Hverdagsliv

25% RABATT PÅ ALLE RØROS-JAKKER

18. november 2021

Reklame Bergans / Rabattkoden RørosxIda#2021 gir deg 25% rabatt på alle Røros-jakker i 24 timer

KLEDD I BERGANS FRA TOPP TIL TÅ

Hadde det bare vært oss to, så skulle dette vært julekortet vårt! Og hvis vi var sånne folk som klarte å ta oss sammen til å bestille opp julekort, haha… Det har jeg egentlig veldig lyst til, men tiden begynner vel å løpe ut. I dag har vi altså vært ute i naturen og gått tur, noe det har blitt aaalt for lite av i det siste. Det var digg å få med seg siste rest av dagslys – som det også er alt for lite av.

Men over til noe gøy! Gurimalla så glad jeg ble, da jeg fant ut at jeg får gi ut denne rabattkoden: RørosxIda#2021 gir deg 25% rabatt på ALLE Røros-jakker i 24 timer fra NÅ! Beklager for caps lock, men her er det både engasjement og viktig info 😅

Jeg bytter riktig nok favorittjakke av og til, men Røros er alltid med uansett. Jeg har en fin samling med Røros-jakker – både nedtonede og fargerike. De kan brukes til sånn cirka alt, er superkomfortable og sitter fint. Normale i størrelsen hvis du skulle lure!

Jeg har tidligere vist frem tynnere varianter av Røros-jakka. Men den jeg har på meg på disse bildene, er vinter-versjonen: Røros Down W Jacket. Den har vindtett og vannavvisende materiale, og har en stor og deilig hette som passer godt på deg når snøen fyker alle veier. Gleder meg til å pakke meg inn i den i vinter ❤️Gravlyset har på seg Røros Down Hybrid Jacket. Vi har begge på oss Allround Beanie og Fløyen Pants. Den beste turbuksa! Skoene våre er også fra Bergans, de heter Krosshø Trekking Boot.

Hvis du vil se tidligere innlegg jeg har hatt med Røros-jakker, så finner du det her og her. Ikke dumt å gjøre et kupp til våren allerede nå! 25% rabatt er ihvertfall en av de bedre rabattene jeg har sett hos Bergans, og de har ikke Black Friday-salg 😀

Du finner alle Røros-jakker HER 🧡 Happy shopping, enten du er på julegave-jakt, eller bare på jakt etter fine ting til deg sjæl ✌🏼

No Comments

Leave a Reply