Familieliv

ENDELIG EN SÅNN HELG

10. april 2022

i🤍🤍🤍

Jeg kan ikke huske sist vi hadde en helg som dette. En helg hvor vi ikke skal besøke noen, ha besøk av noen, flytte, ordne noe praktisk i forbindelse med flytting, ligge rett ut med Covid… Nå er det jo noen av de tingene jeg ramser opp her som er hyggeligere enn andre, haha. Velger alltids helgebesøk over Covid! Men poenget var uansett at jeg finner meg selv i en helg helt uten planer. Og akkurat nå føltes det sykt digg!

Vi har fått tid til å gå ut og lunsje, bare oss tre. Vi har kjørt fra butikk til butikk og kjøpt alle de småtingene som aldri forsvinner fra to do-listen i hverdagen. Vi har for første gang på lenge sett en serie på kveldstid! Og vi har begynt å innrede «takterrassen» vår. Den ligger jo ikke på taket, men i andre etasje. Så jeg vet ikke hvorfor jeg har fått for meg å kalle den for takterrassen. Jeg storhandlet på IKEA for en stund siden, alt fra solsenger til falske planter. Men så har jeg ikke hatt tid til å innrede, så det har stått i store kasser både i og utenfor huset. Så nå var det fint å få tid til å innrede terrassen, jeg er lei av rot. Fun fact: Ingenting gjør meg så gal som rot. Jeg kan begynne å hikste og krisemaksimere livet skikkelig hvis jeg har det rotete rundt meg for lenge 😂😬 Gi meg én time med effektiv rydding, så går livet som regel fra helvete til himmelen.

Jeg kan ikke helt huske, men jeg tror jeg har blogga om det å ha med seg baby på restaurant tidligere? Det blir jo bare mer og mer nervepirrende. Jeg trodde det skulle bli enklere. Vi spiste tapas til lunsj i går, og det var virkelig flaks at det ikke satt noen på bordet bak oss. Da hadde de nemlig fått en kyllingklubbe rett i fleisen. ALT skal kastes rundt – jeg kan tenke meg at vi kommer til å være mye flaue på restaurant de neste årene… Jaja. Får heller jobbe med å ikke være så redde for å være til bry, tenker jeg 😅Her startet dagen klokka 6 i dag, men jeg var heldig og få ligge til halv 9 ❤️ Trøtt er jeg likevel, så nå ryker dagens fjerde kopp kaffe. Ønsker deg som leser en fin helg. videre! ☕️

You Might Also Like