Nybygg, hjem & interiør

LEILIGHET TIL SALGS

25. januar 2022

BELLEVUE BRYGGE I FREDRIKSTAD

Her, på Bellevue Brygge, har vi holdt til det siste året. Vårt første hjem i Fredrikstad ❤️ En leilighet som ble kjøpt ganske spontant, da Gravlyset fant ut at han ville flytte hjemover med sin nesten høygravide kjæreste 🤓 Jeg spyr litt av å tenke på at vi faktisk gjorde det, hele den tiden er som en tåke for meg. Men vi kom oss nå på plass før babyen kom – så vidt!

På disse 89 kvadratmeterne har vi både isolert oss pga covid, og hatt fine stunder med de som betyr mest for oss. Vi har vokst i rollen som foreldre, gått kveldsturer langs vannet, tatt fergen over til gamlebyen mens himmelen har vært rosa, og vi har ruslet til byen for å lunsje. Et nydelig sted å bo for den som vil ha det urbane livet. Og skulle du være en Oslo-boer som søker deg vekk til et sted hvor du får mer for pengene: Leiligheten vår ligger så å si  togstasjonen, så du er i Oslo på en time. Dessuten er planløsningen genial, og den boden som ser ganske liten ut på plantegningen… Den inneholder alt som ellers ville laget rot i leiligheten 🤗

En fantastisk leilighet, selv om vi nå takker for oss for å bo i hus «på landet». Det er det som frister oss nå.

Her er noen flere bilder av leiligheten. Og du kan se annonsen HER hvis du ønsker!

Romslig gang med bod til høyre og gjestebad til venstre. Eventuelt mannen sitt bad, haha… Det følger med et dobbelt garderobeskap som står innerst i gangen.

Selv om det ikke er stort, har vi på det «verste» klart å bruke dette som barnerom, gjesterom og hjemmekontor. Og roterom… 😅

Stue med plass til hele familien på besøk ❤️ Innser nå at vi hadde bedre stue i leiligheten enn vi har i huset vi akkurat flytta inn i. Jaja, you win some you lose some!

Resten av bildene kan du se i annonsen. Ta kontakt med megler for å avtale visning. Mulig den ser litt annerledes ut når du kommer, for nå må jeg faktisk ha møblene mine fraktet til det nye huset snart 🤓