Hverdagsliv

ET ETTERLENGTET GJENSYN

5. februar 2022

Denne helgen står hytta på menyen. Det er lenge siden sist, så det var etterlengtet. Jeg har sikkert sagt det 40 ganger tidligere, men hytta til mamma og pappa på sørlandet er bare det vakreste stedet jeg vet om. Ihvertfall i Norge! Hehe. Så rolig og fredelig. Å sitte og bare se ut på vannet gir en helt egen sjelero. Siden sist har de også laget en liten bålplass med benker. Så her kan vi sitte og grille pølser, mens jeg overtaler alle jeg er glad i om å ALDRI gå tur på isen. Hva er galt med folk som gjør det?! Jeg har sagt klart ifra til mamma og pappa om at hvis de skal være sånne mennesker som går tur på isen, så får de aaaldri ha med seg Albert på hytta alene. Tror de har skjønt budskapet 😂

Det er ikke bare hytta i seg selv som er deilig. Å få litt avlastning av ivrige besteforeldre er også superdigg. Og å komme seg bort fra det evige flyttekaoset. Vi koser oss i nytt hus, men herregud så lang tid det tar å komme på plass når man krabber etter en baby døgnet rundt. Det får ta den tiden det tar ❤️

Grillkongen og hans intense hund 🐶

Utsikt

Jeg håper du har en kjempefin helg, og at sola skinner hos deg også!