Hverdagsliv

JULESTEMNING I GAMLEBYEN

10. desember 2021

GAMLEBYEN I FREDRIKSTAD

Meteren er tilbake, munnbindet er tilbake, og usikkerheten rundt julefeiringen er tilbake. Det er kaldt og mørkt, og tøft for mange nå. Jeg føler meg veldig heldig på mange måter, men jeg kjenner også at dette er tøft. Det føles helt håpløst, og som om ting aldri kommer til å bli helt bra igjen. Men det blir jo det. Og nå orker jeg ikke å prate mer om det i dag, la oss heller prate om hvor fint det er pyntet til jul her i Fredrikstad. Jeg fikk nettopp vite at det er spilt inn en julekalender her i byen?! Det har jeg ikke fått med meg – men da må jeg jo se den!

Det er alltid fint i gamlebyen, men kanskje litt ekstra nå som det er juletider. Her er et lite bildedryss ❤️Jula er virkelig et fint filter på det som skjer i verden akkurat nå. Covid med rød sløyfe på er bedre enn Covid uten rød sløyfe på…

Vil tro det er pyntet fint til jul i hjembyen din også? Da er dagens oppfordring fra meg å kle seg som Michelin-mannen og tusle litt rundt i gatene. Kjøp en varm kakao og sug inn det som er av julestemning. God fredag og god helg ❤️

No Comments

Leave a Reply