Hverdagsliv

MIDDAG TRENGER IKKE Å VÆRE VANSKELIG

6. mars 2022

Reklame HelloFresh / Bruk rabattkode IDAW1099 HER, så sparer du opp til 1099 på dine fire første matkasser

Det blir feststemning i hele familien når den ukentlige HelloFresh-kassen ankommer på mandager 🥳 Det er noe tilfredsstillende med å sette de brune posene i kjøleskapet, og legge bunken med menyen på benken. Fargerike bilder som viser hva man skal spise denne uka, er både fristende og motiverende.

Nå har denne lille familien hatt HelloFresh siden sommeren i fjor, og vi elsker det. Det går også som hånd i hanske med livsstilsendringen jeg har ønsket å gjøre, blant annet fordi at det ikke er mulig å lage alt for mye mat med HelloFresh. Man får akkurat det man trenger, verken mer eller mindre. Og sånn sett kan jeg følge med på hva jeg sånn cirka får i meg av kalorier til middag. Jeg passer alltid på å velge ut rettene når jeg er god, mett og fornøyd også. Man velger retter i appen deres, og man kan velge mellom hele 19 retter hver uke. Det ER så mye digg 😭😍

Nå skal jeg ikke komme og påstå at det har forandret meg fullstendig som menneske, altså. Dette er fremdeles meg:Dette også:

Jeg lar meg fremdeles friste av å fylle munnen med junkfood og raske løsninger i en VELDIG travel hverdag. Heldigvis er heller ikke samboeren min forandret som menneske, så i 9 av 10 tilfeller, er vi flinke og lager de middagene vi har planlagt 😎 Og skulle vi bomme, så tar vi det igjen. For vi mottar 5 middager fra HelloFresh hver uke, og det er jo 7 dager i uka.

Her er menyen vi skal spise denne uka:

VARM KYLLINGSALAT MED QUINOA 🤤

Startet med varm kyllingsalat med sennepskrydret quinoa, rotgrønnsaker og sitrondressing – det var så godt at jeg ser for meg å lage den igjen en annen gang. Det er mange gode grunner til at jeg er kunde av HelloFresh også utenom samarbeid. En av dem er at maten er digg, noe jeg sjeldent har opplevd med andre matkasser. At mange av rettene tar 20 minutter å lage, er også et ganske viktig pluss. Vi er rett og slett ikke på et sted i livet hvor vi har tid til å prioritere å stå på kjøkkenet hele ettermiddagen.

Og så må det nevnes: Vi har klart å redusere matsvinnet til å være nesten null, ettersom vi får akkurat den mengden vi trenger. Ingen grønnsaker som ligger og råtner i kjøleskapet – krever oppskriften to tomater, så får du nettopp: To tomater.Hvis du vil revolusjonere middagslivet ditt ved å gjøre det mindre stressende, mer effektivt, sunnere, rimeligere og muligens mer miljøvennlig: Da burde du prøve HelloFresh. Og her skal du få en rabattkode som gjør at det går fra rimelig til enda rimeligere:

Med rabattkoden IDAW1099, får du 30% rabatt på dine to første matkasser, og 20% på kasse tre og fire. På dine fire første kasser kan du altså få opp til 1099 kroner i rabatt. Det er ingen bindingstid, du kan pause eller stanse forsendelsene når du ønsker.

Bestill HER.

Hvis middag er litt vanskelig, er det virkelig verdt et forsøk ❤️