Hverdagsliv

SOLGT LEILIGHET & STENGT KOMMENTARFELT

8. februar 2022

God mandag! Sier jeg, selv om det er tirsdag. Når ukeshandelen kommer på døra, får jeg så mandagsfølelse at jeg går helt i surr. Og så har jeg ikke sovet 30 min sammenhengende i natt, så det skal ikke så mye til for at det surrer seg litt til heller 😅

Som noen sikkert har lagt merke til, er det ikke lengre mulig å legge inn kommentarer under nye innlegg på bloggen min. Jeg har rett og slett skrudd av kommentarfeltet på de nyeste innleggene, fordi jeg må prioritere ganske hardt nå. Jeg blir jo helt uvel av å ikke svare på alle kommentarer, og kan bruke timevis hver dag, på å svare på mail, kommentarer på bloggen og Instagram. Jeg syns egentlig bare at det er drithyggelig at folk lurer på hvor ting er fra, deler sine synspunkter på temaer jeg skriver om og så videre. Uten kommentarer er det jeg driver med meningsløst. Men i dette travle småbarnslivet, har jeg skjønt at jeg ikke kan være tilgjengelig over alt. Det spiser opp alt for mye tid. Så jeg har bestemt meg for at jeg svarer på kommentarer og meldinger på Instagram, og ikke her på bloggen. Jeg kommer fremdeles til å blogge! Men pratingen kan vi gjøre på Insta, det gjør det hele så mye enklere for meg 😀 Jeg kommer helt sikkert til å skru på kommentarfeltet en gang i blant, men da skriver jeg det i innlegget. 95 429 kommentarer har jeg på denne bloggen! Burde jeg egentlig ventet med å skru av til jeg nådde 100K?! Hehe.

Nok om kommentarer – jeg følte bare for å forklare hvorfor det ikke går an å kommentere, og hvorfor det står «0 kommentarer» under innleggene mine. Men, jo! Vet du hva som skjedde i går?! Sorry, jeg er alt for trøtt til å lage gode overganger mellom temaene. LEILIGHETEN VÅR BLE SOLGT! Woop woop 🤩🥳 Og det var en sabla god følelse, etter å ha hatt den ute på markedet i to måneder. Jeg var egentlig aldri redd for at den ikke skulle bli solgt, men det begynte jo å se mørkt ut for at det skulle bli et raskt og godt salg. Men vi er superfornøyde med resultatet, og jeg svever fortsatt på en gledens sky etter salget i går. Du vet når du får en melding hvor det står BUDVARSEL. Og så vet du ikke om det er bud på din leilighet, eller om det er et bud på en bolig du har meldt interesse på av ren nysgjerrighet. Har brent meg på den en gang. Hoppet i været fordi jeg trodde vi fikk bud, og så var det en hyttetomt jeg hadde snoket på 🥲 Men i går var det oss!

Tenk at vi nå har solgt vårt tredje nybygg, Gravlyset og jeg. Og vi har bare vært sammen i fire og et halvt år. Ingen skal si vi gror fast i hjemmene våre. Vi skal jo selge huset vi nettopp har flyttet inn i også, men jeg kjenner at jeg er veldig fornøyd med at det er siste investering før vi skal bygge og slå oss til ro i drømmehuset vårt. Å flytte og selge er hardt arbeid – men samtidig hadde situasjonen vår ikke vært like drømmehus-klar om det ikke hadde vært for nybygg-investeringene våre. Glad for at det har gått så bra som det har 🙏🏼Baby og boligsalg tar på. Dette er oss resten av uka!