært.. Ingenting? Savner 1-metersregelen og håndsprit i butikkene!

 • Reply Anne 29. oktober 2021 at 15:57

  Enig i det fleste! Meeen, bor i Kongsberg og blei faktisk rørt over at statsminister og deler av kongefamilien kom. Viser omtanke fra regjeringen og at de ser oss midt i tragedien og gir en slags «bekreftelse» på at det er lov å være litt redd og syntes det er urettferdig det skjedde i byen min!

 • Reply Trine 29. oktober 2021 at 16:58

  Hahahha! Dette er hvorfor jeg digger deg. Herregud så ENDA mye mer gøyal du har blitt etter at du ble mor!!

 • Reply Live 29. oktober 2021 at 18:24

  Det med at Kronprinsparet besøker en by eller et område som er rammet av en stor tragedie er jo i seg selv ganske naturlig. Kongefamilien har jo en sentral rolle i Norge, både monarken og de kommende, blant annet ved å nemlig samle folket. Ikke bare være der og besøke byer og steder for utmerkelser og klippe snorer, men også å vise støtte og at de bryr seg om hva som har skjedd med noen av deres folk når så store tragedier skjer. Sånn er det jo i de fleste kongeriker, også i republikker hvor Presidenter tropper opp for å vise støtte hos sitt folk. Det er en del av det å være leder for et folk 🙂

  • Reply Ida Wulff 31. oktober 2021 at 11:07

   Jeg vet at det er vanlig at kongefamilien gjør det, men jeg syns det er fryktelig merkelig og unaturlig likevel.

 • Reply Hanna 29. oktober 2021 at 19:23

  ☂️ når godt voksne folk som har bikka 30 og har små barn er mer opptatt av å «råne» og ha «fete» biler enn å oppføre seg som et oppegående menneske, og klarer å erte på seg politiet ofte nok til at barna er livredd for politiet før de er halvveis på barneskolen 😵‍💫

 • Reply Stine 29. oktober 2021 at 20:37

  Når du sliter i ca. 300 år på å roe ned babyen, mens pappaen får den til å sove etter fem minutter når han tar over. Det er irriterende, men ikke fullt så irriterende som det jævla verdensmester-gliset de får av å faktisk klare det…. Blir nesten sur bare av å tenke på det 😂

  • Reply Ida Wulff 31. oktober 2021 at 11:06

   Hva skjer med det, egentlig?! Kanskje det er fordi de ikke lukter melk :O

 • Reply Rebecca 29. oktober 2021 at 21:46

  Når man blir tatt for å være barn på bussen når man sier «voksen», og de skal kverulere og si «du ser ut som et barn»!!!

  dvs, dette irriterte meg ikke FØR jeg fikk barn, men som «nybakt» mor irriterer dette meg skikkelig!
  Til hu siste som sa dette sa jeg tilbake at «HEHE er voksen..jeg har barn og hele pakka, ser bare ut som et barn uten sminke HEHE» føkk of!

  • Reply Ida Wulff 31. oktober 2021 at 11:06

   Haha! Ganske frekt vil jeg si!

 • Reply Helene 30. oktober 2021 at 16:49

  Min paraply er at alle mine favorittbloggere (utenom Ida <3 ) har sluttet å blogge gjennom de siste årene. Nå har jeg kun Ida igjen. Jeg elsker Ida, og sjekker bloggen hennes daglig! 😀 Det er bare litt ensomt her, og jeg har prøvd å titte innpå noen andre blogger. Hvorfor er så mange av dem (inkludert på topplister) så forferdelige til å skrive ?!?! Dersom noen vet om noen favoritter, del dem gjerne.

 • Reply Eline 30. oktober 2021 at 20:31

  hihi ja så sjukt enig om det med Adele :S hjelp altså. Vi får bare holde ut og stay strong!

  • Reply Ida Wulff 31. oktober 2021 at 11:05

   Hehe, ja! Hører heldigvis ikke noe særlig på radio <3

 • Reply Ann Kristin 6. november 2021 at 14:00

  Nå måtte jeg inn og kommentere etter at noe har plaget meg i flere dager. Jeg er irritert på deg for at du nevner Adele som en paraply. Haha! Jeg liker Adele (dvs noen av sangene) og nå tenker jeg på at det er et punkt på lista di HVER ENESTE GANG jeg hører sangene hennes 😂 Men utover det elsker jeg disse blogginnleggene!

 • Reply flange manufacturer in mumbai 25. mars 2024 at 16:16

  Im thankful for the article post.Much thanks again. Cool.

 • Leave a Reply