Hverdagsliv

NOEN TING FORANDRER SEG ALDRI

31. oktober 2021

Reklame EFI – Bestill gratis startpakke HER

MIN FAVORITTHØVEL GJENNOM TIDENE

Det er mye som har forandret seg gjennom årene. Både av de tingene som faktisk teller – og det litt mer overfladiske. Øyenvippene, for å starte med noe. Hjelpes! Håret også. Huden, så klart. Jeg er jo blitt eldre. Vekten – men den snakker vi ikke om. Det som derimot ikke har forandret seg, er mitt forhold til Intuition fra EFI, og måten jeg poserer med verdens beste barberhøvel. Har tydeligvis to favoritt-poseringer jeg bytter på 😂❤️

Neida, men fra spøk til alvor: Intuition er så god at den bytter jeg aldri ut. Fra å ha såre krokodille-legger på vinterstid, til å ha glatte, myke legger året rundt – det blir et JA fra meg. Grunnen til at Intuition hindrer leggene mine i å bli tørre når jeg barberer, er hudpleieenheten som sitter rundt barberbladet. Den inneholder blant annet aloe-vera, og gir leggene masse fukt samtidig som jeg barberer. Rett og slett redningen nå som det blir kaldt ute.

BESTILL GRATIS STARTPAKKE HER 💕

I tillegg til å pleie huden på leggene, er det en stor bonus at barberingen går RASKT. Jeg har aldri hatt så stort behov for det som nå. Tror faktisk ikke jeg har dusjet uten høy puls på åtte måneder 🙉 Hudpleieenheten gjør at du ikke trenger å bruke barberskum (tid og penger spart), samt at leggene blir såpeglatte. Såpeglatte legger er mye raskere å barbere enn tørre legger hvor du nærmest må bruke krefter for å dra høvelen over.I den gratis startpakken som du kun betaler frakt (39,-) for, får du både høvel og blader.

Hvis du er fornøyd og ønsker å være abonnent, kan du være det helt uten binding. Det er også kjempeenkelt å tilpasse abonnementet etter egne behov.

Som abonnent mottar du 2 stk 3-pakninger med blad-refills hver fjerde måned. Da koster én 3-pakning 169,- + 29,- i frakt. Totalpris hver fjerde måned blir da 367,-.

Barberblader er en av få ting jeg faktisk gidder å abonnere på selv, ettersom det er en sånn ting man typisk glemmer å kjøpe når man handler. Og så vet jeg hvor himla vondt det kan gjøre med inngrodde hår – noe jeg slipper unna med.Bestill din gratis startpakke HER 🥰

2 Comments

  • Reply Anna 9. november 2021 at 22:43

    Hei! Prøvde å sende melding på instagram for ei stund tilbake, men ser ikkje ut som du har sett meldingen min. Prøver her 😃 Eg lurer på ka babycallen dåkkas med kamera heiter og om dåkke er fornøgd? Husker dåkke kjøpte ny for ei stund sida.

    • Reply Ida Wulff 10. november 2021 at 13:20

      Jeg er fornøyd 😀 Men ikke det beste batteriet på denne heller (sikkert pga super video) så den funker best når den står i ledning. Det er ikke for alle, men funker for oss!

    Leave a Reply