Familieliv

DET ER VINTERSALG HOS BERGANS!

20. februar 2022

Reklame Bergans / Kom direkte til vintersalget HER

UTE OG LEKER ❄️

Som om det ikke var nok for to sofagriser å kle seg når vi skal ut i snøen, så er vi nå TRE som skal ha på plagg som holder kroppen varm, tørr og komfortabel. Hjelp! Jeg må innrømme at jeg i løpet av mitt første år som mor har googlet setninger som: Hva skal en baby ha på ute om vinteren? Hvor mye klær er for mye? Hvordan vet jeg om en baby fryser? Jeg er fremdeles ingen ekspert, men nå har jeg ihvertfall fått litt hjelp til å bestille vinterlek-garderobe av selveste Bergans. Og det er VINTERSALG nå, så hvis du føler at vintergarderoben til familien din er litt useriøs: Sperr opp øya!

Se på oss i nytt vintertøy. Ser ut som en gjeng som er ute og leker hver eneste ettermiddag. Dét er vi ikke. Men vi streber alltid etter å være mer ute. Det har vist seg å være ganske digg, så lenge garderoben er on point. Jeg har alltid vært hun som har våte sokker eller fryser på lårene. Men ikke nå lengre! Og så er jeg så fornøyd med at vi har «turt» å velge litt farger. Det er så typisk oss å velge utelukkende sorte klær. Men Bergans har så mange fine og fargerike kolleksjoner at det går an å være litt fargerik. Ikke bare synes man bedre, man har det jaggu litt mer gøy og!

Men okey, la meg ta deg litt gjennom antrekkene her. For vi er jo en gjeng med tre ganske forskjellige behov. Og her har vi det helt topp alle tre. Tror vi, da. Minstemann klagde ihvertfall ikke 😬

Mor (31) lett for å fryse, allergisk mot plagg som strammer på «feil sted»:
Underlag: Cecilie Wool tights (her) og Cecilie Wool Long Sleeve (her)
Jakke: Oppdal insulated W Jacket (på salg her)
Bukse: Oppdal Insulated Lady Pants (På salg her)
Lue: Allround Beanie (her)
Sko: Krosshø Lady Trekking Boot (her)

Far (29) alltid litt for varm, lei av klær i kjedelige farger og takler ikke ull som klør:
Underlag: Inner pure tights (her) og Inner Pure Long Sleeve (her)
Jakke: Stranda V2 Insulated Anorak (På salg her)
Bukse: Stranda V2 Insulated Pants (På salg her)
Lue: Allround Beanie (her)
Sko: Krosshø Trekking Boot (her)

Barn (snart 1) har ikke sagt så mye om behovene sine når det kommer til uteklær, men det virker som om vi har truffet:
Underlag: Inner pure kids tights (her) og Inner pure kids long sleeve (her)
Dress: Lilletind Insulated Kids Coverall (her)
Lue: Bergans Wool Junior Balaclava (her)Her ser du livet på buksa bedre, samt ullundertøyet jeg har under. Matchy match! Elsker det. Og buksa er bare helt himmelsk i livet. Høy og komfortabel – og ikke minst helt normal i størrelsen. Jeg vil påstå at du ikke trenger å gå opp. Her har jeg på meg medium. I jakka derimot, måtte jeg gå opp til L. De svære ammetitsa sørget for det – men nå syns jeg ikke det gjør noe å ha litt ekstra plass i jakka heller. Sånn hvis jeg skulle «krympe» noe i fremtiden. så, ja. Konklusjon: Ganske normale størrelser – men hvis du vipper, gå ned i bukse og opp i jakke 😀

Akkurat nå har Bergans et stort vintersalg med hele 30% rabatt på utvalgte skikolleksjoner og vintervarer. Det er jo en kjent sak at det er lurt å kjøpe slike ting når sesongen er på hell – så dette er min påminnelse til deg! Løp til Bergans mens utvalget enda er godt. Fyll på til neste vinter med kvalitetstøy som kommer til å vare i maaange år. Skikolleksjonene er ikke bare for de som skal se kule ut i bakken. Klærne funker til alle slags vinteraktiviteter. Til å lage snømann ute i hagen, lufte bikkja, bygge snøhule, gå tur, stå på skøyter. Du vet, alt det vi gjør om vinteren.

Vintersalg med 30% rabatt finner du HER. Salget varer frem til 27. februar! ❤️

Og siden jeg alltid ryker på mine egne reklamer, klikka jeg nettopp hjem en Mundal Balaclava. Har ønsket meg en egen helt siden jeg trykket en over hodet på Albert for første gang. Jeg blir sikkert et skremmende syn når jeg er ute og går kveldstur i en slik en. Comfy for life! 😂