Hverdagsliv

BOTOXTRYNE ELLER RYNKETE ROSIN – DET FINNES VEL EN MELLOMTING?

14. november 2021

Reklame Oslo Skin Lab – ida60 gir deg 60% rabatt på første levering, og deretter 30% rabatt

Trynet mitt når noen skriver til meg at jeg er et botoxtryne uten mimikk. Yes – det skjer faktisk! Jeg er tydeligvis så kjedelig at det eneste man kan ta meg på, er at jeg for mange år siden skrøt av at jeg hadde prøvd botox. En dum ting å skrive – og kjenner jeg den yngre utgaven av meg selv rett, så skrev jeg det sikkert for å skru opp temperaturen i kommentarfeltet litt. Men man er jo blitt klokere! Uansett. Det er kanskje positivt, at det styggeste folk skriver om en er at man mangler mimikk? Jeg tar meg egentlig ikke nær av det, men jeg blir samtidig litt frustrert fordi: Det er jo ikke sant! Jeg har mimikk. Jeg har rynker. Og jeg har ikke et fnugg botox i ansiktet. Det gikk ut for flere år siden. Jeg er stolt over hvor flink jeg er til å ta vare på huden min. Jeg bruker solkrem hver dag hele året, jeg drikker kollagenpulveret mitt, bruker gode produkter, unngår sola… Jeg er rett og slett den perfekte mellomtingen mellom botoxtryne og rynkete rosin. Flinke meg 😎😂 Jeg er ingen botox-motstander altså, men rett skal være rett.

Ikke er jeg motstander av rynker heller. Kanskje den irriterende gropa mellom øyenbrynene hvor sminka setter seg, men bortsett fra det syns jeg at rynker kan være vakkert. Smilerynker – elsker det. Ønsket om å være helt rynkefri er altså ikke grunnen til at jeg er så nøye når det kommer til huden min. Men jeg er ikke redd for å si at: Jeg vil bevare utseendet mitt, huden min og «ungdommen» så lenge det lar seg gjøre uten at det blir en fulltidsjobb. Jeg har ikke lyst til å la meg selv forfalle. Nå har vi mennesker sikkert forskjellige definisjoner på hva det vil si å forfalle. Men for meg så handler det om en helhet – og mye hud.

EN ENKEL SKJØNNHETSRUTINE

Kollagenpulveret mitt fra Oslo Skin Lab er en skjønnhetsrutine som jeg ikke kommer til å gi slipp på med det første. Jeg elsker at denne fine esken dumper ned i postkassa mi hver måned, med ferdig doserte mengder pulver som jeg putter i vann/kaffe/smoothie/chiagrøt – ja, hva som helst egentlig. En skjønnhetsrutine som alle får til og har tid til, hvis de vil.

The Solution Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab er et 100% rent hydrolysert kollagenpulver uten tilsetningsstoffer. Det har ingen registrerte bivirkninger – likevel bør du snakke med lege hvis du er gravid/ammer og har lyst til å begynne. Det er noe jeg får mange spørsmål om, men her kan jeg faktisk ikke gi råd til andre 🙅🏼‍♀️

Studier som er gjort på de patenterte kollagenpeptidene i The Solution viser en gjennomsnittlig reduksjon i rynkedybden på 20% etter 8 uker. Min egen erfaring kan du lese mer utfyllende her, men for å ta kortversjonen: Jeg tok en hudanalyse før jeg begynte å ta kollagenpulver. Da var scoren på rynkedybden min 57%, hvor 100% er det beste man kan oppnå. Så begynte jeg å innta kollagenpulver, og etter tre måneder testet jeg meg igjen. Nok en gang på en helt uavhengig klinikk som ikke visste noe om kollagenpulver-prosjektet mitt. Da var scoren på rynkedybden min på 78%! Jeg datt nesten av stolen, for jeg hadde jo ikke gjort noen andre endringer enn nettopp kollagenpulveret. Jeg er så skeptisk til alt av kremer, dill og dall, og hadde virkelig ikke forventet dette resultatet.Og hvis du skulle være i tvil om hvorfor man egentlig tar kollagenpulver i det hele tatt: Fra man fyller 30 (sånn cirka), synker kollagenet i huden gradvis. Forskning har vist at man med et daglig inntak av kollagenpeptider, kan redusere og forebygge synligheten av linker, rynker og slapp hud. Ikke bare i ansiktet, men faktisk over hele kroppen!

Du kan lese om studiene her, og her kan du finne et metastudie som oppsummerer studier som er gjort på oralt inntak av kollagenpeptider gjennom tidene.

Og forresten! The Solution vant nylig pris for beste produkt i Costume Skjønnhetsfavoritter (DK). Du kan lese mer om priser og nominasjoner her. gøy at et norsk produkt begynner å ta av rundt omkring i verden! Jeg forstår det godt, det er jo en veldig praktisk og fin måte å få i seg kollagenpulver på.

BESTILL HER 🧡

Hvis du kunne tenke deg å teste kollagenpulver fra Oslo Skin Lab, så kan du bruke rabattkoden «ida60» HER. Da får du 60% rabatt på din første levering, og 30% rabatt på leveringer etter det. Det er INGEN bindingstid! Men husk å gi produktet litt tid, det er ikke en trylleformel ❤️

No Comments

Leave a Reply