Hverdagsliv

TRANPRAT & EN GIVEAWAY

1. mai 2022

Annonse Möller’s / 20% rabatt ved bruk av rabattkoden IDA20 HER

GOD SØNDAG 🧡

God søndag!

Det begynner å bli lenge siden påske nå, men hodet mitt henger tydeligvis igjen i alt det gule 😋 Jeg er generelt hekta på sterke farger om dagen. Gult, oransje, rosa. Kanskje det ikke har noe med påsken å gjøre, men at vi går mot sommer? Uansett så håper jeg dere sier ifra til meg når det blir for mye av det gode?! 😂

Nå var det ikke farger vi skulle snakke om i dag, men tran. Tran i flytende form har vært ute av livet mitt siden jeg flyttet hjemmefra, og jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle bli LIDENSKAPELIG opptatt av tran. Men da jeg ble mor, ble det plutselig viktig fordi jeg er opptatt av at barnet mitt skal få i seg alt det gode. Så det er kanskje en naturlig utvikling i tran-verdenen, hehe. De morningene hvor Gravlyset tar morgenstell inkludert frokost, stopper han meg alltid i det jeg åpner munnen: Jajaja, jeg skal huske tran. Får ikke sagt det nok, si!

Her i huset gir vi barnet Min første tran fra Möller’s. En norsk, velkjent og trygg aktør med gode produkter. Det er viktig!

Vi har ikke gitt tran så veldig lenge, for fra fødsel av skal jo baby ha D-dråper som jeg har skrevet om her. Det er først når barnet fyller 1 år at man legger vekk D-dråpene og begynner med tran istedenfor. Et nyttig tips å ta med seg 👌🏼

Her er trynet mitt når jeg håperhåperhåper at barnet mitt skal åpne munnen og ta imot en munnfull tran:Og her er trynet mitt når han gaper over skjeen og sier MAMMMMM som i nam nam:Jeg tror nok at han overdriver. Tran er ikke direkte nam nam – men det er absolutt ikke så vondt som jeg husker det fra barndommen 😄 Og for de som måtte slite litt ekstra, så finnes det jo nå også tran med fruktsmak og sitronsmak, som kan brukes av barn over 3 år. Og barna over 3 år kan også spise omega-3 geléfisker hvis det er enklere.

TIL STORE & SMÅ 🐟

Vi voksne i huset, spiser trankapsler fra Möller’s. De inneholder omega-3 fra villfanget norsk skrei. Bra for immunforsvaret, hjernen og hjertet. Og ja, de er en veldig fin måte å få i seg tran på. Det er nemlig tran fanget i en liten kapsel 🤩

Du finner trankapslene her.

Med rabattkoden IDA20 får du 20% på ALT i nettbutikken til Möller’s. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre et kupp på vitaminer til hele familien ❤️PS. Hvis du føler deg heldig i dag, så har jeg en giveaway på min Instagram, hvor jeg deler ut et helt årsforbruk med Möller’s-produkter til en heldig familie 😍