Hverdagsliv

EN LANG PÅSKEFERIE ER OVER

24. april 2022

Jeg vil gjerne ha lov til å takke meg selv. Takk Ida, for at du bestilte vaskehjelp og vindusvask samme dag som du skulle reise bort for to uker. For det å komme hjem til nyvasket hus, rent sengetøy på senga og rene vinduer… Jeg ble nesten rørt! Tidenes takketale.

Så, dette ble jo tidenes lengste påskeferie. Etter hyttetur i Risør og vennebesøk i Kristiansand, tok vi Superspeed til Hirtshals og kjørte videre til Odense for å besøke familien min. For de som ikke vet det, så har jeg farmor, farfar, to tanter og en håndfull kusiner og fettere i Danmark. Av dem er det kun farmor som har vært i Norge og hilst på Albert etter at han ble født – Covid og en del andre greier har gjort at de ander ikke har fått hilst på enda. Så nå var det på tide å reise ned og vise frem den nye slektningen 🥺💙 Jeg pleier egentlig å se den danske familien min flere ganger i året – så det er sprøtt å tenke på at sist jeg var der, så hadde jeg tidlig ultralyd fordi jeg nettopp hadde funnet ut at jeg var gravid. Jeg skal ikke dele så mye om familie og andre enn meg selv, men jeg må likevel bare få si hvor brutalt og urettferdig konseptet LIVET er. Farfaren min har alzheimer, og før pandemien løp han rundt som en (fysisk) frisk mann. Nå måtte vi besøke ham på hjem, og det var bare… Jeg har ikke ord. Uansett godt å se ham, og ikke minst at Albert kunne lyse opp noen av dagene hans. Jeg passet på å fremkalle bilder av oss sammen og ta med dagen etter, så han skal vite at vi har vært der selv om han kanskje ikke husker 💔

Å se resten av familien igjen var også superkoselig. Vi hadde egentlig leid oss en Airbnb i byen, men det gikk ikke helt etter planen. Manglende parkering og store edderkopper gjorde at vi havnet på gjesterommet til farmor, og det viste seg egentlig å være til det beste. Man får jo mer kvalitetstid sammen når man bor under samme tak.

Bortsett fra familieheng og kos i Odense by, tok vi turen til Odense Zoo hvor Albert fikk slå seg løs og lage alle dyrelydene han kan 😂Har en følelse på at det blir myyye zoo i årene fremover!

I går kom vi hjem fra den lange påskeferien vår, og det var så deilig. Selv om man har kost seg på tur, så er det noe med å lande i egen seng. Og som jeg nevnte: Rent sengetøy! Jeg skal ikke kjøre på med enda en takketale 😅

Håper du også har hatt en fin påske – selv om den for de fleste var over for en uke siden ❤️