Hverdagsliv

Q&A MED CLINIDERM

12. mai 2022

Annonse Cliniderm / 3 for 2 hos Boots Apotek til og med 29/5. Handle HER!

HELLO FRA TERRASSEN 🌸

Velkommen til terrassen, Q&A med Cliniderm og et ekstremt tilfelle av fotobombing. Jeg skulle ønske jeg kunne legge ut alle de 200 bildene som ble tatt her, av meg som prøver å se ordentlig ut + en 1-åring som har begynt å forstå seg på konseptet: Bølle mest mulig 😎😂 Det er nesten så han skjønner at det passer dårlig, så han storkoser seg med å løpe rundt i sofaen, kaste seg baklengs ut i håp om å bli tatt imot, hive puter ut av sofaen og rive ned produkter 🤷🏼‍♀️

Men nok om bølling, og over til Cliniderm. Før jeg deler svarene fra Q&A, så vil jeg minne om at Boots Apotek har en kampanje hvor du får 3 for 2 på alle Cliniderm-produkter. Tilbudet varer til og med 29/5, og du kan handle både i nettapotek (HER) og i fysisk apotek.Ey, gi meg den der!

Hvis du trenger tips til 3 produkter som passer til den tiden vi er i nå, så har jeg selvfølgelig det! Ettersom vi ikke har begynt å ta av oss til bikini enda, er det nok mange som tenker at solkrem ikke er så viktig. Men det kunne ikke vært mer feil. For ansiktet vårt blir truffet av solen hele tiden – også selv om vi er flinke til å bruke hatt og solbriller. Det trenger ikke engang være blå himmel og skinnende sol, du blir truffet av UV-stråler også når det er overskyet. Hendene våre er også «out there» hele tiden. Du har kanskje sett at hendene dine er brunere enn resten av armene? Og så har vi jo ører og ankler, to steder som mange ikke tenker på i det hele tatt når det kommer til solbeskyttelse. Anklene stikker gjerne frem over små ankelsokker og korte bukser – husk å smøre!

Så, over til disse tre produktene du burde bruke 3 for 2-kampanjen på: Produkt nr 1: Ultra Light Sun Face Fluid SPF 50 + til ansiktet. Produktet er nytt i år, og dette er en ultralett solkrem som smelter raskt inn i huden. Perfekt under sminke fordi den gir masse fukt, her trenger du ikke være bekymret for «kakete» sminke. Du finner den HER!Produkt nr 2: Sun Stick SPF 50+. Denne lille stiften er perfekt til å dra over ørene, på oversiden av hendene og på anklene. Med denne kan man hvertfall ikke skylde på at man ikke hadde plass til solfaktor i veska 😍 Du finner den HER.Produkt nr 3: Lip Protection Sun Gloss SPF 25, i fargen Pink Pearl. Har du tørre lepper? Kanskje du er solbrent. Leppene må også beskyttes, så hvorfor ikke gjøre det med en nydelig gloss. Det er hva jeg kaller to fluer i en smekk 💋 Du finner glossen HER.

Der har du 3 gode produkter som passer veldig godt i tiden vi er i nå, før vi begynner å kle av oss på kroppen 👌🏼

Okey, la oss snurre i gang Q&A. Jeg er så heldig at jeg har fått hjelp av Cliniderm til å svare:

Q: Har Cliniderm solkrem til barn?
A:
Nei, Cliniderm har ikke solprodukter som er spesielt utviklet til barn. Men alle Cliniderm sine solprodukter er trygge å bruke selv på barn fra 1 år.

Q: Ser at Cliniderm ikke fører barnesolkrem. Men hva anbefaler de at man ser etter når man skal finne solkrem til barn? Er det for eksempel noen stoffer man burde passe seg for?
A: Det viktigste er å bruke solkrem ved behov og finne et produkt som både foreldre og barn liker. For barns sensitive hud er det bra med høy SPF og det er også verdt å se etter et produkt som er både vann- og sandresistent fordi barn ofte er aktive og leker mye i vann og sand. Det er ikke mulig å si at man generelt bør unngå noen ingredienser, men i slike tilfeller er det individuelt basert på allergi og overfølsomhet.

Q: Hvor lang holdbarhet har Cliniderm sine produkter? Kan jeg bruke produktene fra i fjor sommer hvis de ikke er åpnet? Og hva med de som er åpnet?
A: Cliniderms produkter har en holdbarhet på 12 måneder fra produktet er åpnet. Et uåpnet produkt kjøpt forrige sesong som har vært lagret i normal romtemperatur bør være helt ok å bruke i år.

Q: Kan ikke barn bruke voksen solkrem?
A:
Alle Cliniderm sine solprodukter er trygge å bruke selv på barn fra 1 år.

Q: Tar kroppen opp D-vitamin når man bruker høy faktor?
A: Ja, det skal relativt lite UV-stråling til for at vi skal begynne å produsere vitamin D og selv om du bruker solkrem vil du aldri lykkes med å smøre godt nok til å stoppe UV-strålingen helt til å nå huden.

Q: Det sies at man skal påføre solkrem hver tredje time. Men hvordan påføre nytt lang når man har på seg sminke allerede? Bare klarte på oppå?
A: Ja, for å opprettholde beskyttelsen gjennom dagen, må du påføre på nytt ettersom produktet forsvinner fra huden over tid gjennom svette eller mekanisk slitasje av for eksempel klær. Når du allerede har sminke på, kan du forsiktig smøre ny solkrem på toppen. På spesielt utsatte områder er en Sun Stick bra, og kan fungere på toppen av sminken.

Q: Trenger man ikke bruke dagkrem når man bruker Ultra Light Sun Face Fluid?
A:
Det kommer an på hvor tørr hud du har. Hvis du har veldig tørr hud, kan det hende du trenger en rikere krem eller olje under. Men ellers går den fint å bruke uten dagkrem!
Ida legger til: Jeg syns den funker helt supert alene som dagkrem, den har fukt nok for normal hud.

Q: Hva er forskjellen på det nye produktet ultra light og det som du skrøt av i fjor? Tror den het light Mattifying.
A:
Den nye Ultra Light Fluid er en annen type formulering med en sensorikk som er ultralett, og som lett kan påføres og absorberes av huden.

Q: Er det noen av solkremene som passer hud med rosacea?
A: Hvis du har rosacea, følg anbefalingene du får fra helsepersonell angående solbeskyttelse. Basert på det er det sikkert en solkrem i Cliniderm-serien som passer din hud.

Q: Kan disse solkremen brukes av gravide og ammende?
A: Ja, de er trygge å bruke for gravide og ammende.

Q: Har du noen tips til hvordan man kan unngå at solkrem svir i øynene?
A: Det er selvfølgelig forskjellig hvor følsom man er for produkter nær øynene. Cliniderms nye Ultra Light Sun Face Fluid er utviklet for å brukes på den sensitive huden rundt øynene. Et annet tips er å bruke Cliniderm Sun Stick rundt øynene. Er du veldig sensitiv er et godt alternativ en større modell solbriller med god UV-beskyttelse, i stedet for solkrem.

Q: Hvis du MÅ velge to produkter fra Cliniderm, hvilke velger du?
Ida:
Da måtte jeg valgt ett til ansiktet og ett til kroppen, og da går jeg for Ultra Light Sun Face Fluid SPF 50+ og Ultra Light Sun Milk SPF 30. Selv om Cliniderm har mange andre goodies som jeg liker å ha tilgjengelig, kan man «overleve» med bare disse to.

Q: Tips til solkrem for ansiktet som ikke forverrer uren hud?
A:
Cliniderm har flere produkter som fungerer godt på uren hud og ikke tetter til porene. Dels den nye Ultra Light Sun face Fluid, men også Cliniderm Light & Mattifying Sun Face Fluid SPF 25 og 50+ fungerer godt på uren hud.

Håper du fikk svar på det du lurte på 🥰Ser nesten ut som om vi er på Rhodos, gjør det ikke?! Hehe. Kan nesten ikke vente med å reise dit igjen – men inntil videre får vi ta på oss hattene våre og gå opp på takterrassen.

Og forresten: Akkurat nå har jeg en giveaway gående på Instagram hvor du kan vinne alle disse produktene fra Cliniderm:Klikk deg inn på min Instagram HER for å delta ❤️

Og ikke glem 3 for 2 hos Boots Apotek HER!