Familieliv

DEN FØRSTE BURSDAGSFEIRINGEN

29. mars 2022

VELKOMMEN TIL FEIRING 🤍

I helgen som var, hadde vi invitert til selskap for å feire vår kjære 1-åring. Ettersom vi sendte ut invitasjoner mens det ennå var Covid-restriksjoner, hadde vi bare invitert aller nærmeste familie. Men det var jaggu nok! Det var akkurat det vi hadde plass til her vi bor nå 😄

Vi bestilte mat og kaker utenfra, sånn at vi egentlig bare trengte å kjøpe pynt, snacks og dekorere. Veldig greit syns jeg – det var jobb nok med en 1-åring i farta 🤠 Pappkopper og papptallerkener ble det også, men det må da være lov!

Her er et lite bildedryss – neesten uten mennesker! Jeg orker ikke å ta ringerunden og spørre folk om jeg kan legge ut bilder av dem, så derfor 😂 En veldig vellykket bursdagsfeiring, og jeg tror alle koste seg. Ekstra spesielt var det at min farmor fra Danmark hadde tatt turen, og fikk møte Albert for aller første gang. Pga covid har de kun pratet sammen på FaceTime – noe som har vært ganske trist. Sist jeg så familien min i Danmark var da jeg var gravid. Det var heeelt i begynnelsen, og en av dagene i sommerhuset ble jeg så kvalm at vi slang tingene våre i kofferten og kjørte hjem til Norge dagen før jeg ble sengeliggende i… To måneder? Jeg husker ikke, jeg. Det var ihvertfall veldig fint at farmor fikk bli kjent med Albert.

Tenk at vi har en 1-åring. Det er nesten ikke til å tro! Jeg gleder meg til å arrangere flere bursdager i fremtiden 💙