Hverdagsliv

EN FRESH START PÅ DET NYE ÅRET

9. januar 2022

Reklame HelloFresh / Rabattkode FRESHIDAWULFF gir deg opp til 1099 kr i rabatt på de 4 første matkassene. Bestill HER

NYTT ÅR, SAMME MIDDAGSVANER

Som nevnt tidligere, er 2022 året hvor jeg skal finne tilbake til gode vaner og rutiner. Spise mindre godteri. Begynne å trene igjen. Gå flere turer. Føle meg bra, og føle meg som meg selv. De to siste årene har det vært alt for mye usunt inntak, alt for mye stillesitting – og ikke minst en graviditet som førte meg ut på ville veier. For å si det mildt! Så jeg har gledet meg til et nytt år, en frisk start.

Selv om 2021 var et sløvt år på mange måter, gjorde vi ihvertfall én ting riktig når det kommer til kosthold. I august begynte vi nemlig å motta matkasse fra HelloFresh på døra. Og selv om det var et samarbeid, er jeg  glad for at vi fortsatte å være kunder på privaten! HelloFresh har nemlig redda uke etter uke etter uke. Vi har ikke kranglet og diskutert rundt tema MIDDAG en eneste gang. I ukedagene har vi sluppet å bruke hodet for å finne ut hva vi skal spise, og sammenlagt har vi nok spart mange timer på matbutikken. For ikke å snakke om penger. En fast sum hver uke som går til middag gjør det lett å overholde budsjett.

Og helt i tråd med min plan for et sunnere 2022: Med matkasse fra HelloFresh får du nok mat men ikke for mye. Her hjemme spiser vi til det er tomt, gjerne litt utover kvelden også, når vi selv handler og lager middag. Så at HelloFresh begrenser oss ved å sende oss nok til én porsjon hver… Jeg sier bare takk! ❤️

SNART MIDDAG! 🥳❤️

Jeg vet at mange i likhet med meg elsker punkter, så her er 10 gode grunner til at jeg ELSKER HelloFresh:

👫🏼 Det avlaster parforholdet vårt fordi vi slipper å bruke tid og krefter på å planlegge og handle middag. Ingen kjefter på hverandre fordi den ene har glemt å handle, og vi står aldri i en «krise» hvor vi er skrubbsultne og det ikke finnes mat i kjøleskapet.
💸 Vi sparer mange hundre kroner hver uke, fordi vi ikke er spesielt flinke til å handle smart og økonomisk.
🛒 Vi slipper å gå rundt på matbutikken og klø oss i hodet fordi vi ikke aner hva vi skal ha til middag.
📱 Det er så innmari enkelt å gå inn på appen til HelloFresh og velge ut retter for neste uke. Du kan velge mellom hele 17 retter!
🥗 Det er enkelt å velge ut sunne retter, det er også mange retter uten kjøtt.
👩🏼‍🍳 HelloFresh har så mange retter som jeg aldri kunne funnet på å lage på egenhånd, horisonten min er virkelig blitt utvidet.
🥕 Mange av råvarene er norske og kortreiste. Jeg elsker når man ser at agurken kommer fra naturen, og ikke fra et laboratorium – for å sette det på spissen. Rett og slett fresht!
🕑 Mange av rettene tar kort tid å lage, du ser tiden i appen når du velger retter. Favorittene tar 20 min å lage, hehe..
🌎 Husstanden vår har redusert matsvinnet til å være nesten null. Hos HelloFresh får man det man trenger, ikke masse som blir til overs. Skal det brukes én gulrot, så får du én gulrot. Ikke en helt pose som blir liggende og råtne.
🧾 Det følger med fine ark med enkle, detaljerte oppskrifter med bilder. Med vennlig hilsen en som egentlig er ubrukelig på kjøkkenet.

Fikk nesten lyst til å bli kunde av HelloFresh da jeg leste over disse punktene etter å ha skrevet dem, men så kom jeg på at jeg allerede er kunde 🤠Dagens middag: Gresk-inspirert kylling med ovnsbakte poteter, tomatsalat og tzatziki. Sykt godt! 😋

Her er resten av middagene vi skal ha denne uken:Variert, godt og for det meste sunt 😀

Hvis du har lyst til å starte det nye året med bedre middagsvaner og teste ut HelloFresh, så får du nå en rabattkode fra meg som gjør at du kan spare enda mer penger på middag 😍 Med rabattkoden FRESHIDAWULFF få du nemlig 30% rabatt på dine to første matkasser, og 20% på kasse tre og fire. Dermed kan du spare opp til 1099 kroner på dine fire første kasser.

Finnes det noe bedre enn rabattkoder på mat?!

Du kan bestille matkasse HER! Og husk å laste ned appen så du enkelt kan administrere matkassene dine og velge retter.

No Comments

Leave a Reply