Hverdagsliv

DEN BESTE SOLKREMEN TIL KROPPEN

3. juni 2022

Annonse Cliniderm / 3 for 2 på alle produkter her

PÅ FERIE I EGET LAND ☀️

Det blir ikke noen utenlandsreise på oss denne sommeren, så derfor er jeg veldig glad for at det finnes steder som Villa Malla. For noen dager siden kjørte vi dit på en formiddagstur, for å spise lunsj og slappe av litt på stranda. Sola tittet frem og vi spiste nyydelig mat, så det var virkelig verdt kjøreturen. Jeg hadde selvfølgelig veska full av solkrem også, for nå er det på tide å snakke om noe annet enn ansiktssolkrem. Det er nemlig på tide å smøre kroppen! Hvis du skal ta av deg klærne da, så klart 😎

TOPP 3 SOLKREM TIL KROPPEN 👆🏼

Cliniderm har som kjent mange gode produkter, og til kroppen har jeg tre soleklare favoritter. De kommer her:

💛 Caring Protection Sun Lotion SPF 50: Denne kommer i big size, og er det perfekte kjøp hvis man for eksempel skal dele med partner. Jeg mener å huske at denne store tuben var mitt første møte med Cliniderm, da jeg endte opp med å rane foreldrene mine for solkrem på en 2 ukers ferie til Gran Canaria. Godt det var nok til alle 😂 Dette er en lett og pleiende solkrem som trekker raskt inn i huden og gir intensiv fuktighet. Du finner den her!

💛 Sun Protecting Water SPF 25: Åh, som jeg elsker denne! Selv om ikke solkrem i sprayform er mitt førstevalg, så er denne ulik alt annet jeg har prøvd. Sprayen er transparent og lett, og trekker raskt inn i huden. Elsker hvordan leggene ser ut etter påføring! Denne er dermatologisk testet, og passer til alle – også de med sensitiv hud. Du finner sprayen her.

💛 Ultra Light Sun Milk SPF 30: Dette er min nr 1 favoritt til kroppen, hvis jeg kun fikk lov til å velge ett produkt. Denne er ekstra lett og ekstra vannresistent. Gir ekstremt med fuktighet, kroppen ser og føles så myk og glødende ut etter påføring. Terningkast 10 fra meg! Du finner Ultra Light Sun Milk her.

NYHET TIL ANSIKTET 🙌🏼

Selv om det er fokus på kropp i dag, så må jeg også minne om at Cliniderm har kommet med en nyhet til ansiktet som heter Ultra Light Sun Face Fluid SPF 50+. Den har en ultralett formula, og smelter inn i huden raskere enn raskt. Nå som jeg har fått litt tid til å teste den, har jeg virkelig fått kjenne på hvor god den er for oss med sensitiv hud rundt øynene. Det skal ingenting til før tårene mine renner, så jeg kan virkelig gå god for denne. Som tidenes største bonus, funker den supert som dagkrem under sminke. Kanskje ikke hvis du har veldig tørr hud, men for min normale hud, er den helt fantastisk. Digg med solkrem som ikke gjør det umulig å sminke seg 🤩🥳Nå får du 3 for 2 på alle Cliniderm-produkter hos Boots apotek HER. Tilbudet varer til og med 3. juli, og du kan benytte det både på nett og i fysisk apotek ❤️