Hverdagsliv

HVERDAGEN GJENNOM LINSA PÅ TELEFONEN

25. mai 2022

Ingen får med seg mer av hverdagen enn kameraet på telefonen. Noen ganger sitter jeg og blar gjennom kamerarullen for å huske hva jeg har gjort i det siste 😅 Føler også at jeg bruker den svette-emojien mye, haha. Uansett, her er noen fine øyeblikk jeg har funnet på telefonen min fra den siste tiden ❤️

Verdens fineste gutt med sine gode venner i baksetet 🥺

Tønsberg-besøk og lunsj ute i sola med mammaen min 🥰

Guttene mine på brygga i Tønsberg 💙💙

Kreolsk skalldyrpasta på Engelsviken Brygge er blitt en stor favoritt. Og cirka så avslappende som dette, er det hver gang vi spiser den 😂

Vi har begynt å tegne på huset vårt igjen, etter en lang og nødvendig pause. Gleden er tilbake, hurra! ✍🏼

Kveldstur i Gamlebyen i Fredrikstad 💛

17. mai-feiring bak kulissene 🤪

Helgebesøk av Oslo-venner. Såå koselig å ha flere barn i hus 🤩

Det var det for denne gang. Ønsker deg en fin onsdagskveld videre 💕

You Might Also Like