Familieliv

BOKKLUBBEN FOR DE MINSTE

17. april 2022

Reklame Goboken

HVA SKAL VI LESE NÅ, MON TRO?

Det er ikke så lenge siden oktober, og forrige gang jeg tipset om Goboken. Likevel føles det som et helt liv siden, fordi at jeg da hadde en liten baby. Nå har jeg en… Stor gutt?! Fra å bare sitte og putte bøkene i munnen, peker han nå på sidene i boka og sier intelligente ting som møøø og bæææ. Hvor ble tiden av? 🤷🏼‍♀️

I noen tilfeller kan man jo spørre seg hvor bøkene ble av også. Her er et eksempel på en høyt elsket bok som ikke orket mer, etter å ha blitt spist på, ristet, lest, kastet rundt, kost med og bokgudene vet hva Og det er noe fint med det, syns jeg. Å bruke tingene til de synger på siste vers – det er et tegn på at det har vært en god ting 😌Heldigvis får vi påfyll fra bokklubben Goboken av og til. Ikke bare for å erstatte slitte bøker, men for at bøkene vi har skal følge utviklingen til barnet. Det sier jo nesten seg selv at en 1-åring trenger noe annet å leke med enn en 4 måneder gammel baby.

Og det er det som er så fint med Goboken. At det er en bokklubb som henger med på utviklingen, sånn at man selv slipper å pønske ut og gjette seg frem til hvilke bøker som passer til den og den alderen. Foreløpig har bokpakkene truffet veldig godt, og nå er vi i full gang med å peke på ting og lage dyrelyder 🐄🙊

Jeg er faktisk overrasket over hvor populært det er med bøker (og treleker) her i gården! En skulle tro at det var iPad og bråkete dingser som blinker som skulle slå mest an, men nei. De fleste dager er livet å sitte og kose seg med en bok, eller stable treklosser. Det er kanskje typisk for dette stadiet, men jeg syns uansett bare at det er så koselig å være med på ❤️

Noen av våre favorittbøker fra Goboken akkurat nå:

📚 Bings 100 første ord: Denne boka er full av enkle ord, og mange av dem er gjemt bak luker som er morsomme å åpne.

📚 Hør hva dyra sier: I denne boka kan du trykke på dyrelydene mens du leser om dyrene.

📚 Den store bildeordboken: Bare å gjøre seg klar for peking til den store gullmedaljen, haha! Denne kan underholde lenge om gangen.

📚 Gårdsvenner: En kjempefin ta og føle på-bok.

📚 Lille sommerfugl flyr av sted: Den lille sommerfuglen du ser på toppen av boka kan dras rundt mens man leser, den er en hit!

📚 Hvem bor i skogen? Det finnes tydeligvis ikke noe som er mer stas enn bøker som har hale eller ører… 😂Mitt beste tips er å ikke ha så høye forventninger til barnet ditt. Stikker han avgårde mens dere er halvveis i boka, javel. Leser han boka på egenhånd, men holder den opp ned? Javel. Henter han en ny bok hvert tiende sekund, og river til slutt alle bøkene ut av hylla? Javel, da var det vel det han syns var moro i dag. Perfeksjonisten i meg har vært nødt til å øve på å leke. Hodet mitt har det med å: Nei, nå bladde du over to sider, vi må bla tilbake. Men hvem bryr seg. Det viktigste er jo at han koser seg, ikke at vi får med oss hvert eeeneste ord i riktig rekkefølge 😅Goboken er en bokklubb for barn i alderen 0-6 år, så hvis du ikke hadde meldt barnet ditt inn i bokklubb allerede mens hen lå inne i magen: Fortvil ikke! Du kan fremdeles melde deg inn HER.

Melder du deg inn, får du en gratis velkomstpakke som du kun må betale frakt for (69,-). Og utover den gratis velkomstpakken, blir du jo abonnent. Da sparer du i gjennomsnitt 30% i forhold til prisene hos bokhandlere. Et vanlig abonnement koster i snitt 210,- pluss porto som koster 49,-. Men det er ingen bindingstid eller kjøpeplikt, og du får beskjed per e-post før du får levert en bokpakke. Så kan du logge inn og velge om du vil pause sendingene og for eksempel endre hvor ofte du vil ha bokpakke i posten 😀

Å lese for og sammen med de små, gir så mye glede til både liten og stor ❤️