Hverdagsliv

HYTTEKOS & VITAMINER TIL HELE FAMILIEN

6. februar 2022

Reklame Möller’s – rabattkode IDASTERKESAKER gir 20% rabatt her (gyldig til 28/2)

GOD MORGEN ❤️

Bare et bilde av meg som gjør noe av det vanskeligste jeg gjør om dagen – mater babyen 😅 Det er sikkert ikke bare meg som føler at alle andre babyer spiser gourmet-mat, mens min bare rynker på nesa av det meste. Jeg ammer fremdeles ganske mye, og ellers går det mest i grøt og smoothie. Jeg sliter hardt for å innføre både brød, vanlig middag og frukt i opprinnelig format – men det ender bare i nær døden-opplevelser eller at det blir brukt som leketøy. Liitt kjedelig å lage så mye mat som ikke blir spist, men jeg tenker at en dag så løsner det bare. Og så får jeg heller bare le av den lille klumpen som sitter og smører banan i håret 😂

Én ting er ihvertfall sikkert: Han får i seg den anbefalte, daglige dosen med D-vitamin. Visste du at babyer skal ha tilskudd av D-vitamin allerede fra de er 1 uke gamle? Det er kanskje ikke det første man tenker på når man står der i bleie og ammetåke etter fødsel, men joda. D-vitamin er nødvendig for normal vekst og utvikling av benbygningen hos barn, og bidrar til immunforsvarets normale funksjon. 5 dråper Möller’s Pharma D3-vitamindråper sikrer kroppens daglige inntak. Du får kjøpt dråpene både i Möller’s sin egen nettbutikk, og i alle apotek.

5 DRÅPER OM DAGEN 👶🏼

Når babyen fyller 1 år, skal D-dråper byttes ut med Möller’s Pharma Min Første Tran. Jeg må si jeg er veldig spent på å gi tran til min lille. Han kommer sikkert til å rynke på nesa av det også, men der kommer ikke mammaen til å gi seg.

Siden jeg selv har kløna litt med å få gitt D-dråper, tenkte jeg å gi noen tips til hvordan man enklest mulig kan få det i babyen:

🤍 Å gi fra skje eller sprøyte kan være enklere enn å helle direkte fra selve flasken og inn i munnen på baby.
🤍 Bland dråpene i grøt eller smoothie.
🤍 Hvis baby er glad i brødskive med (for eksempel) leverpostei, er det ikke noe i veien med å dryppe dråpene på pålegget.
🤍 Siden baby skal ha i seg alle 5 dråpene, ha dem i noe som du vet blir spist/drukket opp. Blander du inn i en alt for stor porsjon grøt, kan det jo være at baby ikke får i seg hele den anbefalte dosen.

HYTTEFROKOST 😍

Lite som gir like mye hyggestemning som frokost på hytta. Selv om vi tar de samme vitaminene som hjemme, er frokosten her gaanske annerledes enn hjemme. I dag ble det mye næringsrikt på bordet – og det er deilig etter en kveld med alt for mye sjokolade og snacks.Vi «voksne» spiser Möller’s sine trankapsler med Omega-3. Dette er svaret for deg som vil ta tran men i kapselform! De er laget av villfanget norsk skrei, og inneholder blant annet vitamin A, D og E. Og hvis du er en av de som alltid har hørt at tran er viktig, men ikke vet helt hvorfor: Samma her inntil godt voksen! Men jeg kan fortelle deg at det blant annet bidrar til hjertets, hjernens og synet sin normale funksjon. Drit i hårpiller og betakaroten, i voksenlivet er det Omega-3 som gjelder! Hadde aldri trodd jeg skulle si det… Haha.Hva da søl?! 🤪

Hvis du trenger noe fra Möller’s sitt sortiment, så får du nå hele 20% rabatt i deres egen nettbutikk med rabattkoden IDASTERKESAKER.

Rabattkoden er gyldig til og med 28/2, så nå er det bare å fylle opp med Omega-3, tran, D-dråper og hva enn familien din trenger! ❤️