Nybygg, hjem & interiør

VI HAR KJØPT OSS HUS

30. november 2021

SE HVA VI HAR KJØPT!

Denne husstanden entret Black Week med en laaang liste over ting vi skulle kjøpe i løpet av Black Week. En ekstra seng, ny iPhone til Gravlyset, 140 julegaver… Det som ikke stod på lista var et hus. Men vi kjøpte et hus. ET HUS!! 😂

Og bare for å forklare hvor spontant det var: Vi så annonsen søndag formiddag. Søndag kveld var vi på visning. Tirsdag morgen var vi huseiere gitt… Så jeg har egentlig ikke skjønt det helt enda 😅 Og hvis det første du tenkte på nå var huset vi skal bygge. Joda, vi skal fremdeles bygge hus! Faktisk så flytter vi nå til området hvor vi skal bygge hus, sånn at vi kan starte livet vårt der og etablere oss i lokalmiljøet. Vi har innsett at husbyggingen kommer til å ta lengre tid enn vi har sett for oss. Vi er ikke ferdig med å tegne huset engang, og da vi begynte prosessen hadde jeg sett for meg at vi skulle begynne byggingen før jul. Morsomt å tenke på nå 🤓

Men med familien i hus, så kan vi virkelig lene oss tilbake og slappe av med hele husbyggeprosessen. Kose oss med det, i enda større grad. For nå kommer vi til å få såpass med plass og fasiliteter at vi ikke har hastverk. Far får eget hjemmekontor. Albert får sitt helt eget rom, som ikke må være kontor og gjesterom. Og mor får hjemmegym og badekar, og er overlykkelig over det 😍 Hage blir jo også veldig hyggelig. Jeg tror vi skal få det fint der, mens vi bygger drømmehuset vårt «borti gata».

DRØMMEN 👆🏼✨

Om jeg gleder meg vanvittig mye til badekar? JA. Det har jeg ikke hatt siden slutten av 90-tallet, da foreldrene mine som så mange andre fant ut at det var «ut» med badekar og «inn» med bare dusj. RIP! Badekaret er tilbake, ihvertfall i mitt liv. Måtte det aldri forsvinne ut igjen. Jeg tror på at livet blir 5% bedre når man kan senke seg ned i et varmt, deilig bad med en kopp te (ELLER ET GLASS RØDVIN) og bare… Ligge der. Eventuelt se en serie.Her ligger Albert og sjekker ut det som skal bli et komplett innendørs hjemmegym. Hurra! Kanskje han må få seg en huske i taket, sånn at vi voksne faktisk får lov til å trene? 🐒

Nei, dette blir godt for oss! Klar for å komme meg ut av byen og vekk fra sentrumslivet som vi ikke benytter oss av i særlig stor grad uansett.

Mvh skikkelig glad ❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply