Hverdagsliv

JULEGAVETIPS, RABATTKODE & EN GIVEAWAY

9. desember 2021

Reklame Eleni & Chris – rabattkoden IDA3FOR2 gir deg 3 for 2 på alt, også gavesett

MANGLER DU JULEGAVER TIL DEG SELV ELLER ANDRE? 🎅🏼🎄

Det er ingen hemmelighet at jeg er svak for Eleni & Chris sine hårprodukter. Og jo mer jeg lærer dem å kjenne, jo høyere elsker jeg dem. Som da jeg fant ut at det ene hårskummet deres nærmest gjør meg babyhår-fri og legger ned det elleville ammehåret mitt! Eller da jeg tok litt av med den sterkeste hårsprayen de har, og våknet opp med like fin hårsveis morgenen etter. Sånne hårprodukter vokser ikke på trær! Men kanskje de ligger under trær? 🎄😏 Haha… Det der var nesten det jeg vil kalle en pappavits.

Jeg sier ihvertfall aldri nei til å dele ut en rabattkode fra Eleni & Chris. Faktisk så har de allerede 3 for 2 på alle produkter akkurat nå, men det tilbudet gjelder ikke gavesett. Min rabattkode *trommevirvel*… Gir deg 3 for 2 på gavesett også! Og det er ingen hemmelighet at man sparer noen kroner på å kjøpe gavesett. Så hvis du mangler julegave til noen som har vært snill i år, så er mitt beste tips å slå tre fluer i en smekk, men bare betale for to.

Rabattkoden er IDA3FOR2, og gir deg da 3 for 2 på alle hårprodukter fra Eleni & Chris – inkludert gavesett. Koden er gyldig til og med søndag 12. desember. Og ja, det er tidsnok å klikke hjem de siste julegavene, du rekker å få dem i posten 😀

Her kommer julegavetips ala Eleni & Chris:

TIL VENNINNE, SØSTER, MOR, SVIGERMOR, TANTE ❤️

Jeg sparer ikke det beste til slutt i dag, hehe. Styling gavesett er perfekt til den som liker å krølle og style håret. Det inneholder Volume Mousse som gir deg bra volum i håret, samt verdens beste hårspray som jeg har mast om i evigheter nå 🤓 Blir du misfornøyd med denne hårsprayen, så vippser jeg deg beløpet. Neida, joda. Men for alvor: Dette er hårsprayen som holder krøllene på plass hele kvelden, og som i tillegg gjør at du ser ganske så ok ut når du våkner morgenen etter.

Verdien på gavesettet er 598 kr, og det selges for 399 kr. Og benytter du deg av 3 for 2, så blir det jo enda billigere. Med andre ord ikke noe galt i å hamstre til seg selv hvis man er ferdig med julegavene 😏

Du finner Styling gavesett HER 💕

TIL HUN SOM HAR BLONDT HÅR 

Scandimin gavesett inneholder DEN beste lilla shampooen og balsamen jeg noen gang har prøvd. Veldig effektive produkter, uten at de tørker ut håret. Og disse ser du resultater av etter én gangs bruk. Jeg bruker dem sånn cirka 1 gang per uke, for at stripene i håret skal holde seg kalde og «poppe» litt mer. Dette er den perfekte julegaven til alle med blondt hår.

Gavesettet har en verdi på 558 kr, men koster 449 kr.

Scandimin gavesett finner du HER 👩🏼

TIL HUN MED FRIZZY HÅR

Ultramin gavesett inneholder to produkter jeg har tipset om tidligere: Smoothing Shampoo og Smoothing Conditioner. Dette er de perfekte produktene til den som har frizzy og tørt hår. Her får du masse fukt og anti-frizz effekt.

Gavesettet har en verdi på 578 kr, men koster 449 kr.

Du kan kjøpe Ultramin gavesett HER ❣️

TIL PAPPA, BROR, KJÆRESTEN 👨🏽‍🦱🧔🏼

Kan man gi shampoo og balsam i julegave til en mann? Klart man kan. Menn elsker å stupe kråke ned i våre elskede produkter, så hvorfor kan de ikke heller få sine egne? 😂 Sensimin gavesett inneholder en shampoo og balsam som er er perfekt for de med sensitiv hodebunn. Både menn og kvinner, så klart! Men spesielt duften gjør at jeg vil anbefale denne til menn. Den dufter friskt av mint og gir en fresh følelse.

Gavesettet har en verdi på 578 kr, men koster 449 kr.

Du finner Sensimin gavesett HER 💋

TIL MAMMA, MORMOR, SØSTER

Chromin gavesett inneholder shampoo og balsam for den som har farget/stripet og tørt hår. Jeg må innrømme at jeg ikke har erfaring med akkurat disse to. Egentlig ganske merkelig når de høres ut som om de er midt i blinken for håret mitt, men det har liksom vært så mange andre produkter å teste at jeg har klart å overse disse litt 😅 Men dette er altså prisvinnende og fargebevarende produkter. Shampooen inneholder Heliogenol som skal hindre fargen fra å falme, og som i tillegg beskytter og reparerer håret mot skader fra UV-stråler.

I tillegg til shampoo og balsam følger det med en håndkrem, og denne kan jeg skrive under på at er fantastisk. Den inneholder Eleni & Chris sin spesialitet: Multer 😍

Verdien på gavesettet er 587 kr, men prisen er 449 kr. Benytter du deg av 3 for 2 blir det enda billigere!

Du finner Chromin gavesett HER.Disse krøllene har du lett hele kvelden og natta ved bruk av styling gavesett. Hvorfor ikke bare kjøpe 3 styling gavesett, egentlig? Med rabattkoden min IDA3FOR2 betaler man da 266 kr per sett, og det er SÅ billig 😭🤩

Du finner alle gavesett HER. Husk at det er 3 for 2 på alle produkter bortsett fra gavesett, men at rabattkoden IDA3FOR2 gjør at du får det samme tilbudet også på gavesett 🥰

Så, over til en skikkelig juuule-giveaway! Vil du vinne alle disse produktene? 👇🏼 Les under bildet hva du må gjøre for å delta i konkurransen.

SLIK DELTAR DU I GIVEAWAYEN HVOR DU VINNER 5 STK GAVESETT:

1.Gå inn og følg @eleniandchris på Instagram HER.

2. Lik OG lagre bildet på Instagram. Det gjør du ved å først trykke på hjertet, og så på det lille ikonet helt til høyre under bildet. Det som ligner på et lite flagg.

Og så enkelt er det altså! Lykke til 🥰

4 Comments

 • Reply Elea 9. desember 2021 at 13:13

  Tusen takk – dette skal jeg absolutt benytte meg av!! Du ser forresten fantastisk ut – hvor er hårbøylen din fra?

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2021 at 12:38

   Tror den er fra By Malina, står dessverre ikke noe merke på den <3

 • Reply Andrea 10. desember 2021 at 11:32

  Elsker skrivefeil. Husk at det er 3 for 3 😂😂😂

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2021 at 12:39

   HAHA, altså… Denne feilen har fult meg hele min «karriere». Aldri klart å skrive det riktig gjennom et helt innlegg 😂😂😂😂 Men takk, nå er det rettet opp.

  Leave a Reply