Serietips og musikk

JEG HAR SETT PÅ SERIER (WHAT?!)

10. mai 2022

Ref overskriften så er jeg redd for å jinxe det, men babyen min sover så godt om kveldene nå at jeg faktisk har rukket å se noen serier i det siste. I perioder har vi ikke orket å prøve engang, fordi jeg har endt opp med å løpe opp og ned trappa hvert tjuende minutt. Så det er ganske himmelsk når det faktisk funker sånn som det gjør nå 😍

Her er noen av godbitene jeg har sluuukt i hjørnet av min nye sofa den siste tiden:

Bilder lånt av Channel 5 & Netflix

🤍 Lie With Me: Dramaserie om et ektepar som flytter til Australia for å «starte på nytt». Det blir raskt tydelig at dama ikke er helt i vater, men er det egentlig hun som er problemet? Veldig spennende og tilfredsstillende serie. Du kan se hele sesongen på TV2 Play.

🤍 Bruddstykker: Eller «Pieces of Her» som er originaltittelen. Dette er et thriller-drama som starter så guffent at jeg, pysete som jeg er, ikke var sikker på om jeg turte å se resten 😅 Heldigvis roet den seg litt etterhvert. Kort fortalt handler historien om en mor og en datter, hvor en forferdelig hendelse fører til at datteren begynner å nøste opp i morens mørke fortid. Hele sesongen ligger på Netflix!

🤍 Anatomy Of a Scandal: Se for deg at din høyprofilerte mann blir busta i å være utro. Og som om ikke det var nok, så er det plutselig snakk om voldtektsanklager. Dette er realiteten for mann og kone i denne serien. Hvem lyver? Når er det nok? Og hvor lenge kan man stå ved sin manns side i en slik storm? Du kan se hele sesongen på Netflix.

🤍 Selling Sunset: Hvis du ikke har fått det med deg! Det ligger en ganske ny sesong av Selling Sunset på Netflix nå. Jeg burde ikke elske denne serien så mye som jeg gjør, men her har jeg falt pladask 😂 Jeg kan nesten ikke vente til det kommer en ny sesong, for nå er det hett i leiren! Og ja, du finner jo alle sesongene på Netflix. Har du ikke sett noe, anbefaler jeg deg å starte. Hvis du har en baby som sover, så klart.

Da håper jeg du har noe nytt å kikke på når helgen kommer! Jeg skal ha besøk av et vennepar som har en jente på alder med Albert hele helgen, så hos meg blir det nok alt annet enn serietitting. Men åh, som jeg gleder meg til besøk ❤️