Nybygg, hjem & interiør

SUS & DUS I NYTT HUS

19. januar 2022

HELLO, I LIVE HERE 😍

Så har vi flytta inn i nytt hus, og det er både herlig og slitsomt. Å flytte i seg selv er jo noe dritt – spesielt når man bor med en som skal gjøre alt sjæl. Ikke noe flyttebyrå her i gården, nei 😂 Jeg hadde lett ofret en slant for å lene meg tilbake og se jobben bli gjort, men foreløpig har jeg ikke blitt hørt. Så vi lever i et kaos. For det er ikke mange ting jeg får lagt på plass om gangen, før babyen i huset krabber i full fart mot neste dødsfelle. Flyttingen har bydd på både sår, blåveis og kul – så nå har jeg egentlig gitt opp å gjøre noe annet enn å følge etter min lille rakett. Han er over alt hele tiden, og derfor må kassene, posene og rotet bare være.

Men over til det som er herlig: Farger på veggene! Flere rom. Et lite vaskerom. Å se trær og himmel fra senga. Mer plass. Og selvfølgelig: Plass til hjemmegym som vi gleder oss til å begynne å planlegge så snart vi får hodet over vann. Jeg er sikker på at vi kommer til å stortrives i dette huset. Og jeg gleder meg til å vise frem mer!

Her kommer en liten titt!

En drøm av et badekar! Selv om det faktisk er litt for stort, haha. Eller kanskje det bare er meg som er kort. Jeg sklir i hvertfall og ender opp med hodet under vann, så tror jeg må skaffe meg en sklimatte 😂

Det «berømte» hjemmegymmet! Vi ofrer TV-stue og prioriterer helsa – for sånn er vi 😎 Neida, men fra spøk til alvor: Se den spaavdelingen! Her skal mor både gymme og bade, og bli den beste versjonen av seg selv igjen 💪🏼

Typisk flytte-fôr? 😏 Jeg elsker faktisk Grandiosa.

Foreløpig er det ikke så mye å vise frem, for vi har svært lite møbler og stæsj. Alt det står jo i leiligheten vi selger. Forhåpentligvis ikke lenge til vi får det i hus 🤪

God onsdag videre!