Hverdagsliv

JEG HAR EN PLAN

11. mai 2022

HEI KJÆRE LESER ❤️

Hei og hopp! Jeg må innrømme at jeg trodde det var mandag i dag, men det er nok fordi at vi kom hjem fra Tønsberg i går kveld. Vi har vært hjemme fra lørdag til tirsdag, og besøkt mine foreldre. Mommo og moffa, som de nå blir kalt. Jeg er fortsatt ikke kommet helt over at jeg har flyttet flere timer vekk fra dem, så da får jeg kose meg med den fordelen det faktisk har: At vi får lange dager sammen, og ikke minst morgener og kvelder. Hadde vi bodd ved siden av hverandre, hadde vi for det meste stukket innom her og der. Noe jeg egentlig er veldig glad i. Men med tanke på Albert, er jeg glad de får tilbragt så mye kvalitetstid sammen. Men, ja. Det har rukket å bli onsdag, og jeg kjenner at jeg må vri hjernen min noen dager frem.

Nå må vi snakke litt om denne bloggen, som jeg har skrevet på i 17 (!) år. Det er helt vilt. Det er ingen tvil om at konseptet blogg har forandret seg en del i Norge, og at det ikke er så mange som blogger om at «i dag har jeg vært på kafé» lengre. Og jeg er intet unntak. Men ikke fordi jeg følger trender, det var noe som skjedde da jeg ble mamma. Selv om jeg gjerne vil dele av meg selv i mammarollen, vil jeg ikke dele utviklingen og personligheten til barnet mitt. Så når dagene stort sett består av å være sammen med ham, er det lite å dele. Jeg har likevel ikke lyst til å slutte å blogge, for jeg elsker jo å skrive. Og Instagram holder ikke, for der er det ikke alltid det er plass til alle ordene jeg har på hjertet 😅

For noen måneder siden skrudde jeg av kommentarfeltet på bloggen, og det har hjulpet litt på presset. Men nå føler jeg også at jeg må gjøre noen grep som gjør det gøy å skape innhold her inne igjen. For den dagligdagse blogginga om hva jeg gjorde dagen før, er nok borte for alltid. Med mindre jeg har gjort noe veldig spesielt… Så jeg har bestemt meg for å skaffe hjelp til å pusse opp bloggen, både for å strukturere den annerledes og for å gjøre den til et litt finere univers. Da vil jeg nok finne glede i å skrive gode poster igjen – for det blir litt langt mellom dem nå, det må jeg innrømme.

Jeg håper nytt design, nye bilder og ny giv er på plass før sommeren. Jeg kjenner ihvertfall kreativiteten boble i fingerspissene når jeg tenker på det 💭 Så vet du det, du som fremdeles er glad i å lese blogg!I dag skal jeg bare være mamma på dagtid, og i kveld skal jeg i bursdagsfeiring for svigerfar. Sola skinner her, og det håper jeg den gjør hos deg også 🤩 Hei så lenge!