Hverdagsliv

SOLKREM + SMINKE = SANT

10. april 2022

Annonse Cliniderm / 2 for 1 på alle Cliniderm-produkter hos Boots Apotek frem til 1. mai

FROKOST UTE PÅ TERRASSEN 🌻

Er du en av de som velger bort solkrem til fordel for sminke, fordi at de to ikke lar seg gjøre sammen? Eller kanskje du er en av de som påfører begge deler, men begynner å bli passe lei av at sminken ser kakete og ødelagt ut? Jeg har preachet Cliniderm sine produkter i mange år, og deriblant ansiktsprodukter som fungerer sammen med sminke. Men nå har de altså lansert et produkt som overgår alt de har hatt på markedet tidligere.

Mine damer og herrer – hvis det er noen herrer her inne: Ultra Light Sun Face Fluid 50+ heter produktet, og det er den ultimate solkremen å bruke under sminke. Produktet har en ultralett formulering som er kjempelett og smidig å påføre. Er det noe jeg setter pris på når det kommer til solkrem så er det at produktet trekker raskt inn i huden, og denne absorberer lynraskt. Ultra Light Sun Face Fluid inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre, så for å svare på et spørsmål jeg pleier å få: Ja, den kan brukes som dagkrem. Hvis jeg ikke sliter med tørr hud, så bruker jeg gjerne bare solkremen istedenfor en vanlig dagkrem. Denne er pleiende nok så det holder, og jeg vil tro at det er mange som kan bruke den istedenfor dagkrem.

ULTRA LIGHT SUN FACE FLUID FRA CLINIDERM ☀️

Kjipt når grøten stivner fordi du skal være influencer på terrassen… Haha! Neida, men et sikkert vårtegn er når du finner meg med frokosten min ute på terrassen. Selv om det snødde i noen sekunder her for noen dager siden, så er det altså VÅR. Deilig å kjenne sola varme. Om sommeren sitter jeg sjeldent direkte og myser mot sola, men det «unner» jeg meg selv å gjøre tidlig på våren. Dog ikke uten høy solfaktor! Det er faktisk like viktig å beskytte seg ute nå i vårsola, ikke la deg lure av temperaturen i lufta. Det er fullt mulig å bli solbrent og skade huden sin. Så hvorfor ikke bare smøre på et lag med helt usynlig solkrem og kose seg med god samvittighet? 🤗

Akkurat nå har Boots Apotek faktisk kampanje på Cliniderm sine produkter, hvor du får 2 for 1 frem til 1. mai. Og i den anledning tenkte jeg å vise deg hva jeg syns at du bør bruke tilbudet til. Jeg har nemlig noen favoritter! Jeg har flere enn 4 så klart, men tenkte jeg skulle stanse der så det ikke blir overveldende. Og så er 4 et perfekt antall, ettersom du får dem til prisen av 2 pga kampanjen 😍

2 FOR 1 HOS BOOTS APOTEK

Her er 4 produkter jeg ville kjøpt mens du får 2 for 1:

💛 Ultra Light Sun Face Fluid SPF 50+: Of course! Nyheten som gjør det lekende lett å legge pen sminke oppå.

💛 Ultra Light Sun Milk SPF 30: En lang tids favoritt til kroppen. Denne er også ultralett, og smelter inn i huden uten å bli klissete. Nå på våren bruker jeg den for eksempel på anklene hvis jeg har bare ankler pga høye bukser/lave sko.

💛 Sun Stick SPF 50+: Denne GENIALE lille stiften har jeg hatt i veska siden den kom på markedet. Det har vist seg at jeg bruker den aller mest på ørene (som folk flest glemmer å smøre) og på hendene når jeg er ute på trilletur. Hendene er det som eldes først fordi de alltid er veldig «fremme» i sola, samt at man gjerne glemmer å smøre dem eller vasker av seg solkremen der.

💛 Sun Gloss Lip Protection Pink Pearl SPF 25: Leppene – nok et sted man glemmer å påføre solfaktor. Har du stusset over at du ofte er tørr og «sprø» på leppene etter at du har vært ute i sola? Mye mulig at du er solbrent! Denne glossen er suuuperfin i fargen, så her slipper du å gå på kompromiss.

Du finner alle produktene HER.Huff, nå ble det alt for mange bilder av meg her. Men dette bildet hadde så mye vårstemning at jeg bare måtte slenge det med som et punktum.

Ikke glem 2 for 1 på alle Cliniderm-produkter hos Boots Apotek frem til 1. mai. Du kan handle HER. Og viktigst av alt: Ikke glem å beskytte deg mot sola, selv om det ikke er sommer enda! ❤️