TUR

LIVET ER DIGG MED TELT

22. mai 2022

Annonse Bergans / Rabattkode idamarka gir 20% rabatt på Nordmarka-kolleksjonen i 24 timer

FAMILIEN PÅ TUR 🧡

Se på oss! Familien på telttur. Endelig 🤩 Ikke en overnattingstur, det må jeg innrømme. Vi starter i det små, for sånn er vi. Men så må jeg også si at det å ha med seg telt på dagstur virkelig er undervurdert. Er det i det hele tatt vurdert?! Et sted å amme. Et sted å la baby sove. Et sted å skifte bleie, oppbevare ting, ta en pause fra det skarpe sollyset. Og et sted å søke ly når måkene også vil smake på bananlapper 😝 Mye styr å slå opp telt bare for en halv dag ute i det fri? Nope – ikke med vårt telt. Vi søkte faktisk «eksperthjelp» da vi for noen år siden hadde lyst til å kjøpe oss telt. Og vi ble anbefalt telt fra Bergans blant annet fordi de er så enkle å sette opp. I dag ble det satt opp av Gravlyset på 10 min, mens jeg løp etter Albert og passet på at han ikke spiste grus.For de som heller vil utforske livet i hengekøye i sommer, så kan jeg anbefale denne fra Bergans. Vi debuterte i hver vår enkle hengekøye, men ble tipset om at det er digg å ha én dobbel per voksen. Så vi kjøpte to av denne, og elsker dem. Vi kommer nok ikke til å sove i hengekøye med baby, men det er jo digg å ha med seg på dagstur og henge opp mellom to trær også. Kanskje baby kan ha formiddagsluren sin i hengekøya mens de voksne nyter utsikten og puster ut?! Yes please. Det anbefales også å ha en tarp som kan fungere som tak over hengekøya, i tilfelle regn.Elsker dette antrekket, det er perfekt for en dag ute i mildt vær. Jakka er en olivengrønn Nordmarka Leaf Light Wind Jacket Women. En klassisk, myk og plassbesparende jakke med justerbar hette og romslige lommer. Du finner jakka her. Buksa er en Fløyen Pants som du finner her. Og skoa – de er vel kanskje ikke helt nødvendige midt på sommeren, men de skader heller ikke. Jeg elsker looken med de oransje lissene og bruker dem ofte på tur. Skikkelig stødige og gode på foten. Du finner Krosshø Trekking Boot her.Gravlyset har også på seg Nordmarka Leaf Light Wind Jacket Men. Altså samme som meg, bare modellen for menn. Fargen heter Chalk Sand, og den er for fin! Må innrømme at jeg ble litt misunnelig på fargen, hehe. Han har forresten på seg Fløyen Pants og Krosshø Boots han også. Par som matcher! Haha.Lille A er kledd i signalgul heldress, så fin 🥺 Det er på tide med synlige farger nå som han snart skal begynne i barnehage. Jeg har en sånn liten koko tanke om at beige barn kan bli gjenglemt i skogen, så her blir det ikke mye kamuflasje fremover 😂 Du finner Lilletind Kids Coverall i fargen Golden Yellow/ Solid Charcoal finner du her. Uten å bli for teknisk her, så må jeg bare nevne at den er vanntett, vindtett og pustende. Så med denne kan man se på at barnet leker med senkede skuldre. Gå inn på nettsiden og les mer om egenskapene til denne dressen, den er virkelig en vinner!Kopp fra Bergans her.

Jeg blir ofte spurt om oppskrift på bananlappene jeg lager, og de var helt perfekt å lage på tur! Vi digger dem både store og små, så det gjør det jo veldig greit. Oppskriften er inspirert av Bare Bra Barnemat, og den lyder slik:

🤍 Mos 2 bananer med gaffel (gjerne økologiske bananer!)
🤍 Ha 2 egg i en bolle og pisk godt for hånd
🤍 Ha de moste bananene oppi bollen
🤍 Tilsett to spiseskjeer havremel, en god klype kardemomme og Ceylon-kanel
🤍 Gjerne en teskje bakepulver også, men det er ikke et must
🤍 Stek på begge sider og spis så mange du orker!Det var dagens tur-inspo fra meg ❤️ Håper du skaffer deg telt/hengekøye hvis du ikke allerede har, for det er virkelig deilig. Og ikke minst en veldig rimelig aktivitet å gjøre sammen som en hel familie, i forhold til mye annet! Jeg gleder meg til en sommer med både telt og hengekøye – så får vi se om vi våger å sove i telt med Albert i løpet av sommern! I såfall får dere høre det! 🥰

Jeg har forresten laget en samleside hos Bergans med alle mine favoritter – den finner du her.