Hverdagsliv

EFFEKTIV VÅRRENGJØRING HELT UTEN KJEMIKALIER

20. mars 2022

Rabattkoden HELTRENT20 gir deg 20% rabatt på hele nettbutikken til På Stell til og med 23. mars

VÅREN ER HER, FREM MED BØTTA 🌼

Da Gravlyset sa at det var på tide med en vårrengjøring, så måtte jeg spørre: Hva betyr egentlig det? Og han kunne fortelle meg at vårrengjøring er når du vasker alt du pleier å vaske OG alt det du ikke pleier å vaske. Så for min del: Flisene i dusjen. Stekebrettene i ovnen. Understellet på vogna. VINDUER. Alle de drit kjedelige tingene, jeg sovner nesten av å prate om det. Men så er man jo voksen. Har et barn, eier et hus, en bil og sånne ting. Så da må man brette opp ermene, rulle inn furteleppa og stille opp på vårrengjøring.

Grunnen til at jeg vier spalteplass til nettopp rengjøring, er ikke fordi jeg plutselig er blitt frelst av aktiviteten. Det er fordi jeg, når jeg først må gjøre det, er blitt frelst av å gjøre det på en måte som er skånsom både for miljøet, hjemmet vårt og oss som bor her. Vi har et lite barn som tygger på møblene, slikker på gulvet og ruller rundt som om huset vårt var det tryggeste stedet på jord. Og da er det jaggu min plikt å sørge for at det er så trygt som mulig også. På Stell rengjør hjemmet effektivt helt uten skadelige kjemikalier. Det blir for eksempel skinnende rent i dusjen uten at du kveles av middelet du vasker med. I mitt 31 år gamle liv har jeg hatt noen svimle opplevelser i forsøk på å få dusjen til å skinne 🥲✨

Og før jeg skriver noe mer, så må jeg huske å nevne at: Rabattkoden HELTRENT20 gir deg 20% rabatt på hele nettbutikken til På Stell. Koden er gyldig til og med 23. mars, så nå er det bare å fylle opp vaskehylla med fine produkter.

RENGJØRINGSPAKKEN 👆🏼

På Stell har satt sammen en egen rengjøringspakke, som inneholder produkter som er GULL til å gjøre rent i hjemmet. Pakka inneholder sitronvask, sitronskrubb, to svamper + en superabsorberende universalklut. Sitronvask bruker jeg jo fast som klesvaskemiddel også, og jeg elsker produkter som kan brukes til flere ting! Men klesvask er jeg jo glad i å gjøre, så tilbake til det som sitter litt lengre inne: Rengjøringen 😂

Sitronskrubben kan man bruke til å rengjøre og polere alt metall (som aluminium, sink og stål). Den er for eksempel fin å bruke når du skal vaske keramiske koketopper, ildfaste former, ovnsdører osv. På badet kan skrubben brukes til badekar, dusjvegger, fliser og fuger. Og selv om jeg ikke har prøv det enda, så må det nevnes: Du kan bruke den til å pusse sølv, kobber og messing. Dette produktet høres nesten for godt ut til å være sant – men det er helt sant! ❤️

Her har jeg for eksempel brukt sitronskrubb (og svampen) på dusjen:

FØR/ETTER

Om det var på tide å vaske dusjen? 😯 Jeg stemmer ja.

Jeg har også brukt sitronskrubben til å rengjøre alle stekebrett og ildfaste former. Jeg lot faktisk brettet stå med skrubben på seg over natten, og da rant det bare av. Se her, du:

FØR/ETTER

Den tilfredsstillende følelsen når det brente fettet bare renner av… Det er like før jeg tar på meg denne jobben for hele nabolaget 😂Som du sikkert har skjønt: Husholdningen må ha sitronskrubb fra På Stell. Hvis du ikke ønsker å kjøpe hele rengjøringspakka, så finner du skrubben alene HER.

Så, over til et annet vidunderprodukt, nemlig sitronvask som jeg har brukt hver eneste dag i lang tid. For klesvaska tar ikke mange pauser når man har en klumsete mann og en baby på oppdagelsesferd 🤪 Klart jeg syntes det var moro da jeg fant ut at klesvaskemiddelet mitt også kan brukes til husvask.

1 spiseskje sitronvask i en bøtte med 5 liter vann, så er du klar for å vaske parkett, glass, fliser, bad og huset generelt.Du trenger ikke å sitte så oppstilt når du skal blande såpevannet, det er bare å hive det oppi altså…

Ettersom vi har laminatgulv som kun skal ha vann og syntetiske midler (buhu), har vi ikke hatt gleden av å bruke sitronvask til gulvvask. Men vi fikk brukt det til å vaske noe som virkelig har vært møkkete her hjemme, nemlig vinduene.Jeg fikk selvfølgelig guttene mine til å vaske vindu mens jeg stod og så på. Se på de to da! 🥺 En utførte arbeidet, og den andre stod og heiet.

På vinduet ble sitronvask-vannet påført med svamp, og dratt av med nal etterpå.Se resultatet i min nyeste reel på Insta HER 🥰

Minner nok en gang om rabattkoden HELTRENT20 som gir 20% rabatt på alt til og med 23. mars 😍

Sjekk ut På Stell hvis du vil vaske klærne dine, hjemmet ditt og tingene dine med produkter som er 100% naturlige, økologiske, veganske, dermatologisk testet og biologisk nedbrytbare 🙏🏼🌎❤️

Besøk På Stell HER!